Auto in beslag nemen?
Bergnet autohulpdienst

HomeZakelijkInbeslagnames

Inbeslagname van auto's en boten

Werkt u voor een incassobureau of gerechtsdeurwaarderskantoor en zoekt u een betrouwbare partner voor het in beslag nemen van voertuigen?

Bergnet assisteert gerechtsdeurwaarders, incassobureaus en de Belastingdienst bij het in beslag nemen van auto's en boten. Gemiddeld kunnen wij in groot-Amsterdam, 't Gooi, Flevoland en regio Amersfoort tussen 15 en 45 minuten ter plaatse zijn om een auto of boot fysiek in beslag te nemen. Buiten deze regio's schakelen wij partners in.

Autostalling

Ook het stallen van voertuigen, caravans of boten behoort tot de mogelijkheden. De voertuigen staan binnen of buiten op een afgesloten terrein met cameratoezicht. Wilt u tussentijds weten wat de status is van een in beslag genomen voertuig? Met één druk op de knop kunnen wij u overzichten verstrekken welke voertuigen bij ons gestald staan, wie opdracht heeft gegeven en hoelang deze auto's er al staan.

Autoveiling

Wilt u de voertuigen die wij voor u in beslag hebben genomen, verkopen via een veiling aan de hoogste bieder? Ook daarin biedt Bergnet mogelijkheden. U kunt gebruik maken van onze veilinghal in Amsterdam, waar auto's netjes gepresenteerd kunnen worden aan potentiële kopers. Daarnaast kunnen wij hulp bieden bij de administratieve afhandeling.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inbeslagname boten

Bergnet neemt namens haar opdrachtgevers ook boten in beslag. De boten kunnen uit het water worden getakeld of over het water op sleep worden genomen. Ook voor het bergen van spookboten worden wij ingeschakeld.

Boten hijsen


Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.