Pechhulp zonder abonnement

HomePechhulpAlles over pechhulp

Alles over pechhulp

Snel naar:

Bergnet helpt u zonder enige verplichting in de vorm van een abonnement. Pechhulp zonder lidmaatschap dus. Betalen kan online of contant. Pinnen is eveneens mogelijk. Wanneer u nu pechhulp nodig heeft, belt u de hulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief). U krijgt dag en nacht direct iemand aan de lijn. Of maak gebruik van de Pechhulp app om in contact te komen met de Bergnet hulpdienst. Wij helpen ménsen. Met alle plezier.

Pechhulp vergelijken

Welke soorten pechhulp zijn er allemaal? Er zijn veel maatschappijen die pechhulp aanbieden. De marktleider hierin is ongetwijfeld de ANWB. Maar er is meer keuze. Lees wat u wanneer met welk type pechhulp kunt verwachten.

Goedkope basis Wegenwacht abonnementen en uitgebreide lidmaatschappen

Er zijn goedkope basis abonnementen waarbij u alleen recht heeft op pechhulp in Nederland. Meestal kunt u er ook maar een paar keer per jaar gebruik van maken. Maar er zijn ook zeer uitgebreide abonnementen beschikbaar waarbij u kunt rekenen op onbeperkte ondersteuning en service in binnen- en buitenland. Veelal inclusief een regeling voor vervangend vervoer en/of het autotransport naar huis of naar een garagebedrijf naar keuze.

Pechhulp in uw eigen woonplaats

Pechhulp binnen uw eigen woonplaats is bij sommige pechhulp aanbieders inbegrepen in het standaardtarief. Bij onder meer de ANWB moet u hiervoor flink extra betalen. Het is bekend dat 40 procent van de pechgevallen in eigen woonplaats plaatsvindt. Dit zijn met name start- en accuproblemen. Wanneer u er voor kiest om een abonnement of lidmaatschap af te sluiten, is het zeker aan te raden om te kiezen voor hulpverlening bij autopech in uw eigen woonplaats. Ook voor onbenullige ongelukjes die iedereen kan overkomen. Denk bijvoorbeeld aan het probleem van de sleutel per ongeluk in de auto laten zitten. Het is fijn om overal geholpen te worden. Bergnet kiest er echter voor om u altijd te helpen en u pas te laten betalen voor een dienst op het moment dat u het gebruikt. Zonder verzekering of lidmaatschap schakelt u ons in via de pechhulp app of het meldnummer 088-888 11 00 (standaard tarief).

Pechhulp in het buitenland

Wanneer u het buitenland bezoekt met de auto kan het voorkomen dat u onverhoopt met pech langs de weg beland. Bij vrijwel iedere aanbieder van pechhulp zit hulp buiten Nederland niet standaard inbegrepen bij een lidmaatschap. U zult hiervoor een hoger tarief moeten betalen. Het jaarlijks te betalen bedrag neemt fors toe. Dit is goed te verklaren door het internationale netwerk van wegenwacht maatschappijen en alarmcentrales dat hiervoor onderhouden moet worden. Het is daarom ten zeerste aan te raden om na te gaan of u veel in het buitenland rijdt. Mocht dit zelden tot nooit voorkomen is het slim om te kiezen voor bijvoorbeeld een reisverzekering met pechhulp daarbij inbegrepen. Ook zijn er tijdelijke lidmaatschappen voor pechhulp onderweg in heel Europa verkrijgbaar. Reist u met een aanhanger of carvan? Denk dan aan eventueel aanvullende voorwaarden.

Vakantie pechhulp

Op vakantie autopech meemaken is misschien wel het vervelendste wat u kan overkomen. Gaat u net even lekker weg om zorgeloos te genieten, krijgt u pech. Veel pechhulp maatschappijen bieden ook hulp aan in Europa. Tegen een verhoogd tarief echter, dat wel. Als u met autopech in het buitenland staat wilt u vanzelfsprekend zo snel mogelijk geholpen worden. Ook wilt u uw weg zo snel mogelijk vervolgen. Veel maatschappijen regelen daarom vervangend vervoer in het buitenland. Of zorgen ervoor dat u op uw plaats van uw bestemming aankomt, het liefst inclusief bagage. Wanneer u een aanhanger of caravan heeft, moet u er wel rekening mee houden dat er een grote kans is dat dit extra kosten met zich meebrengt. Regel dit soort zaken vantevoren. Er zijn reisverzekeringen aan te vragen met aangename voorwaarden, inclusief pechhulp in vele Europese landen.

Pechhulp zonder lidmaatschap

Bij Bergnet kunt u altijd gebruik maken van pechhulp. Wanneer met autopech langs de weg staat belt u 088-888 11 00 (standaard tarief) of zoekt u direct contact via de Bergnet pechhulp app op uw smartphone. Zonder lidmaatschap en zonder verzekering. Wij willen dat pechhulp altijd en voor iedereen beschikbaar is. Vele aanbieders van pechhulp verwachten dat u een lidmaatschap aangaat voor één of meerdere jaren. En, als u geen lid bent en met pech langs de weg staat, wordt er een verhoogd inschrijftarief gevraagd voor een spoed aanmelding. Daarom raden wij het af om op dat moment in te schrijven. Statistisch gezien heeft een goed onderhouden auto één keer per twaalf jaar autopech. Is een lidmaatschap dan niet overbodig?

Welke pechhulp is voor mij de juiste?

Bij het afsluiten van een pechhulp abonnement is het verstandig om voor uzelf af te wegen hoeveel garanties u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld zelden tot nooit in het buitenland komt met de auto zal het overbodig zijn om een abonnement af te sluiten dat ondersteuning in andere landen dan Nederland biedt. Dat zal significant schelen in de jaarlijks of maandelijks te betalen premie. Ook is het advies om de mogelijkheden van van prepaid pechhulp en pechhulp op afroep te bekijken. Hieronder kunt u daar meer over lezen. Vergelijk hier pechhulp met Bergnet.

Pechhulp, goed en slim geregeld bij Bergnet

Om pechhulp bij Bergnet in te schakelen heeft u geen lidmaatschap nodig en u heeft ook geen verzekering nodig. Bij Bergnet doen wij ons best om binnen een half uur ter plaatse te zijn. Wij komen altijd met een multifunctionele pechhulp auto, omdat we op elke situatie voorbereid willen zijn. Mocht de reparatie niet lukken, kunnen wij uw auto altijd vervoeren naar een dealer of autogarage naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om uw voertuig naar een van onze vestigingen te transporteren. Graag helpen wij u om vervolgens weer thuis te komen of uw weg zo snel mogelijk weer te vervolgen. Wij kunnen snel voor u geschikt vervangend vervoer inzetten als u daar recht op heeft. Uw mobiliteit is op dat moment onze zorg.

Hoe snel is Bergnet bij u met pechhulp?

De chauffeur doet zijn uiterste best om binnen een half uur op de plek van bestemming te zijn. Soms zal dit niet lukken door drukte in het verkeer. Mocht u het lang vinden duren, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij kunnen u dan precies vertellen waar de chauffeur zich bevindt. Wij begrijpen maar al te goed dat het vervelend is om langs de weg in de kou te staan met een auto die niet meer verder wil. Ook voor advies wat u moet doen als u naast de weg staat kunt u bij ons terecht. U kunt ons bellen op 088-888 11 00 (standaard tarief).

Vervangend vervoer bij pechhulp

Soms kan uw auto niet ter plekke gerepareerd worden en zal deze naar de garage gebracht moeten worden. Bijvoorbeeld wanneer u een verkeerde brandstof heeft getankt. Als uw auto daar dan moet blijven, is het fijn om tijdelijk vervangend vervoer aangeboden te krijgen. Hoe zit dat precies? Bij de meeste pechhulp verstrekkers is dit inclusief in het basisabonnement, echter onder bepaalde voorwaarden. Ook zult u bij sommige aanbieders extra moeten betalen voor vervangend vervoer. Heeft u vragen over de vervangende auto’s? U kunt hier alle veelgestelde vragen zien inzake het vervangend vervoer.

Reparatie ter plekke bij pechhulp

De meeste pechhulpverleners hebben monteurs op de weg die in auto’s rijden die zijn voorbereid op elke situatie. Een lekke band wordt bijvoorbeeld heel vaak ter plekke opgelost. Helaas kan het soms toch nog voorkomen dat uw auto naar de een dealer of garage gebracht moet worden. Dit kan dan komen doordat er een nieuw onderdeel nodig of de situatie is niet veilig om te repareren. Over het algemeen zal uw auto ter plekke gerepareerd kunnen worden en bent u snel weer op weg.

Pechhulp voor de motor

Als het om pechhulp gaat, denkt men als eerste aan de auto. Maar ook motoren kunnen soms met pech langs de weg stil komen te staan. Voor motoren kunt u eveneens bij de meeste maatschappijen een abonnement afsluiten voor pechhulp bij pech van uw motor. Bergnet is de auto- en motorhulpdienst die u betaalt op het moment dat u het nodig heeft. Pechhulp op afroep.

Pechhulp voor de vrachtwagen

Staat u langs de weg met een vrachtwagen? Bergnet helpt graag. Onze bergers zijn gespecialiseerd in het veilig vervoeren van grote en zware voertuigen. Dat geldt ook voor grote vrachtwagens, gelede bussen en andere lange voertuigen die van de weg zijn geraakt of omgekieperd. Voor het repareren van uw vrachtwagen staat Bergnet klaar met speciale voertuigen. Het is al vaker voorgekomen dat er een vrachtwagen vast zit in de berm. Onze grote, krachtige takelwagens kunnen u snel weer op weg helpen. Mocht uw vrachtwagen door het voorval schade hebben opgelopen, kunnen wij uw vrachtauto veilig en makkelijk vervoeren naar een garage naar keuze voor een reparatie.

Veelgestelde vragen over pechhulp

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.