Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 965 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.8/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Prima, correct en zeer bekwaam.

Geschreven door JanGeert Schuszler (Munckhof BV) op 17-9-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets dienstverlening is buitengewoon

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Chauffeur Sander was buitengewoon kundig en ik voelde me zeer goed behandeld

Was de aanrijdtijd acceptabel?
7/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Bergnet komt zijn afspraken niet na. Ik heb op maandagmorgen gebeld of mijn auto (na bijna een week) met voorrang weggesleept kan worden, omdat ik de volgende dag een belangrijke afspraak had staan, laat staan dat ik in de gelegenheid was om op dinsdag naar mijn auto toe te komen voor de benodigde handtekening. Afgesproken werd dat mijn auto diezelfde maandagmiddag met voorrang naar de garage zou worden gesleept. Hij zou bovenop de stapel komen te liggen. Tegen het eind van de dag, zo tussen 15.00 en 15.30 uur belde ik nogmaals waarom ik geen telefoontje had gehad. Mijn garage stond op mijn auto te wachten. Ene JP stond mij te woord en vertelde mij dat het nogal druk was en dat mijn auto pas de volgende dag weggesleept kon worden. De gemaakte afspraak met voorrang was bij hem niet bekend en hij refereerde naar de algemene voorwaarden. waarin stond dat ze de auto ook de volgende dag weg mochten slepen. Dat was juist het probleem. Die auto had ik de volgende dag juist nodig, vandaar het eerdere telefonisch contact. Als ik niet tevreden zou zijn kon ik mijn geld terug krijgen, vertelde hij er nog bij. Deze afhandeling vind ik heel klant-onvriendelijk. De telefonisch gemaakte afspraak werd niet nagekomen en als klap op de vuurpijl werd ik min of meer als leugenaar neergezet. Dit is zeer onprofessioneel en onacceptabel!

Geschreven door Anoniem op 4-9-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
1/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

nvt

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Afspraken met klanten noteren en nakomen. In het uiterste geval de klant terug bellen en iets regelen.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
6/10
Was de medewerker beleefd?
1/10
Was de medewerker kundig?
1/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
1/10
Bergnet - Pechhulp en Autotransport

Geachte heer,

Onze excuses, bij de behandeling van uw transportopdracht hebben wij communicatie-fouten gemaakt waar u helaas de dupe van bent geworden. Dat had niet mogen gebeuren en vinden wij heel vervelend.

Wij hebben u ook telefonisch onze excuses aangeboden voor de gang van zaken. Wij hebben uiteraard uw geld teruggestort en u aangeboden om de opdracht alsnog kosteloos voor u uit te voeren.

Uw klacht zal intern worden geëvalueerd, wij vinden de terugkoppeling die u ons heeft gegeven een waardevolle bijdrage aan de verbetering van onze dienstverlening.

Wij hopen dat u bij een toekomstig transport weer aan ons denkt.

Geweldig hoe Wouter zijn werk deed. Vriendelijk en professioneel.

Geschreven door Patrick op 3-9-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Je staat er toch een beetje bij te kijken: Wat nu? Geweldig hoe Wouter door de opties ging om te achterhalen wat er mis was met onze auto. Rustig, vriendelijk en kundig - precies wat je nodig hebt in zo'n vervelende situatie. Het was niet verstandig verder te rijden en de auto werd netjes afgeleverd bij de dealer. Bergnet bood ons vervangend vervoer, zo konden wij alsnog naar onze afspraak in Friesland. Opluchting.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed geholpen door werknemer Frank van Bergnet! Ten eerste complimenten zoals Frank door de smalle centrumstraatjes rijdt. Heel vakkundig en zeer rustig. Zelfs de kleinste straatjes en bochtjes weet hij te nemen. Mijn complimenten. Verder heeft hij zich netjes voorgesteld en kwam met goede oplossingen voor mijn probleem. Heel meedenkend en inlevend. Prima service, top medewerker!

Geschreven door Anoniem op 25-8-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Frank is een rustige man die adequaat handelt, mee denkt en met oplossingen komt. Echt een topper!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Ik ben zojuist zeer goed geholpen door ernst en Wouter! Top!

Geschreven door Kim op 23-8-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Erg goed en behulpzaam. Duidelijk uitleg.

Geschreven door Mark van Vreden op 18-8-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets. Helemaal top.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zie hierboven.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Frank is een topper! En Bergnet mag trots zijn op zulke goede mensen!

Geschreven door Anoniem op 17-8-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Rustig, duidelijk, oprecht betrokken bij veiligheid en positief.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel snel en professioneel geholpen

Geschreven door Anoniem op 15-8-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Dat we de optie kregen om hem meteen door te brengen naar een garage naar mijn keuze. Tony is een toppertje!!!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Het was super, zijn netjes geholpen door Jerry en kregen koffie. Praatje gemaakt en onderwijl heeft hij alles geregeld om een leenauto mee te krijgen! Bedankt Paul en Marjolein Lord

Geschreven door Marjolein Lord-Tuitel op 14-8-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Een stoel en een bakkie koffie aanbieden of ander drinken Het bellen met de verzekering en het regelen voor een leenauto

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Vooral zo doorgaan, en niets veranderen want dan staan de mensen vreemd te kijken

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super! Stef was erg relaxed en begripvol Helemaal geweldig wat een service

Geschreven door Anoniem op 5-8-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer rustig en relaxed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen aanvullingen

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.