HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1106 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.2/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Geweldug! Ik kwam stil te staan met mijn nieuwe tesla, Rody werd gestuurd om mij af te slepen. Hij heeft meer gedaan dan dat...is bij mij gebleven tot dat ik de juiste manier en plaats had gevonden om mij auto op te laden. Topmedewerker!!

Geschreven door Lambert Dussel op 13-11-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Meer mensen als Rody inzetten

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Super goed!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
3/10

Zeer snel en professioneel.

Geschreven door R. Klaassens op 10-11-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

We stonden op de splitsing vd A1 met een klapband en de auto’s reden zowel links als rechts met 130 km/hr langs ons. Bergnet zorgde meteen dat twee banen werden afgekruist en de snelheid verlaagd. Binnen 15 werden we ‘gered’ en veilig opgehaald.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zo door blijven gaan.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Very good.

Geschreven door S. Gnegne op 8-11-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Very helpful and friendly.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

I am very satisfied.

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

De hulpverlening was super. Mede dankzij door de berger (Loek van de Kamp)

Geschreven door Jeroen Zwaan op 5-11-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De berger (Loek van de Kamp) heeft onze avond gered. We hadden een lekke band en als we die zelf hadden moeten wisselen of op de ANWB hadden moeten wachten, dan waren we te laat geweest. Loek was zo vriendelijk om even te helpen met de band wisselen en binnen een paar minuten konden we weer op weg naar onze afspraak. Loek was de held van de avond. :-)

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Geweldig. BERT kon me eerst niet vinden omdat de weg nog erg nieuw was en de navigatie daarvan in de war raakte maar belde me gewoon op en samen kwamen we achter mijn juiste locatie.

Geschreven door Anoniem op 4-11-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Aardige werknemer, gezellige praatjes tijdens het afslepen. Direct de auto afgeleverd bij de garage en mij daarna nog thuis afgeleverd ook.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zo door blijven gaan!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend.

Geschreven door Trudy de Boer op 4-11-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

de medewerker stelde de juiste vragen en gaf ons goed advies. Hij dacht met ons mee. Op het depot kregen we een kopje koffie aangeboden.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekende vriendelijke service

Geschreven door Anoniem op 30-10-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer vriendelijk en deskundig. Wat fijn om een medewerker van Bergnet met empathie te ontmoeten.

Geschreven door Gert-Jan op 30-10-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer behulpzaam en empathisch.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door. Geef Erik Poort een dikke pluim!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend

Geschreven door R. ter Neuzen op 28-10-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Professioneel en kundig personeel.Heel hulpvaardig en meedenkend. Hele scherpe en snelle service en communicatie.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

perfect

Geschreven door B.Argelo op 25-10-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

snelle aankomst , vriendelijkheid chauffeur, i,v,m geen goede accu aanwezig, is de auto meegenomen naar schepenbergweg en daar snel van een nieuwe accu voorzien.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

blijf zo door gaan

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.