HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1172 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.7/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Alle zorg voor de auto

Geschreven door Florian op 30-6-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Jullie kwamen de bus die net door de ANWB was bekeken ophalen om naar de garage te brengen. De man die de berging deed had een passie voor VW busjes en ik voelde mij vriendelijk en persoonlijk benaderd. Daardoor voelde het ook goed om de auto mee te geven met iemand die dit kan waarderen.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

We hebben naast de 1,5 uur op de anwb alsnog ruim drie kwartier tot een uur moeten wachten op de berging. Geen probleem maar als je al lang staat is het fijn als het er nog sneller is :).

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super!

Geschreven door Karin op 30-6-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Medewerker Tim was echt gigantisch behulpzaam, vriendelijk en zorgde dat de olie weer werd aangevuld zodat ik weer kon rijden.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Mensen als Tim in dienst nemen.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Wat een gezellige lieve behulpzame man. Pech onderweg , een lekker band met de fiets :maar door de service van Bergnet kwam ik veilig en snel thuis . Het was een kleine sensatie voor mij . Dank Bergnet / Erik ?

Geschreven door Melanie Hoks op 26-6-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk , behulpzaam , en snel

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen feedback nodig naar mijn mening

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Super

Geschreven door Nathalie op 23-6-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alles is super snel verlopen en een onwijs aardig personeel

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niks

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

snel, efficient, vriendelijk en meedenkend.

Geschreven door Kishan op 19-6-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

alles, vooral Erik Poort

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Meer mensen zoals Erik in dienst nemen.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Aardige en professionele hulp

Geschreven door Pauli op 16-6-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel ter plekke, aardige hulpverlener

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Op dit moment zou ik dat niet weten

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zéér tevreden

Geschreven door Anijs op 5-6-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Goed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Erik heeft mij top geholpen. Snelle response. Duidelijke aankomsttijd.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Perfect en vriendelijk.

Geschreven door Monique Morhée op 2-6-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Dennis Kok was er heel snel en was vriendelijk en geruststellend wat wij net na onze aanrijding net nodig hadden. Ook gaf hij goede info over de schade van de auto en schadeafhandeling. Wat een lieverd en wat een kundige man. Wij waren nederlandse vrouw met haar Spaanse man en hij moest onze auto bij de dierenkliniek in Zwanenburg ophalen waar wij ook nog net onze doodzieke grote hond hadden afgeleverd. Wilt u hem nogmaals namens ons complimenteren en bedanken! Monique Morhée en Miguel Campo

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Prima zo

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

TOP echte dienstverlening.

Geschreven door G.J. van der Zwaan op 26-5-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

TOP echte dienstverlening.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Allen maar mensen met deze dienstbare insteek inzetten.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
7/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

accuraat,...deskundig,...hulpvaardig

Geschreven door Jaap van 't Veer op 23-5-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Het meedenken en aanbieden van verschillende optie's.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

tot zo ver tevreden

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.