Autotransport nodig?

Autotransport nodig?

Voor transport, direct of binnen 5 dagen, bereken de prijs online.

uw aanvraag is altijd vrijblijvend

Waarom kiezen voor Bergnet?

  • Direct transport mogelijk
  • Planbaar transport binnen 5 dagen
  • 24/7 Persoonlijk contact

Home > Autotransport

Gelijk weten wat een transport kost?

Wilt u uw auto laten transporteren? Wij geven u online direct een prijsopgave voor het transport van uw auto binnen Nederland. De auto dient op verhard terrein te staan en rolbaar te zijn. Het bedrag wat wij opgeven is voor een opdracht die 5 dagen planbaar is. Dit houdt in dat wij 5 dagen de gelegenheid willen hebben om zelf te bepalen wanneer wij de auto zullen transporteren. Wij geven ook een prijsopgave voor als u direct uw auto wil laten transporteren als u bijvoorbeeld met pech staat. De tarieven die wij opgeven gelden alleen op weekdagen tussen 8:00u en 18:00u.

Bel voor mogelijk combinatie voordeel

De kans bestaat dat wij het transport van uw auto kunnen combineren. Als dit zo is dan profiteert u mee! Bel 0900-0393 (20 cent per gesprek) en informeer!

Wilt u uw auto laten transporteren?

Bergnet transporteert al jaren voor diverse opdrachtgevers de meest uiteenlopende voertuigen. Bergnet beschikt over diverse autotransporters en autoambulances die geschik zijn voor transport van vrachtwagens en personenauto's. Dit kan variëren van het transport van een willekeurige leaseauto tot een heftruck of veegmachine.

Autoambulance huren | oprijwagen huren?

Een auto laten transporteren kan bij ons vaak verrassend voordelig. Informeer naar de combinatie mogelijkheden van het transport van uw auto. Denk voor u een autoambulance of oprijwagen huurt ook na over de verborgen kosten zoals de eigen tijd, het brandstof verbruik en de verzekering tijdens transport. Bel 0900-0393 (20 ct/gesprek) of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mijn auto op transport

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.