HomeVervangend vervoer

Vervangend vervoer

Bij Bergnet staan vervangauto's van verschillende verhuurmaatschappijen klaar.

Of u recht heeft op vervangend vervoer om uw weg te kunnen vervolgen, hangt af van de voorwaarden van uw pechhulp- of verzekeringspolis. Of in het geval van een leaseauto, de voorwaarden van het leasecontract.

Vragen over de huurauto

Wilt u de vervangauto langer huren of ergens anders dan afgesproken inleveren? Heeft u pech, schade gereden of zit er schade aan de vervangauto? Neem dan contact op met het verhuurbedrijf. De naam van het verhuurbedrijf vindt u meestal op de sleutelhanger of anders op het huurcontract.

AutoVerhuur Nederland (AVN) 0320-269460
Drive On 088-3747200
Logicx 055-3694000
RentRunner 085-0206800

Inleveren vervangauto

Het inleveren van een leenauto kan tijdens openingstijden bij de inleverpunten. U bent van harte welkom op één van onze inleverlocaties om uw leenauto in te leveren. Als u zorgt dat u zich voorbereidt dan duurt het inleveren meestal slechts enkele minuten.

Belangrijk!
Vergeet niet om de auto af te melden bij de verhuurorganisatie. Want als u dat niet doet, kan het zijn dat er onnodige huurdagen worden doorbelast. Het telefoonnummer van de verhuurmaatschappij vindt u op het huurcontract en vaak ook op de sleutelhanger. Wanneer u de vervangauto bij Bergnet inlevert zorgen wij dat de vervangauto direct wordt afgemeld.

Nadat u de vervangauto heeft ingeleverd wordt van u verwacht dat u op eigen gelegenheid uw weg vervolgt.

9292 OV-reisplanner

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.