HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1151 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.7/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

onvriendelijke en respectloos tegen mij geweest ik denk door mijn ras

Geschreven door Amin op 23-3-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
1/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

klantvriendelijke medewerkers nemen

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

niks

Was de aanrijtijd acceptabel?
2/10
Was de medewerker beleefd?
1/10
Was de medewerker kundig?
1/10
Was het voertuig netjes?
1/10
Was de hulp naar tevredenheid?
2/10
Bergnet - Pechhulp en Autotransport

Dank u wel voor de terugkoppeling, hoewel deze niet erg positief is. Volgens onze gegevens bent u kosteloos verplaatst naar een veilig locatie (tankstation) nadat u pech kreeg met uw auto op een gevaarlijke plek. Wij hebben in opdracht van Rijkswaterstaat gehandeld in bijzijn van de politie. Bij het verplaatsen van uw auto op deze onveilige locatie komt veiligheid eerst. Eerst wordt de auto opgeladen en daarna nemen wij ruimschoots de tijd om uit te leggen wat volgt. Het voeren van een discussie tijdens het bergen draagt niet bij aan de veiligheid. U bent zowel door mijn collega als door de politie "dwingend " gevraagd om mijn collega eerst zijn werk te laten doen. Het spijt ons als u dit onbeleefd heeft ervaren.

Goed

Geschreven door M. Slingerland op 17-3-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
6/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

De telefoon opnemen als ik een afleveradres wil doorgeven. werd gewoon opgehangen

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

goed

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Snel, vriendelijk, hartelijk, vakkundig

Geschreven door Betty op 17-3-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen idee

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk, kalm, vakkundig en snel. Tegen alle verwachtingen in volledig weer op weg geholpen met extra service en hulp!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed en snel en vriendelijk geholpen!

Geschreven door anonymous op 26-2-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zou het niet weten

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, vriendelijk, goed!!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super fijn en goed geholpen

Geschreven door anonymous op 22-2-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vakkundig geholpen

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Perfect Richard S. Was snel ter plaatse! Vakkundig personeel.

Geschreven door Randy Sweekhorst op 17-2-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets zo door gaan!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Aanrijd tijd

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel goed!

Geschreven door Robin vd Starre op 10-2-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel ter plaatse, vriendelijke en behulpzame mensen!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zo doorgaan! 🙃

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top service van Sander Poort. Heel professioneel & snel!

Geschreven door anonymous op 8-2-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Misschien kan de telefoon service nog iets sneller

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snelheid, heel vriendelijk en professioneel

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Snelle professionele service!

Geschreven door anonymous op 7-2-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Super! Telefoon service goed en vriendelijk te woord gestaan. Technische ondersteuning, was snel te plekke. Vriendelijk adequaat personeel. Ik was vol verwondering, de issue (lekke band) was al geplakt, opgepompt en de auto rijklaar toen ik bij de auto arriveerde.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door!

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
7/10
Was de medewerker kundig?
8/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

8,5

Geschreven door anonymous op 6-2-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
8/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

n.v.t.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Dhr. Erik Poort was zorgvuldig in zijn werk. Dhr. Poort was neuteraal betreft de situatie maar wel eerlijk in zijn oordeel wat de mogelijke oorzaak is/was van de auto. Stapsgewijs heeft hij mij te woord gestaan in het proces tot aan de ophaalpunt. Na het leveren van de auto heeft hij mij nog teruggebeld om aan te geven dat de auto geleverd was bij de Nissan Dealer met de benodigde informatie (voor het onderzoek). Ik voelde mij gehoord door dhr. Poort en gerustgesteld. Hij was voor mij op dat moment een gebed dat verhoord was en een engel in een lange (-) process betreft de Nissan Micra TP-449-R.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.