Sleepdienst & Takelwagens
Bergnet bergingsbedrijf

HomeAutobergingVrachtwagenberging

Vrachtwagenberging | zware berging (vanaf 3500 KG)

Bergen, slepen of veiligstellen van trucks en bussen met pech of schade.

Heeft u een trucksleper nodig?

In groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Haarlem en regio Amersfoort kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Natuurlijk kunt u ons inschakelen als u met pech of schade staat. Liever worden wij uw partner vóór u stil komt te staan! Mocht u dan een keer stranden als gevolg van pech of schade, dan kunnen wij snel handelen waarmee wij tijd en geld voor u kunnen besparen. Wanneer wij elkaar beter kennen, kunnen wij ook landelijk of zelfs in Europees verband een helpende hand bieden.

Repatriëren van bussen en trucks (uit het buitenland)

Staat uw truck of touringcar met pech of schade in binnen- of buitenland? Bergnet heeft altijd capaciteit om uw vrachtwagen of bus te repatriëren. Door ons partner netwerk kunnen wij altijd zorgen voor een concurrerend voorstel voor het bergen of repatriëren van uw vrachtwagen. Ook bestaat de mogelijkheid dat Bergnet een wissel uitvoert. Eerst wordt er een trekker of bus bij u opgehaald en deze wordt omgeruild op de plaats waar de gestrande touringcar of trekker (of motorwagen) staat.

Bergnet heeft diverse zware bergingsvoertuigen in haar vloot. Een DAF XF, een Renault Trucks C 520, een Volvo FH, een Mercedes-Benz Actros en een Scania G410 heavy wrecker, om vrachtwagens en (stads)bussen mee te bergen.

Van het transporteren van een vrachtwagen met een kapotte turbo tot het overeind zetten van een gekantelde vrachtwagen combinatie, voor Bergnet is geen klus te gek. 24/7 staan er vakbekwame zware bergers paraat om hulp te verlenen bij incidenten met zware voertuigen. Bergnet mag diverse transporteurs, touringcarondernemingen en truckdealers tot haar klantenkring rekenen.

Rijkswaterstaat, bergen op de snelweg

Rijkswaterstaat schakelt in het kader van "de vrachtwagenregeling" zogenaamde CMV bergers in om vrachtwagens die met pech of schade op de snelweg staan zo snel mogelijk te verplaatsen naar een veilige locatie. Dit om de doorstroom en de veiligheid op de snelweg te waarborgen. Bergnet maakt met haar bergingstrucks deel uit van dit netwerk van CMV bergers en verzorgt de berging van vrachtwagens op alle snelwegen in groot Amsterdam, Flevoland, ’t Gooi, regio Haarlem en regio Amersfoort.

Wilt u meer weten over de regeling die Rijkswaterstaat heeft getroffen voor het bergen van vrachtwagens op de snelweg? Ga naar de website van STIMVA (Stichting Incident Management Vracht Auto's).


Takelwagen nodig?
Bel nu met sleepdienst Bergnet, wij helpen u graag!

Bel 088-8881100

24/7 persoonlijk contact, lokaal tarief

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.