HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1420 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Fantastisch

Geschreven door Sarah van Tijn op 5-12-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Dennis hielp mij letterlijk de weg weer op terwijl zijn taak enkel was om mij met mijn auto naar een veilige plek te brengen. Hij heeft mijn reservewiel eronder gezet en daarmee mijn afspraak gered. De wachttijd van de anwb was nog eens 90 minuten wachten extra geweest. Dennis ontzettend bedankt!!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed

Geschreven door Md op 5-12-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel en goede service

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Een pluim voor medewerker Erik

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Geweldig!

Geschreven door Hannah Grimm op 26-11-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, efficiënt, vakkundig en ontzettend vriendelijk! Dankjewel Frank!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super goed

Geschreven door Sharon Klijnkramer op 22-11-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Nadat de melding binnen was, kwam er binnen een half uur hulp

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Jullie hebben het top gedaan, de communicatie tussen de tussenpersonen die met jullie werken kan beter

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Fantastisch geholpen!

Geschreven door Kim Setkowski op 20-11-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Het is inmiddels een tijdje geleden dat ik met pech langs de weg stond, maar ik wilde toch nog een review schrijven. Ik zat die avond te wachten op de autoservice waar ik tzt lid van was, maar die kwamen maar niet opdagen. Ik ben toen ontzettend goed geholpen door Frank en Nick. Ze hebben mij uiteindelijk weer de weg op geholpen. Heel veel dank hiervoor: Ik heb geen idee hoelang ik anders nog langs de weg zou hebben gestaan!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Kan me nu niks bedenken wat er verbeterd had kunnen worden.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed

Geschreven door M. Duisterhof Holding BV op 17-11-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Behulpzaamheid, vriendelijkheid, kundig, oplossing gericht, grote inzet.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

De hulpverlening was perfect. Ik ben zeer dankbaar dat ik in die penibele situatie zo adequaat ben geholpen.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super klantvriendelijk én gezellig!

Geschreven door Sjar-ai Scholten, DIRT BUSTERS BV op 9-11-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De medewerker was onwijs behulpzaam en meedenkend. Daan nogmaals heel erg bedankt dat je mij en mijn zoontje niet op straat op de ANWB hebt laten wachten!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Meer van deze leuke mensen aannemen ;-)

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend en goed geholpen door Frank

Geschreven door Sven op 7-11-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, goede info.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Fantastisch!!

Geschreven door Ellen Vorthoren op 1-11-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Supersnel geholpen en alles voor me geregeld!! Stephan is een held, heeft me zo goed geholpen,super vriendelijk en bleef zo rustig terwijl ik veel stress had van de pech met mijn auto!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niks op aan te merken, super tevreden!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top bedrijf!

Geschreven door Esra op 1-11-2022 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alles was top ga zo door!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Er valt niks te verbeteren!

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.