HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1137 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Ben zeer vriendelijk,professioneel en snel geholpen dankzij Henk Duwel en zijn voorganger de Rijkswaterstaat.Trots op deze hulp verlening waar Nederland nooit over mag klagen.

Geschreven door Ralph Engelenburg / Aannemers bedrijf Kramer-groep op 21-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Begreep een beetje personeel tekort dus misschien daar meer aandacht aan besteden.Het wordt tenslotte steeds drukker en hoop niet te kosten van deze hard werkende mannen.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alles ! was gewoon leuk om pech te hebben

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Bovenstebest

Geschreven door Hans Waardenburg op 19-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Weinig want het is al top

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snelheid en samenwerking. Loek van de Kamp van Bergnet is vriendelijk, beleefd en deskundig. Voor we het wisten stond onze auto op de trailer en werden wij, in overleg met de pechhulp van Toyota, keurig afgeleverd bij de Toyota dealer in Naarden. Ons probleem werd daar deskundig en snel opgelost. Wij zijn onder de indruk over de samenwerking tussen Rijkswaterstaat, Koninklijke Marechaussee, Bergnet en Toyota. Loek en alle andere betrokkenen maakten het mogelijk dat wij binnen het uur onze reis konden voortzetten. Allen hartelijk bedankt!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

fantastisch

Geschreven door jannij op 17-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

alles prima geregeld

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

zeer hulpvaardige medewerker

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

super goed

Geschreven door jannij stam op 17-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

geen opmerkingen. ik ben heel blij dat ik bij Route Mobiel ben aangesloten

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

heel vriendelijke en behulpzame medewerker

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

1

Geschreven door Andries Meijerink op 16-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
2/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Stel een een goede klachtenprocedure is

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
5/10
Was de medewerker beleefd?
1/10
Was de medewerker kundig?
1/10
Was het voertuig netjes?
5/10
Was de hulp naar tevredenheid?
1/10
Bergnet - Pechhulp en Autotransport

Wat vervelend dat u ontevreden bent. We hebben gezien dat uw klacht over het wassen van de leenauto gaat. Wellicht was u niet op de hoogte van het feit dat de autoverhuurmaatschappij voorwaarden stelt aan de manier waarop een leen- of huurauto moet worden ingeleverd? Wij voeren die voorwaarden in opdracht uit.

Vervangend vervoer moet afgetankt en (van binnen en buiten) gereinigd worden ingeleverd. Zo zorgt u ervoor dat de berijder na u, óók gebruik kan maken van een schone auto.

Door u te verzoeken de auto even door de wasstraat te rijden, hebben wij u willen behoeden voor een factuur van de autoverhuurmaatschappij wegens het niet schoon inleveren van de leenauto.

Een klacht indienen kan via bergnet.nl/contact. Wij zien de foto's graag tegemoet.

super goed

Geschreven door anonymous op 16-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

behulpzaamheid, vriendelijkheid en uitleg

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Misschien een controle of de vrijwaring van het afgevoerde voertuig is afgegeven.

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed. Deskundig en vrolijk

Geschreven door Wim op 15-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Ik ben geholpen door Henk Mostert. Een vrolijke man, neemt geen blad voor de mond, zeer behulpzaam en duidelijk een vakman in hart en nieren. Top geholpen door hem. Hij was er eerder dan de gemelde wachttijd.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Jullie doen het goed.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

vriendelijk, professioneel en snel

Geschreven door anonymous op 10-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

geen

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

prettig en vakkundig

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend

Geschreven door Munckhof op 10-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Erik Poort was duidelijk in zijn aanwijzingen en resoluut in de beslissingen. Daardoor verliep het allemaal rustig en soepel dat is fijn in zo een situatie midden op een drukke snelweg.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Hij had van mij nog iets eerder mogen komen

Was de aanrijtijd acceptabel?
7/10
Was de medewerker beleefd?
8/10
Was de medewerker kundig?
8/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
8/10

Zeer professioneel

Geschreven door R.d. coene op 8-1-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer vriendelijk

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niet te moeilijk doen bij het terugbrengen van de auto, of hij wel door de wasstraat is gehaald e.d. zoals ik een keer eerder heb meegemaakt

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.