Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1001 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.8/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Super goed

Geschreven door Broenland op 21-1-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk behulpzaam snel

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Het kan wel eens gebeuren dat de. De maak iets langer duurd en dan moet je de leenauto inleveren .maar verlegen kost dan wel erg veel

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend.

Geschreven door Anoniem op 21-1-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

vriendelijkheid, deskundigheid.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

continueren.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
7/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Perfect geholpen, vriendelijke medewerker en zeer snel aanwezig.

Geschreven door Herwi Görs op 10-1-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

vooral zo doorgaan!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

zeer snel aanwezig.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend

Geschreven door G Baan op 9-1-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De erg vriendelijke en behulpzame wijze van hulp van de mensen die ons hielpen; zowel langs de weg als op kantoor.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zo doorgaan!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

TOP. Moet je weg met de hond. Nou nee, ging niet door. L.a. band half leeg. Pfff. Weer een grappenmaker aan de gang of toch lek. Beetje paniek. Hond moest ook uit. Lopen dan maar en verzekering Univé bellen. Verhaal verteld. Rustig maar mevrouw de hulp is er binnen 3 kwartier. Weer thuis met hond ging mijn telefoon. Bergnet stond al voor de deur. Binnen het half uur. Auto op de krik, band eraf. Ik stond een beetje verbaasd te kijken. Alles ging zo snel en soepel. Geen lekke band. Ventiel stuk. Wat nu. Geen zorg mevrouw, we gaan naar een garage, stapt u maar in. Prins(es) heerlijk. Maar wel zenuwachtig. Meneer Florissen vertelde gezellige verhalen en vanzelf praatte ik mee. Bij de garage kon ik blijven zitten. Meneer Florissen regelde alles. Daarna gingen we weer terug en in no time had ik weer een hele auto. Opluchting. Eerlijk gezegd ben ik nog verbaasd dat het allemaal zo soepel en snel ging en ik even niks zelf hoefde te regelen. Nogmaals mijn hartelijke dank.

Geschreven door Thirza op 7-1-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik zou het niet weten. Alles ging zo vlot en kundig.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Correcte en vriendelijke man die direct de touwtjes in handen nam. Mooie auto , schoon. Alles bij elkaar voelde het veilig.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed

Geschreven door Medi Nederland op 7-1-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zo doorgaan!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Aardig en behulpzaam!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Prima

Geschreven door Petra Dobbeling op 18-12-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De chauffeur was zo aardig om mij met de vrachtwagen naar huis te brengen.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
6/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
7/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer liefdevol, warm en effectief geholpen. Snel en kundig, heel erg fijn!

Geschreven door P.L.C. van Proosdij op 15-12-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend !

Geschreven door Anoniem op 8-12-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
8/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Drommels, haast haast haast, zoon ophalen, aangekomen rij ik zacht tegen de stoep op ..... maar ... ja hoor lekke rechter voorband. Natuurlijk is het een donkere regenachtige vrijdagavond, altijd lastig. Dus bellen met verzekering en heel snel daarna kwam Erik al aangereden. In no time stond de auto op de truck en werden we naar de gewenste dealer gereden. Tijdens de rit vermaakte Erik ons met mooie anekdotes, dus de tijd vloog. Na het lossen van de auto bij de dealer, kregen we nog de super service door ons in de buurt van ons huis af te zetten. Tijdens deze laatste rit werd mij alles duidelijk ...... Erik is ook Feyenoord fan dat maakt alles zo duidelijk ... de efficiency, de vakkennis, de vriendelijkheid en bovenal het verstand van voetbal ! Erik grote dank !! Namens Rien en Bas.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker kundig?
8/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

"Fantastisch!" Zeer correcte mensen, vakkundig en bijzonder service gericht. Zeker bij pech en vooral als je op punt staat mét spoed naar een afspraak te moeten, slaat de paniek toe. Geen correcte telefoonnummer bij de hand en wie moet je bellen? Altijd de ANWB gehad en nu voor het eerst zaken mét Eurocross International Holding B.V. (?) Wist ik ook niet, want ik heb nooit pech gehad met mijn Peugeot 206, (44295 km) Via de verzekering Achmea, kwam ik na een gesprek met een zeer rustige en vriendelijke dame bij Bergnet terecht EN zij vertelde dat het ongeveer een half uurtje wachttijd was voordat de hulptroepen ter plaatse kon zijn. Inderdaad de mensen van Bergnet waren binnen een half uur aanwezig. Mijn auto startte in zijn geheel niet meer. Na onderzoek van de Bergnetmonteurs werd geconcludeerd dat, na meeting, de accu het had begeven. Na het opladen draaide de motor weer, maar gezien de uitdraai van de test adviseerde de monteur direct naar de garage te rijden en de accu te laten vervangen. Echter gezien de tijd, en ik werd toch op mijn afspraak verwacht, bood de monteur van Bergnet de heer Randy Sweekhorst en zijn maatje een nieuwe accu te willen plaatsen, die zij gelukkig bij hen hadden, want dan hoefde ik niet nog eerst naar de garage. Nadat de nieuwe accu met twee jaar garantie was geplaatst, kon ik toch nog op tijd zijn voor de belangrijke afspraak. Beste mensen van Bergnet, hartelijk bedankt voor de fantastische service, Met vriendelijke groet, Mw. E.C. Koster-Pfann

Geschreven door E.C. Koster-Pfann op 3-12-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Doorgaan

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snelle afhandeling, vakbekwame en service gerichte mensen. ZEER ATTENT!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.