Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 873 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.8/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Zeer goed en snel geholpen

Geschreven door Fastned op 19-11-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijke hulp, snel ter plaatse en verstand van zaken

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Houden zo

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Matig. Drie keer vragen of iemand je wil helpen van de receptie.

Geschreven door Jeroen Somers auto's op 09-11-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
3/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Gewoon wat vriendelijkheid kost geen geld

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
4/10
Was de medewerker kundig?
4/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
4/10

goed en snel

Geschreven door Chiyanoiça van Boven op 08-11-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Top service van medewerker Erik Poort. Mijn autodealer wilde gene auto voor mij regelen omdat het al 18.00uur was.. Erik is toen omgereden om mijn auto bij mijn dealer af te zetten. Mij vervolgens naar bergnet gereden zodat ik ene leenauto kon krijgen. Ik had koffers bij mij, deze sleepte Erik allemaal voor me mee.. Aardige, gezellige man. Leuk praatje gemaakt onderweg naar garage.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Ik ben fantastisch geholpen door Wouter Prijs. Vond het persoonlijk een hele ervaring om mee te rijden in die enorme auto met jawel een fiets achter op de oplegger. De fiets was amper zichtbaar hahaha. Het was een ontspannen rit met een vriendelijke chauffeur. TOP

Geschreven door Anoniem op 08-11-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De rust die de chauffeur uitstraalde.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Vooral zo doorgaan dat is het visitekaartje.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel fijn!

Geschreven door Anoniem op 07-11-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Heel fijn! De hulpverlener heeft zelfs mijn band vervangen zodat ik snel weer naar huis kon!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik vond alles helemaal prima!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Slechte service tegen een hoge prijs. Ik had een lege accu na 3 weken vakantie, en ik besloot Bergnet in te schakelen. Pechhulp voor 125 euro, wel prijzig, maar eventueel slepen zat bij de prijs inbegrepen kreeg ik te horen. Na een half uur arriveerde de werknemer. Hij controleerde de accu en met de hulpaccu werd de motor gestart. Vervolgens werd mij verteld dat ik een half uur moet rondrijden om de accu op te laden. Dus ik een half uur rondrijden, parkeer de auto thuis en herstart 'm voor de zekerheid nog eens. Precies hetzelfde probleem doet zich voor; accu is dood. Wederom contact opgenomen met Bergnet, en ik kreeg te horen dat voor het slepen wederom het starttarief van 125 euro betaald dient te worden. Ik heb daar vriendelijk voor bedankt. De dag erna heeft een lokale garage de auto opgehaald en er een volledig nieuwe accu ingemonteerd voor in totaal 120 euro.

Geschreven door Karel op 25-10-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
1/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Auto was binnen 5 minuten gestart, alleen erg jammer dat ik er uiteindelijk niks mee opgeschoten ben.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Prijsstructuur aanpassen en de accu beter controleren.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
5/10
Was de medewerker beleefd?
6/10
Was de medewerker kundig?
3/10
Was het voertuig netjes?
5/10
Was de hulp naar tevredenheid?
2/10

Als zeer goed en zeer efficiënt !

Geschreven door Anoniem op 17-10-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Randy Sweekhorst was er met een uur in het centrum van Amsterdam tijdens spitsuur! Hij heeft het accuprobleem meteen kunnen oplossen doordat hij de juiste accu bij zich had en die meteen kon vervangen. Binnen het half uur was alles opgelost en kon uk weer rijden ! Super goede service!!!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen suggesties was alles was zeer goed tot uitstekend!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Erg goed fijn geholpen en snel !

Geschreven door Nicky van den Berg op 16-10-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De meneer die ons hielp ( Bert van 't Hoenderdal ) heeft zelfs geholpen met de lekke band van de boedelbak vervangen dit was erg aardig want ik had niet de geschrikte apperatuur om de boedelbad op te krikken.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Helemaal nix het ging allemaal super

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel goed, op woensdagnacht of donderdagochtend hoe je het noemen wilt om 1.40u met een lekke band op de vluchtstrook belanden in de regen en dan zo goed geholpen worden

Geschreven door Anoniem op 15-10-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Ik was zelf nogal geschrokken, werd gerustgesteld, geadviseerd en ondertussen werd de thuisbrenger erop gezet

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

nvt

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel fijn! Wat een aardige man die graag wilde helpen in zn eigen tijd nota bene.

Geschreven door Anna op 13-10-2017 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alles

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.