HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1301 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.7/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Zeer goed en professioneel. Onderweg is nog uitgestapt om de hoogte te meten voor een viaduct. Zeer verstandig.

Geschreven door Pieter de Kam op 29-11-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer goed en persoonlijk medelevend

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

. Na een ongeluk is bellen van de familie en vrienden vaak een eerste behoefte. Als de telefoon leeg is een usb oplader op kantoor om de telefoon op te laden een goed idee.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

prima!

Geschreven door Jo op 12-11-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

prima

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

geen suggestie

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Goed

Geschreven door Henry op 10-11-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Prima, snel en vakkundig

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Prima houden zo.

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Prima !

Geschreven door L.Sminia op 9-11-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Correcte behandeling. Vriendelijke en hulpvaardige chauffeur. Stelde me op mijn gemak, bood kop koffie aan en regelde taxi naar huis.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed!

Geschreven door Cathy Supino/Provak Amsterdam B.V. op 9-11-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer vriendelijke collega de heer Dennis Rebergen!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik had niets aan te merken

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed

Geschreven door Nicole van den Dool op 6-11-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De medewerker stelde me gerust, zorgde dat ik veilig was en heeft zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Voor een vrouw midden in de nacht was dat echt heel fijn. Bedankt

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

De medewerkers waarderen en inzien hoe waardevol ze voor ons zijn in tijd van nood

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed!

Geschreven door Jim op 31-10-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Medewerker Stef was vriendelijk, hulpvaardig en professioneel. Door zijn handelen was ik met mijn voertuig snel weg uit een gevaarlijke situatie. En daarna heeft Stef mij vlot op weg kunnen helpen, zodat ik mijn reis naar huis kon voortzetten.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super goed!!

Geschreven door S.Yazdian op 22-10-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

super aardige en behulpzame mensen ondanks de schade en de schrik hebben ze mijn een top service verleend met name de mevrouw aan de balie ??

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Helemaal niks doen wat jullie al doen top werk en service

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

9

Geschreven door Romy op 6-10-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijke en behulpzame mensen. Zowel aan de telefoon als de hulpverlener op locatie. Top!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Sneller op locatie zijn maar ik begrijp ook dat de omstandigheden vandaag niet optimaal waren

Was de aanrijtijd acceptabel?
6/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Perfect geholpen

Geschreven door R vd putten op 2-10-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Professionele hulpverlening

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Gewoon zo doorgaan

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.