HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1252 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.7/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Fantastisch geholpen door Simon Florisson

Geschreven door Inez de Ridder op 5-3-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snelle hulp, goed advies, duidelijke uitleg

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

niets, het was perfect!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Mijn naam is Rick, ik ben echt super goed geholpen door Stef vandaag in Nieuwegein. Heel vriendelijk en weet precies wat hij moet doen. Heel fijn om door hem geholpen te worden!

Geschreven door Eco op 3-3-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Heel vriendelijk en weet heel goed wat hij doet, alles perfect verlopen.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen verbeter punten.

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

zeer professioneel

Geschreven door stellweg op 2-3-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

professionele klachtbenadering van de monteur

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Kan echt nix bedenken

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer snel en professionele chauffeur ( Rendi)

Geschreven door WHITE WHALE YACHTBROKERS op 26-2-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De chauffeur vroeg eigenlijk als eerste gaat het goed met u? Dat vond ik wel heel erg aardig

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Alleen een helikopter is sneller ik heb 20 minuten gewacht.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Joeee! Top

Geschreven door Ethlene op 18-2-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Mijn vrouw in lichte paniek, ik niet. Ach, het is maar een auto. De sleper wist in alle rust mijn vrouw tot rust te brengen.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zou niet weten

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super hulpverlening bij lekke band

Geschreven door Peter Esko op 18-2-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijkheid ten top. Aan de telefoon zeer vriendelijke en goed gesprek en super geholpen. Op locatie door Egbert mega vriendelijk en snel geholpen met oplossen van de lekke band. Zeer blij met jullie hulp in onze situatie. ;-)

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

In dit geval echt helemaal niets!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Supergoed

Geschreven door Godelief op 17-2-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Aardige en kundige man. Edwin genaamd.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Nvt

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Erg vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Geholpen door Evert Jan

Geschreven door Patrick op 15-2-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Heel vriendelijk, grappig en veel verstand

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

super fijn

Geschreven door kuperus op 9-2-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

top

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

helemaal niks ;)

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Erg goed!

Geschreven door Lenie op 8-2-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, behulpzaam en de medewerker was erg vriendelijk. Je schrikt toch best als je in zo'n situatie beland en dan is het ontzettend fijn als je het gevoel hebt dat iemand je komt helpen.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.