Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1065 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Peter was erg behulpzaam, professioneel en heeft alles aan gedaan om ons te helpen

Geschreven door Sara Hesari op 19-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Complimenten ga zo door!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Peter was onze reddende engel toen we auto pech hadden in Amsterdam. Hij zorgde ervoor dat we veilig en heel onze reis konden doorzetten. Hij heeft meer gedaan dan we hadden verwacht. Complimenten aan Peter namens 3 zussen uit Tilburg

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Binnen de aangegeven tijd.....

Geschreven door Jacco op 19-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Danny was een aardige vent die verstand van zaken had. Duidelijk aangaf hoe&wat en bracht ons en onze camper veilig naar jullie locatie in A’dan ZO. Daarnaast had hij voor de kids nog een lekker snoepje. Op jullie locatie rustig kunnen wachten op een vervangende camper onder het genot van koffie, thee en chocomelk.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Misschien betere/duidelijkere afspraken maken met verhuur bedrijven zoals Camptoo zodat jullie daar in dit soort gevallen nog duidelijker kunnen zijn in jullie dienstverlening.

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top service, hele aardige werknemers

Geschreven door Patrick Hooghvliet op 19-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk en behulpzaam, goede tips gehad van Tim en personeel op kantoor

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Peter was onze reddende engel toen we auto pech hadden in Amsterdam. Hij zorgde ervoor dat we veilig en heel onze reis konden doorzetten. Hij heeft meer gedaan dan we hadden verwacht. Complimenten aan Peter namens 3 zussen uit Tilburg

Geschreven door Tahmina Hesari op 16-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Peter was erg behulpzaam, professioneel en heeft alles aan gedaan om ons te helpen.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

complimenten zo door gaan!

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Erg goed

Geschreven door Anoniem op 16-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niks was prima

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Aardige transporteur, meegaand, informatief

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Geweldige service!

Geschreven door Rik op 15-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend

Geschreven door Martin Ten wolde op 14-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De chauffeurs Loek en Wout waren uiterst behulpzaam en vriendelijk. Zowel bij het wegslepen van onze auto uit de kettingbotsing als de rit naar Middelburg. De rit naar Middelburg was,ondanks de aanleiding, met de chauffeur Wout gezellig te noemen. Ook op uw kantoor uiterst vriendelijk en behulpzaam bij het invullen van de nodige papieren. Aan de receptioniste een extra bedankje.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zie dit maar als compliment: we zouden het niet weten

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Vandaag stonden we met een lekke band langs de A2 en werden snel en UITERST vriendelijk geholpen door "OPA" - 77 jaar en nog steeds met zo veel toewijding en hart voor de zaak en de mensen die geholpen worden aan het werk. dat noem ik GELUK bij een ongelukje...! Dank opa! En graag tot ziens!

Geschreven door KE Sorbi op 11-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zie boven - zeer vriendelijk en adequaat!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

ZO doorgaan - en opa een inspiratieles aan jonge medewerkers laten geven :)

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Opa (zo wordt hij binnen Bergnet genoemd) heeft ons goed geholpen.

Geschreven door Anoniem op 9-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Opa (zo wordt hij binnen Bergnet genoemd) geeft ons rust en troost. Hij heeft in overleg met de binnendienst gezorgd voor de beste oplossing en de auto gebracht bij onze eigen garage in de buurt zodat wij direct geholpen kunnen worden.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

In 1 woord geweldig chauffeur Edwin.

Geschreven door Danielle van Barneveld op 7-7-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Chauffeur Edwin betrouwbaar, deskundig, vriendelijk, behulpzaam en veiligheid op 1e plaats. Stelde ons op ons gemak. Was erg lief voor klein kindje anderhalf jaar. Ook Rijkswaterstaat was super snel ter plekke en erg behulpzaam.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.