HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1200 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.7/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Vanmiddag stil komen te staan op de A10 west voor de Coentunnel. Veilig gesteld door RWS en vervolgens ben ik incl mijn auto door Bergnet vervoerd naar een veilige plek in Noord. Ter plekke is door Bergnet de oorzaak vastgesteld en voor the time being verholpen. Héél dankbaar voor de hulp, de professionaliteit én de oplossing!

Geschreven door Wilbert Van Pampus op 26-9-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De rust, het vertrouwen en de doortastendheid

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zou ik niet kunnen bedenken

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Perfect

Geschreven door J.de Vries op 24-9-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Geen onnodige poespas ,snelle besluiten samen met de klant

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top. Dennis staat voor kwaliteit

Geschreven door Wim Saris op 22-9-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk te woord gestaan en thuis voor de deur afgezet met mijn fiets

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen opmerkingen

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
9/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Heel goed

Geschreven door Karin Ruitenbach op 21-9-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Heel goed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Jullie medewerker Stef een compliment geven. Erg aardig, relaxed en behulpzaam.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Arno was echt een fantastische, vriendelijke en servicegerichte hulpverlener. Dankzij hem kan ik nu weer naar mijn 4 kinderen terugrijden. Super veel dank aan Arno!

Geschreven door ArtdCom bV op 19-9-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Arno maakte het verschil!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets. Ik ben een fan van Arno.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Fantastisch. Niets op aan te merken.

Geschreven door Petra Ringnalda op 9-9-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snelle hulp. Goed advies. Vakkundig opgelost. Uiterst vriendelijke medewerker.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Kan niet beter.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
9/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super netjes en top geregeld. Juiste hulp en ondersteuning

Geschreven door Nrian Thijs op 5-9-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Het personeel is juist en positief ingesteld, en heeft mij de juiste informatie verstrekt

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Vrij weinig in mijn ogen.

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Fantastische hulp gekregen van Erik Poort

Geschreven door Marielouise Slettenhaar-Ket op 30-8-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Meedenkend, flexibel

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

The support was very good and quick!

Geschreven door Mareikje op 26-8-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

The help was very quick, really friendly & funny. Thank you, Rody!

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

I don't know – for me everthing was really fine.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Topservice

Geschreven door Gaillard op 26-8-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alles

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Perfect

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.