HomeBergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 97% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1224 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.7/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Super! lekker snel, en had nog nooit in een auto gezeten die op een oplegger stond (kon niet in de cabine ivm Corona)

Geschreven door Zappa Wolf op 2-12-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer goed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

aanbieden om de auto door jullie chauffeur op de aanhanger te rijden.

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Uitstekend

Geschreven door Guido La Rooij op 1-12-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, deskundig, vriendelijk en meedenkend

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ik zou het niet weten, overtrof mijn verwachting.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

uitstekend

Geschreven door E.Visser op 1-12-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

snelle reactie

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

dienstverlening is prima

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
2/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super goed en aardig

Geschreven door H.el amri op 26-11-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De zorgzaam van de klant

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Ga zo door

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed

Geschreven door Brinkhuis op 20-11-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk, behulpzaam

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer goed

Geschreven door W Kuiper op 18-11-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Werd meteen afgezet bij Profile, waar ze mijn band konden vervangen, zodat ik snel weer onderweg kon. Super service door Evert Jan en Ernst.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen verbeterpunten

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer snel en topservice

Geschreven door G.de boer op 17-11-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Fantastisch

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zo blijven werken

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Erg prettig!

Geschreven door Yuri Plesman op 15-11-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

We werden erg snel en op prettige wijze geholpen

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets, wij zijn erg tevreden

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Vandaag geholpen door Ernst en Evert Complimenten Top!

Geschreven door Wijnanda Mik op 13-11-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Vriendelijk

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen idee

Was de aanrijtijd acceptabel?
7/10
Was de medewerker beleefd?
8/10
Was de medewerker kundig?
8/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
8/10

Super goed

Geschreven door De vogel beschoeiingen op 10-11-2020 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Supergoed

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niks was top geregeld super geholpen door personeel

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.