Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1089 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Zeer goed geholpen door Henk Duwel. De auto stond met pech op een pikdonkere, overvolle parkeerplaats. Nauwelijks ruimte om te manoeuvreren met de grote aanhanger. Met groot geduld en vakmanschap toch gelukt er vandaan te komen. Het mankement kon niet worden verholpen maar op zeer prettige wijze zijn zowel wijzelf alsook de auto weer thuis gekomen. Met dank aan Henk Duwel.

Geschreven door Dita van Dijk op 20-9-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Korte wachttijd. Vakkundig en zeer klantvriendelijk.

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

10+++

Geschreven door Anoniem op 14-9-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Simon Florisson hielp mij met mijn lege accu en begreep dat er direct een nieuwe in mijn auto gezet moest worden en hij stelde voor naar de dichtstbijzijnde Gamma te gaan. Zo gezegd , zo gedaan. Fantastisch deze manier van werken> 10++

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel snel terplaatse

Geschreven door Reginald Wilders op 10-9-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer vriendelijke en zeer behulpzame medewerker Floris. Hij heeft een hoop voor ons geregeld.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Vooral doorgaan op deze mannier!!!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

De hulpverlening is super goed ze helpen je 100x beter dan andere hulpverleners zoals ANWB.

Geschreven door Anoniem op 3-9-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Ze geven super goed advies en zijn zeer goed kundig in werkzaamheden die zij verichten. De medewerkers die mij hebben geholpen zijn (Sander) en (Bert)

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Heb niks aan verbetering gemerkt. Super goed

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

prima

Geschreven door Guido Torenbeek op 1-9-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Supersnel ter plaatste, vriendelijk personeel en uitstekende service.

Geschreven door Anoniem op 31-8-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Supersnel ter plaatste, vriendelijk personeel en uitstekende service.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Goed geholpen door Bergnet

Geschreven door Anoniem op 27-8-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Dat ik mee mocht rijden met de Chauffeur

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed

Geschreven door Maikel op 25-8-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Mijn complimenten voor de service van Bergnet. Ivm defecte auto bij Bergnet gekozen voor de transportservice. Totaal geen spijt van. De communicatie vanuit Bergnet is uitstekend. Zouden veel bedrijven wat van kunnen leren, nogmaals mijn complimenten naar alle mensen bij Bergnet!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitmuntend.

Geschreven door Anoniem op 22-8-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De heer Florisson was snel ter plekke en takelde mijn auto uiterst deskundig op uw ambulance. Hij gaf per stap vooraf aan wat hij ging doen en ging keurig en behoedzaam met mijn auto om.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitmuntend

Geschreven door Jaap Faber op 20-8-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik zou echt niet weten wat de heer Florisson nog beter zou kunnen doen.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Uw medewerker Simon Florisson heeft mij tot het uiterste geholpen, een zeer goede kracht waar ik zuinig op zijn als ik u was. We moesten nogal eens van hot naar her rijden maar hij bleef positief. Ik ben wat minder goed ter been en hij hielp mij bij het uitstappen van de truck. Ik ben tijdelijk slechthorend en hij heeft alle gesprekken voor mij gevoerd en de inhoud aan mij duidelijk gemaakt. Een fantastische man, die Florisson.

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.