Autotransport van A naar B

Autotransport nodig? Al vanaf € 125,-

  • Bereken jouw transportprijs online
  • Plaats direct de transportopdracht
  • Heb je bijzondere wensen? Vraag een offerte aan.
Bergnet transporteert ruim 20.000 voertuigen per jaar

HomeAutotransport

Autotransport nodig?

Heeft u autotransport nodig? Voor één auto of voor 100 auto's? Bergnet transporteert voertuigen in allerlei soorten en maten. Dat doen we voor zowel particulieren als bedrijven en (overheids)organisaties.

Wilt u uw auto laten transporteren? Wij geven u online direct een prijsopgave voor het transport van uw auto binnen Nederland.

Direct autotransport

Bij Bergnet is het mogelijk om het autotransport direct te laten uitvoeren, ongeacht het tijdstip. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week inschakelen. Dat noemen wij autotransport on demand: transport wanneer het u uitkomt. Bereken de transportprijs online, of bel Bergnet: 088-888 11 00 (standaard tarief), 24/7 persoonlijk contact.

Transportprijs berekenen

Planbaar autotransport: binnen 5 werkdagen

Hoeft het autotransport niet binnen een uur of op een bepaalde datum plaats te vinden, dan kunt u het transport laten inplannen. Bergnet zorgt ervoor dat uw voertuig binnen 5 werkdagen op de eindbestemming wordt afgeleverd. Dit noemen we planbaar autotransport: omdat wij het transport kunnen plannen kunt u profiteren van combinatievoordeel.

Transportprijs berekenen

Wilt u uw auto laten transporteren?

Bergnet transporteert al ruim twintig jaar de meest uiteenlopende voertuigen voor verschillende opdrachtgevers. Bergnet beschikt over diverse autotransporters en autoambulances die geschikt zijn voor transport van vrachtwagens en personenauto's. Dit kan variëren van het transport van een willekeurige leaseauto tot een heftruck of veegmachine.

Autotransportprijs berekenen of offerte aanvragen

Gebruik de calculator en bereken zelf uw transportprijs. Tevreden met de prijs en de voorwaarden van het transport? Dan kunt u direct de opdracht plaatsen. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Autotransport offerte aanvragen

Advies nodig over autotransport? U kunt ons dag en nacht bellen: 088-888 11 00 (standaard tarief). Of lees antwoorden op veelgestelde vragen.

Afleveradres auto doorgeven

Staat uw auto op een depot van Bergnet? Dan ontvangen wij graag het afleveradres. Wij verzorgen dat uw auto naar het door u aangegeven adres wordt gebracht. U kunt online het afleveradres aan ons doorgeven.

* Met uitzondering van de Waddeneilanden. Op transport zijn de Algemene Vervoerscondities (AVC) van toepassing.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.