Pechhulp zonder abonnement

HomePechhulpAlles over pechhulpIk heb pechhulp nodig maar ik heb geen geld bij me. Wat nu?

Ik heb pechhulp nodig maar ik heb geen geld bij me. Wat nu?

Als je pechhulp nodig hebt maar je hebt geen ANWB-lidmaatschap of bent niet voor pechhulp verzekerd, dan kun je kiezen voor pechhulp zonder abonnement. Je betaalt dan eenmalig voor pechhulp en zit nergens aan vast.

Bergnet biedt verschillende betaalmogelijkheden. Ook als je geen contant geld of bankpas op zak hebt, kun je in veel gevallen tóch pechhulp inschakelen.

De meeste banken maken het mogelijk om zonder pas (en zonder identifier) geld over te maken met behulp van een bankieren-app. Daarnaast kun je de rekening door iemand anders laten betalen.

Betaallink: betalen via iDEAL, PayPal of creditcard

Betalen via Betaallink van Bergnet is heel eenvoudig. Je hebt hiervoor een apparaat met een internetverbinding nodig en toegang tot een betaalmiddel. Zo werkt het:

  1. Wij e-mailen en/ of sms'en je de betaallink.
    De link die wij naar je sturen begint altijd met https://www.bergnet.nl/betalen/ en wordt gevolgd door een unieke code.
  2. De betaallink brengt je naar onze beveiligde betaalomgeving. Kies met welk middel je wilt betalen: iDEAL, PayPal, Mastercard of Visa.
  3. Na ontvangst van de betaling starten wij de pechhulpverlening op.

Iemand anders laten betalen

Heb je zelf niet de mogelijkheid om te betalen maar ken je iemand die in de gelegenheid is om de rekening namens jou te voldoen? Dan kunnen wij de betaallink naar die persoon sturen. Zodra die persoon de betaling heeft gedaan, komen wij jou helpen.

Alle betaalmogelijkheden

Andere veelgestelde vragen

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.