Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 988 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.8/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Tony was er super snel en op afgesproken tijd, hij heeft mij meteen geholpen en gerust gesteld. Was echt heel tevreden!

Geschreven door Mevr kastelein op 17-11-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Blijf zo doorgaan allemaal

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Dat hij meteen geruststelde en nog extra geholpen heeft welke garage nog open was en met leen auto geholpen. Heel fijn

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Tony was heel behulpzaam en enthousiast!

Geschreven door Anoniem op 10-11-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Tony was heel behulpzaam en enthousiast!

Geschreven door Anoniem op 10-11-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Vlot en vakkundig

Geschreven door Anoniem op 7-11-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snelle afhandeling Vakkundig

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Geweldig! snel, efficiënt, vriendelijk! Complimenten voor Gabriel A.

Geschreven door G. Yarden op 5-11-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

snel efficiënt vriendelijk

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

nvt

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Service van Bergnet was erg goed. Op tijd, kundig, vriendelijk en ik kan weer verder rijden!

Geschreven door Mariska van Wijnen op 2-11-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Superservice geleverd door Simon Florisson. Erg vriendelijk en behulpzaam! Hij heeft mij echt ontzorgd vandaag! Ik ga weer met een gerust hart de weg op.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Ontzettend behulpzaam en klantvriendelijk!

Geschreven door Alma op 29-10-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De chauffeur heeft al het mogelijk gedaan om de auto weer aan de praat te krijgen.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Prettig contact, aardige, nette en vriendelijke chauffeur die mijn auto binnen een kwartier na de melding op kwam pikken. Tony; bedankt (je haar zat prima hoor..).

Geschreven door Jopp van Zanten Staalservice BV op 24-10-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Een iets uitgebreidere factuur zou goed zijn.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

goede communicatie vooraf, tijdens en na de hulp. Ik wist waar ik aan toe was.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

uitstekend

Geschreven door Anoniem op 18-10-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Medewerker was zeer vriendelijk, informatief en attendeerde mij i.v.m. stabiliteit van banden erop toe te zien dat de te vervangen band aan de voorzijde geplaatst moet worden en de daar vrijkomende band als reserveband ingezet kan worden.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik vond het zeer perfect

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Perfect service. Zeer professioneel en heel vriendelijk personeel

Geschreven door Anoniem op 16-10-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

-

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Tony was een topper! Heel vriendelijk en enorm professioneel. De auto was met vier geblokkeerde wielen en ingeparkeerd haast onmogelijk te verplaatsen, maar Tony heeft alles perfect geregeld. Echt een aanrader

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.