HomeOver Bergnet

Over Bergnet

Snel naar:

Autohulpdienst Bergnet BV is opgericht in 2002 en heeft vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Vanuit deze vestigingen verzorgt Bergnet 24/7 bergings-, pechhulp en transportwerkzaamheden aan/ van vrachtwagens en personenauto's in groot Amsterdam, 't Gooi, Flevoland en regio Amersfoort.

Bergnet is inmiddels één van de grotere autohulpdiensten van Nederland. Dagelijks worden tussen de 25 en 35 hulpverleningsvoertuigen ingezet voor onze opdrachtgevers; alarmcentrales, overheid, dealers, fleetowners en particulieren.

Met een team van ca. 100 enthousiaste medewerkers bouwt Bergnet 24/7 aan een solide organisatie. Bergnet groeit! Wilt u onze organisatie komen versterken? Bekijk onze vacatures.

De directie wordt gevoerd door Nicole en Sander Vlaar, oprichters en eigenaars van Bergnet BV.

Visie

Mobiliteit is mensenwerk. Technische problemen en oplossingen zullen met nieuwe technieken veranderen. De behoefte van mensen om mobiel te blijven zal blijven.

Missie

Bergnet - De autohulpdienst die mensen helptBergnet wil de meest professionele autohulpdienst in Nederland zijn. Hierbij hoort een continu streven naar verbetering van alle facetten van het autohulpdienstvak. Ook wil Bergnet de voorkeurs autohulpdienst zijn om zowel mee als voor te werken.

Ambitie

Brand awareness bij elke automobilist in Nederland.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Elektrische voertuigen

Elektrificatie wagenpark BergnetBergnet neemt verantwoordelijkheid door het wagenpark te "vergroenen". Er komen steeds meer elektrische voertuigen (EV's) in de vloot van Bergnet. Er rijden EV-pechhulpbussen rond en binnenkort komen daar EV-vrachtwagens bij. Daarnaast heeft zo'n 90% van het wagenpark een Euro 6 dieselmotor, de hoogste (schoonste) emissieklasse.

Zonnepanelen

Dit jaar worden bij Bergnet in Amsterdam zonnepanelen geplaatst, in combinatie met een aantal elektrische laadstations. Deze zonnepanelen zullen een substantieel deel van de energie gaan leveren voor de elektrische voertuigen in ons wagenpark.

LED-verlichting

Natuurlijk gaan we ook zorgvuldig om met de energie die wij zelf opwekken en afnemen. Op veel locaties is de terreinverlichting en de verlichting in de bedrijfshallen en kantoren al omgebouwd naar LED.

Inkoop bij sociale firma's

Bergnet besteedt een percentage van de omzet bij sociale firma's, organisaties die werk en soms ook dagbesteding bieden aan kwetsbare groepen en mensen met een arbeidsbeperking. Door bij deze firma's inkopen te doen, voldoen we aan onze social return verplichting en stimuleren we sociaal verantwoord ondernemen.

Goede doelen

Preventiepartner Nederlandse HartstichtingBergnet is Preventiepartner van de Nederlandse Hartstichting. Bergnet geeft maandelijks een financiële bijdrage voor onderzoek. Zo dragen wij bij aan het voorkomen van hart- en vaatziekten en het eerder opsporen daarvan.

Zakenvriend van KWF KankerbestrijdingDaarnaast is Bergnet Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Ook hier dragen wij financieel bij, voor onderzoek naar kanker. Dankzij dergelijk onderzoek neemt de kennis over kanker toe en komt de dag dat kanker kan worden verslagen, steeds dichterbij.

Persvoorlichting

Bent u journalist/ lid van de pers en wilt u in contact komen met een woordvoerder van de communicatieafdeling van Bergnet? Dan kunt u telefonisch (088-888 11 00, standaard tarief) of per e-mail contact opnemen met Sander Vlaar, directeur en aanspreekpunt over de marketing en communicatie van Bergnet.


Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.