Pechhulp zonder abonnement

HomePechhulpAlles over pechhulpIk heb pechhulp nodig maar ik heb geen geld bij me. Wat nu?

Ik heb pechhulp nodig maar ik heb geen geld bij me. Wat nu?

Als u pechhulp nodig hebt maar u hebt geen ANWB-lidmaatschap of bent niet voor pechhulp verzekerd, dan kunt u kiezen voor pechhulp zonder abonnement. U betaalt dan eenmalig voor pechhulp en zit nergens aan vast.

Bergnet biedt verschillende betaalmogelijkheden. Ook als u geen contant geld of bankpas op zak heeft, kunt u in veel gevallen tóch pechhulp inschakelen.

De meeste banken maken het mogelijk om zonder pas (en zonder identifier) geld over te maken met behulp van een bankieren-app. Daarnaast kunt u de rekening door iemand anders laten betalen.

Betaallink: betalen via iDEAL, PayPal of creditcard

Betalen via Betaallink van Bergnet is heel eenvoudig. U heeft hiervoor een apparaat met een internetverbinding nodig en toegang tot een betaalmiddel. Zo werkt het:

  1. Wij e-mailen en/ of sms'en u de betaallink.
    De link die wij naar u sturen begint altijd met https://www.bergnet.nl/betalen/ en wordt gevolgd door een unieke code.
  2. De betaallink brengt u naar onze beveiligde betaalomgeving. Kies met welk middel u wilt betalen: iDEAL, PayPal, Mastercard of Visa.
  3. Na ontvangst van de betaling starten wij de pechhulpverlening op.

Iemand anders laten betalen

Heeft u zelf niet de mogelijkheid om te betalen maar kent u iemand die in de gelegenheid is om de rekening namens u te voldoen? Dan kunnen wij de betaallink naar die persoon sturen. Zodra die persoon de betaling heeft gedaan, komen wij u helpen.

Alle betaalmogelijkheden

Andere veelgestelde vragen

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.