HomeOver Bergnet

Over Bergnet

Snel naar:

Autohulpdienst Bergnet BV is opgericht in 2002 en heeft vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Vanuit deze vestigingen verzorgt Bergnet 24/7 bergings-, pechhulp en transportwerkzaamheden aan/ van vrachtwagens en personenauto's in groot Amsterdam, 't Gooi, Flevoland en regio Amersfoort.

Bergnet is inmiddels één van de grotere autohulpdiensten van Nederland. Dagelijks worden tussen de 25 en 35 hulpverleningsvoertuigen ingezet voor onze opdrachtgevers; alarmcentrales, overheid, dealers, fleetowners en particulieren.

Met een team van ca. 100 enthousiaste medewerkers bouwt Bergnet 24/7 aan een solide organisatie. Bergnet groeit! Wilt u onze organisatie komen versterken? Bekijk onze vacatures.

De directie wordt gevoerd door Nicole en Sander Vlaar, oprichters en eigenaars van Bergnet BV.

Visie

Mobiliteit is mensenwerk. Technische problemen en oplossingen zullen met nieuwe technieken veranderen. De behoefte van mensen om mobiel te blijven zal blijven.

Missie

Bergnet wil de meest professionele autohulpdienst in Nederland zijn. Hierbij hoort een continu streven naar verbetering van alle facetten van het autohulpdienstvak. Ook wil Bergnet de voorkeurs autohulpdienst zijn om zowel mee als voor te werken.

Ambitie

Brand awareness bij elke automobilist in Nederland.


Persvoorlichting

Bent u journalist/ lid van de pers en wilt u in contact komen met een woordvoerder van de communicatieafdeling van Bergnet? Dan kunt u telefonisch (088-888 11 00, lokaal tarief) of per e-mail contact opnemen met Sander Vlaar, directeur en aanspreekpunt over de marketing en communicatie van Bergnet.


Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.