HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1364 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Heel erg snel en klantvriendelijk!!

Geschreven door Cherish Meijer op 17-5-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Frank stelde mij op mijn gemak,en maakte een praatje

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Frank in dienst houden

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Wat een top vent. Frank nogmaals onwijs bedankt voor de service!

Geschreven door Haluk Simsek op 5-5-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Frank!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Meer collega's zoals Frank aannemen :)

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Snel en efficiënt!

Geschreven door G. J. Sluijk op 4-5-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Nogmaals: Snel en efficiënt!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets, maar wel wat betere koffie. 😊

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zojuist probleem met accu vakkundig opgelost door Mohammed el Annass Deze medewerker heeft het probleem zeer snel en vakkundig opgelost!!

Geschreven door Jos Beaufort op 29-4-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Goede vakkennis en probleem snel oogelost

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Mijn ervaring is dat de dienstverlening perfect eas

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

super goed, aardige gast

Geschreven door sem wahlen op 27-4-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

aardige gast snel geholpen

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top geholpen door Frank.

Geschreven door Mark op 24-4-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vlot en vriendelijk. Kwam ook nog met een aantal tips waar we aan kunnen denken en pakte nog even snel mijn oplaaddraad uit de auto die ikzelf vergeten was in de hectiek.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Superservice!

Geschreven door Lisa op 24-4-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Heel snel ter plaatse, hartelijk, meedenkend.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Het zou nog prettig zijn als er een lijst zou zijn met garages die jullie aanraden, bijv. op basis van ervaring van klanten.

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Geholpen door Frank. Dat is een topper eerste klas. Heeft mij enorm geholpen met een leenauto en over mijn eigen auto deskundig en eerlijk advies gegeven. Bergnet mag trots zijn op zo een medewerker!

Geschreven door A kara op 22-4-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Het was zeer aangenaam, vlot en professioneel

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Meer mensen als Frank aannemen

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Geholpen door Frank. Een enorme vriendelijke, behulpzame en vlotte medewerking. Dit noem ik 100% service!!

Geschreven door Atilla Erbas/ Ismail Erbas op 19-4-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alles werd duidelijk uitgelegd.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen aanmerking. Alles liep vlot.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Evert-Jan we zijn fan! Met een dikke glimlach heeft hij ons super snel geholpen. Ons bootje met trailer werd veilig van de snelweg getakeld en Evert-Jan dacht goed mee, zodat we toch weer richting het ruime sop konden :)

Geschreven door Bergnet op 17-4-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Goed humeur

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niks

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.