HomeVervangend vervoer

Vervangend vervoer

Bij Bergnet staan vervangauto's van verschillende verhuurmaatschappijen klaar.

Of je recht hebt op vervangend vervoer om je weg te kunnen vervolgen, hangt af van de voorwaarden van je pechhulp- of verzekeringspolis. Of in het geval van een leaseauto, de voorwaarden van het leasecontract.

Vragen over de huurauto

Wil je de vervangauto langer huren of ergens anders dan afgesproken inleveren? Heb je autopech, schade gereden, of zit er schade aan de vervangauto? Neem dan contact op met het autoverhuurbedrijf. De naam van het verhuurbedrijf vind je meestal op de sleutelhanger of anders op het huurcontract.

AutoVerhuur Nederland (AVN) 0320-269460
Drive On 088-3747200
Logicx 055-3694000
RentRunner 085-0206800

Inleveren vervangauto

Het inleveren van een leenauto kan tijdens openingstijden bij de inleverpunten. Je bent van harte welkom op één van onze inleverlocaties om de leenauto in te leveren. Als je zorgt dat je je voorbereidt dan duurt het inleveren meestal slechts enkele minuten.

Belangrijk!
Vergeet niet om de auto af te melden bij de verhuurorganisatie. Want als je dat niet doet, kan het zijn dat er onnodige huurdagen worden doorbelast. Het telefoonnummer van de verhuurmaatschappij vind je op het huurcontract en vaak ook op de sleutelhanger. Wanneer je de vervangauto bij Bergnet inlevert zorgen wij dat de vervangauto direct wordt afgemeld.

Nadat je de vervangauto hebt ingeleverd wordt van jou verwacht dat je op eigen gelegenheid je weg vervolgt.

9292 OV-reisplanner

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.