HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1280 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

wij werden ontzetten goed geholpen door Simon Florissen

Geschreven door Wiegerinck Konfektie op 31-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

heel goed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

was al heel goed

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

De meneer die ons heeft geholpen, was ontzettend vriendelijk. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij weer rustig werden.

Geschreven door Iris op 30-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
8/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, deze meneer heeft ons op ons gemak gesteld en ons voor de deur thuis afgezet. Hij is erg vriendelijk geweest.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik ben al zeer tevreden over alles, zou niet weten wat er beter kan.

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
8/10

Super snel, kundig en gezellig door Dennis geholpen

Geschreven door Jack op 29-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Super goed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Blijven lachen

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend!!

Geschreven door A.R. Muhring op 28-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel en vriendelijk

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Meer zonne panelen!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Telefon

Geschreven door Raphael op 19-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

A broke down Car ist never a Happy experience. But the Team helped handling the situation great. From first contact, to transportation & storing of the Car - everything was done very customer friendly and helpful. THX to the Team!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Had the car 3 days parked - but as it arrived shortly before midnight, a 4th day was charged. That was with the overall sum a little bit surprising

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super !

Geschreven door Amanda Overvelde op 16-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alle handelingen werden uitgelegd, was een hele aardige man !

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Gerrit-Jan heeft zijn dienst super verleend !

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Een wachttijd van 1 1/2 uur lag zeker niet aan Bergnet maar aan de enorme files met overal problemen. Dank aan Ernst voor zijn rust, vriendelijkheid, kundigheid etc. Niets was hem te veel.

Geschreven door Joke op 7-7-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alles

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Kan niet beter

Was de aanrijtijd acceptabel?
5/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Vandaag door Stef zelfs naar huis gebracht, wat een top service!! De slogan ‘De autohulpdienst die ménsen helpt’ heeft Stef meer dan waar gemaakt!

Geschreven door Denise Roël op 17-6-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Betrokken en rustige houding vd medewerker.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Very Very satisfying

Geschreven door Varinder Dhoot op 14-6-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Erik Poort who came for the service was excellent in his manners, help and professionalism

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

I think you must have more employees like Erik who go beyond the call of the duty. He was simply superb

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
7/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend

Geschreven door Bert Bosschers op 14-6-2021 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Een hele fijne dienstverlening. In alle rust en met een grap werd er verteld wat er ging gebeuren. De berger, Cor Westland, was zo attent om mij naar het ziekenhuis te brengen, waar mijn partner voor onderzoek gebracht was.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen suggesties. Ik ben erg tevreden over de dienstverlening.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.