Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 927 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Na een geweldige vakantie, een domper op het einde. Een lekke band ! Gelukkig waren Wouter en Rody erg snel aanwezig. Service met een glimlach en ook nog is onwijs knappe mannen. Deze mannen hebben onze dag weer goedgemaakt =D !

Geschreven door Kevin en Carmen op 26-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Fantastisch! Heel snel en hele sympathieke chauffeur, Mo. We waren best een beetje geschrokken en Mo was heel aardig en kalmerend, hij nam nog extra moeite om ons een goede garage aan te bevelen. Alles ook snel en goed geregeld en we konden gewoon door met onze trip! Bedankt Mo een bedankt Bergnet!

Geschreven door Esther op 26-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zie boven. Goede service en fijne medewerker!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Weet niet, als top!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Deskundig en snel!

Geschreven door Casper en Louisa op 25-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Begrip voor de situatie, de hulp (digitaal) en de klantvriendelijkheid

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Bakje koffie na in de kou te hebben gestaan?

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Goed. Berger was redelijk snel op de locatie (museumplein). De zaak was snel opgeruimd en afgehandeld.

Geschreven door Jannes op 24-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

De dienstverlening zelf is zeer goed. Daar heb ik niks op aan te merken. De snelheid waarmee de berger op de locatie is, is het enige verbeterpunt dat ik kan bedenken.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De professionaliteit en zorgvuldigheid waarmee de zaak is afgehandeld.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed. Was onderweg naar huis met de motor toen ik ineens stil kwam te staan bij een stoplicht. Aan de telefoon met een andere pechhulpdient kwam Tony aanrijden. hij was ook onderweg naar huis en vroeg of ik pech had. Ik zei ja en vertelde dat ik al een half uur in de wacht stond . Hij was verbaasd en zei ik help je wel. Dus bij deze wil ik Tony nogmaals hartelijk danken!

Geschreven door R uit Amsterdam op 21-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Nog meer mensen als Tony in dienst nemen :)

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

zeer goed.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend. De sleepwagen was zeer ter plekke. Ook al was garage iets verder weg dan de normale 25 km mocht de Berger na overleg met centrale toch de dijk over naar Hoorn. Enorm gewaardeerd. En Marcel Renette bijzonder aardige en professionele vent. Leuke rit na gelukkig voor alle betrokkenen goed afgelopen ongeval. Goed geregeld. Coen van Kalken

Geschreven door CK van Kalken op 13-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Fijn dat hij auto en betrokkene direct naar huis kon brengen. Was overleg voor nodig. Erg gewaardeerd.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
8/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super snel was jongeman Pieter Mussche- de Jong aanwezig! Stond op de afsluit dijk tussen Lelystad en Enkhuizen met motor pech aan mijn suzuki alto stil. Hij vond een kapotte slang en zou me en mijn auto meenemen naar Lelystad...kijken of hij me weer op de weg kon krijgen. Daar aangekomen heeft hij de slang kunnen vervangen. En bij lezing van de motor bleek toch iets mis. Keurig naar garage gebracht mijn autootje. Daarna zelfs thuis afgezet. Wat een prachtige service van dit bedrijf!!! Dikke 10 voor Pieter en het bedrijf.

Geschreven door Ilse Tjie A Loi op 13-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Vooral zo doorgaan!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zo ontzettend behulpvaardig en zeker zeer service gericht. Vakkundig en creatief!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Perfect. Alles werd geregeld! Wouter Prijs gaf me een veilig en vertrouwd gevoel, dat was erg fijn na mijn ongeluk. Buiten de perfecte afhandeling was dit ook goed voor mijn emotionele en geestelijke gesteldheid!

Geschreven door Anoniem op 12-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel goed. Ik had te maken met Frank , Gabriel en Barry. Alle lof voor de behandeling en de hulp bij het invullen van het schade formulier.

Geschreven door H.J. Heijbrock op 11-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

In mijn geval zou ik het niet weten.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De snelheid van afhandelen.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Voor de tweede keer de auto twee dagen later naar de garage gebracht!!! Bij het retourneren van de leenauto zeer onvriendelijk behandeld!!!

Geschreven door Anoniem op 09-04-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
1/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
1/10
Was de medewerker beleefd?
2/10
Was de medewerker kundig?
1/10
Was het voertuig netjes?
6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
1/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.