HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1263 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.7/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Bert heeft mij fantastisch geholpen.

Geschreven door M. Nieuwenburg op 11-5-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Wat de service van de dealer niet voor elkaar kreeg lukte Bert wel.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets, het was perfect

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer servicegericht, met hulp tot aan de pomp!

Geschreven door Van Bennekom op 10-5-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer hulpvaardig, en goede tips voor pech langs de snelweg.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

..kan eigenlijk niets bedenken.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top. Vlotte en makkelijk toegankelijke service, vriendelijke berger

Geschreven door S. Van Rossum op 23-4-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vlotte en makkelijk toegankelijke service, vriendelijke berger

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets, houden zo

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super goed, super snel en super efficient

Geschreven door Edwin op 22-4-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

5 minuten na mijn telefoontje met de dealer, had ik Bergnet al aan de lijn. Ze waren al onderweg om mij te helpen. Shout out naar Richard Banen die me goed en snel heeft kunnen helpen.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Lekker doorgaan!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Het zijn de ridders op ons wegennet. Met pech op A6 snel naar een veilige plek gebracht. Bedankt bergnet voor jullie service

Geschreven door Fleming op 21-4-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijkheid en snelle hulp

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Het kan altijd beter.. Maar nog beter bij bergnet... Hmmm ik kan niets bedenken.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Goede dienstverlening netjes dat er eerst gevraagd werd hoe het met de betrokkene ging.

Geschreven door A. Van den Beukel op 19-4-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zie boven

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen idee er werd geeoon goed gewerkt

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super goed

Geschreven door Willem Hoeve op 19-4-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Super

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Houden zo...top!

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

9

Geschreven door de Baak op 14-4-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Hele vriendelijke en professionele hulp met een glimlach door Evert-Jan een van uw medewerkers. Zeer waardevol om zo'n collega in het team te hebben.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Aan persoonlijke dienstverlening niets alleen de aanrij tijd was heel lang (2.5 uur).

Was de aanrijtijd acceptabel?
5/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Helemaal top dit bedrijf

Geschreven door Rockmount group BV op 19-3-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel en vakkundig, thanx Rodney

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

helemaal niets, gewoon zo door blijven gaan

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Netjes op tijd en zeer goed geholpen

Geschreven door Simon Nagelhout op 19-3-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Netheid en snelheid

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen verbeter punten

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.