Auto in beslag nemen?
Bergnet autohulpdienst

HomeZakelijkInbeslagnames

Inbeslagname van auto's en boten

Werkt u voor een incassobureau of gerechtsdeurwaarderkantoor?

Bergnet assisteert gerechtsdeurwaarders, incassobureaus en de Belastingdienst bij het in beslag nemen van auto’s en boten. Gemiddeld kunnen wij in groot-Amsterdam, 't Gooi, Flevoland en regio Amersfoort tussen 15 en 45 minuten ter plaatse zijn om een auto of boot fysiek in beslag te nemen. Buiten deze regio's schakelen wij partners in.

Ook het stallen van voertuigen, caravans of boten behoort tot de mogelijkheden. De voertuigen staan binnen of buiten op een afgesloten terrein met cameratoezicht. Wilt u tussentijds weten wat de status is van een in beslag genomen voertuig? Met één druk op de knop kunnen wij u overzichten verstrekken welke voertuigen bij ons gestald staan, wie opdracht heeft gegeven en hoelang deze auto's er al staan.

Veilingen

Wanneer de voertuigen verkocht moeten worden dan kunnen zij ook bij Bergnet worden geveild. Wilt u de auto's die u in beslag heeft genomen ook veilen bij Bergnet? Twee keer per maand veilt de Belastingdienst auto’s op de vestiging van Bergnet in Amsterdam.

Maak gebruik van het aantal opkopers dat naar de veilingen van de Belastingdienst komt en veil uw auto's op dezelfde dag. Door het aanwezige aantal opkopers krijgt u gegarandeerd een marktconform bod en kan u nooit worden verweten dat de betreffende auto voor te weinig geld is verkocht.

Wilt u bij een veiling aanwezig zijn? Volg de website van de Belastingdienst voor de veilingdagen en de kavels die worden geveild.

Boten

Bergnet neemt namens haar opdrachtgevers ook boten in beslag. De boten kunnen uit het water worden getakeld of over het water op sleep worden genomen. Ook voor het bergen van spookboten worden wij ingeschakeld.

Boten hijsen


Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.