Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 887 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.8/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Zeer goed geholpen

Geschreven door Anoniem op 20-01-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Hulpvaardig aardig en gezellig

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Erg goed geholpen door Wout! Eerlijk, vriendelijk, behulpzaam en begripvol. Top!

Geschreven door Anoniem op 16-01-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
8/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Actief communiceren waar de hulp nu is en hoe laat deze (ongeveer) aankomt. Berichtje en/of mee laten kijken, waar jullie je bevinden is al voldoende. Helpt om de wachttijd korter te maken :)

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Wout! En dat de vervangende auto al klaarstond op de locatie waar mijn auto werd afgezet.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
7/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Fantastisch geholpen door Wouter en Ellias. Ik stond gevaarlijk zonder benzine langs de snelweg door een kapotte benzinemeter. Ik ben super snel opgehaalt en kon meerijden op de truck naar de dichtsbijzijnde benzinepomp, waar er nog even op me gewacht is of de auto ook daadwerkelijk wilde starten. Heren jullie hebben van mijn stressochtend een leuk avontuur met een goede afloop gemaakt, heel erg bedankt!

Geschreven door Paul-letta Kooning op 12-01-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snelheid, vriendelijk en vakkundig personeel, behulpzaam en meedenkend.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Bedankt!

Geschreven door Anoniem op 02-01-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

de berging was snel en professioneel

Geschreven door Anoniem op 28-12-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
6/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Onderweg van het ongeluk naar het bergingsbedrijf heb ik met de verzekeringsmaatschappij gebeld. Ik kon een taxi nemen en deze declareren. De chauffeur was zo vriendelijke om te vragen waar de taxi heen moest , dan zou hij deze laten bellen. Ondanks dat twee mensen bevestigde dat de taxi al gebeld was kwam er na 35 minuten iemand om aan te geven dat de taxi nog niet gebeld was. Hij zou het meteen doen. Na 25 minuten (wij zaten er al een UUR) werd ik gebeld door eurocross. Die moest nog een taxi regelen. Bergnet had dus niet een taxi gebeld maar een centrale van verzekeringsdiensten. Zonder overleg met mij. Ze zeiden dat ze een taxi gingen bellen. Omdat het zo druk is kan je niet snel een medewerker te pakken krijgen. De mevrouw van Eurocross vroeg om even een medewerker aan de lijn te geven om eea kort te sluiten. Maar er was niemand en er kwam niemand. Dus het duurde weer even voordat we konden overleggen. Euroctross wilde een huurauto. Wij wilde een taxi. Moesten we rekening houden met 30 minuten tot een uur wachten. Zelf een taxi gebeld. Die was er binnen 5 minuten

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

jullie waren snel ter plaatse

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
8/10
Was de medewerker kundig?
8/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
4/10

Ik stond stil met m'n auto, midden in de nacht. Er kwam rook uit de motorkap, en de temperatuurmeter was naar 130 gestegen. Binnen een half uur de sleepwagen van Bergnet aanwezig na een belletje naar mijn verzekering. Erik van Bergnet heeft mij uitstekend geholpen, door ons beiden thuis af te zetten, en ook de auto nog naar de garage te brengen. TOP service, kan niet anders zeggen! Dat maakte deze vervelende avond toch nog een beetje ''gezellig''. Nogmaals dank Erik!

Geschreven door Anoniem op 21-12-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk contact, snelheid van handelen.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Bergnet weigerde om mij te helpen, echt schandalig!

Geschreven door Henk Janssen op 20-12-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
1/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Die was er niet!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
1/10
Was de medewerker beleefd?
1/10
Was de medewerker kundig?
1/10
Was het voertuig netjes?
1/10
Was de hulp naar tevredenheid?
1/10

Hele goede ervaring gehad, ik was nogal in paniek maar ik ben super goed geholpen. Uiteindelijk bijna voor mijn huis afgezet zonder problemen. Goede service, goede uitleg

Geschreven door Anoniem op 19-12-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Goede uitleg, vriendelijk en geduldige medewerker.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

woensdag avond, ze kwamen mijn auto halen na een ongeluk. ik gaf de visite kaartje van de garage waar het naar toe moest gebracht worden aan de chauffeur, hij deed de kaartje in borst zijn zak en ging weg hij zei morgen zal het wel daar zijn..(donderdag dus) ik maak inmiddels afspraak met de inspectie dat ze vrijdag kunnen komen kijken. ik bel en en hoor dat er geen afleveradres bij stond en dat ze niet wisten waar ze de auto naar toe moesten brnegn . hele verhaal. ik zei ok morgen komt de inspectie graag uiterlijk morgenochten moet de auto daar zijn. nee meneer het is te druk vrijdag middag of maandag ochtend. slecht weer ok kan gebeuren ik was er niet blij mee. dus ik bel de inspectie aff en maak een afspr op dinstag.. UITERLIJK MAANDAG OCHTEND zei ze. ik bel maandag middag nee hoor auto is nog niet gebracht ze weet niet waarom er is een fout hier gegaan. bla bla bla.. ik BOOS!! vandaag lukt niet morgen uiterlijk. ik heb morgenochtend afspraak met de inspectie zal moeilijk worden zei ze. het is inmiddels DINSDAG. mijn auto is bijna een week bij BERGNET in bezet. dit is onacceptabel!!!!!!!!!!!!!

Geschreven door Anoniem op 12-12-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
1/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

afspraken na komennnnnnnnnnnnn

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

nikss afsp word niet na gekomen

Was de aanrijdtijd acceptabel?
5/10
Was de medewerker beleefd?
3/10
Was de medewerker kundig?
3/10
Was het voertuig netjes?
3/10
Was de hulp naar tevredenheid?
2/10

Hulp was aangevraagd door Volvo Assist, de chauffeur Frank P. bevestigde dat met mij en kwam precies op afgesproken tijd aanrijden. Hij heeft ook verstand van zaken, want na het starten mbv een powerpack en wat diagnostics kwam hij tot de zelfde conclusie als later de garage, perfect! Bovendien aardige vent die Frank P.

Geschreven door Wim Stevens op 08-12-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Op tijd gekomen, kennis van zaken en vriendelijk.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.