HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1288 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Zeer goed

Geschreven door Vanollefen op 20-9-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk en behulpzaam

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zo doorgaan

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend

Geschreven door Deekman installatietechniek op 15-9-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Contact met de chauffeur en de snelle service (Stef)

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel goed!

Geschreven door Jasper op 12-9-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snelheid, service en duidelijkheid.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Vooral zo door blijven gaan!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Deskundig en vriendelijk.

Geschreven door Post op 29-8-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Accuraat en vriendelijke.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niks. Was prima.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Prima

Geschreven door Geo de Leeuw op 20-8-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Even contact over uiterlijke tijd waarop ik geholpen wilde worden. Compliment voor uw medewerker die het advies gaf om de accu (oorzaak van het niet willen starten) direct bij de dealer / onderhoudsfirma te laten doormeten, want “ ik vertrouw de accu niet” En zijn advies was terecht want de accu bleek “ dood” bij controle door medewerker van Profile!!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Gelet op mijn ervaring van vandaag vooral zo doorgaan!!

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super!

Geschreven door Lore op 16-8-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk, goed en snel geholpen, duidelijke communicatie.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Doe zo verder!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Wij beoordelen Berger als zeer betrouwbaar

Geschreven door Eleonora op 13-8-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De klantvriendelijkheid van Dennis ,met de moeilijke achternaam haha (Szajner)

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zou het niet weten

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

100procent tevrede

Geschreven door A.j.verhappen auto dealer winters valkenswaard op 8-8-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

het correct reageren op de oproep,een compliment voor jerry. Correct en een vakman met een goed advies voor deterug reis naar nuenen

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

anderen zijn voorbeeld te laten volgen

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

wij werden ontzetten goed geholpen door Simon Florissen

Geschreven door Wiegerinck Konfektie op 31-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

heel goed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

was al heel goed

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

De meneer die ons heeft geholpen, was ontzettend vriendelijk. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij weer rustig werden.

Geschreven door Iris op 30-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
8/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, deze meneer heeft ons op ons gemak gesteld en ons voor de deur thuis afgezet. Hij is erg vriendelijk geweest.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik ben al zeer tevreden over alles, zou niet weten wat er beter kan.

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
8/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.