Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1038 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Slecht, afgesproken een dag ervoor auto's af te slepen in het weekend, aantal was nog onzeker. Zaterdag conform afspraak gebeld om te laten afslepen, maar blijkt men geen auto's te hebben dat weekend om af te slepen...

Geschreven door AS op 20-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
2/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
2/10
Was de medewerker beleefd?
2/10
Was de medewerker kundig?
2/10
Was het voertuig netjes?
2/10
Was de hulp naar tevredenheid?
2/10
Bergnet - Pechhulp en Autotransport

Wat vervelend om te horen dat het zo is misgelopen. U bent de dupe geworden van fouten in onze interne communicatie, dat had niet mogen gebeuren. Inmiddels hebben we telefonisch contact met u opgenomen en excuses gemaakt voor de gang van zaken. We hopen dat u bij een volgende opdracht weer aan ons denkt.

Ik beoordeel het als uitstekend!

Geschreven door Guyonne Schütz op 18-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De hulp van de medewerker Erik Poort die er voor heeft gezorgd dat het wiel in de as werd gezet wat een lastig klusje was maar daardoor werd er veel meer schade aan de auto voorkomen en hij heeft me afgezet bij het bedrijf waar mijn auto kan worden hersteld wat mij ongelofelijk veel tijd en moeite heeft bespaard hij heeft ontzettend veel plezier in zijn werk en dienstverlening staat bij hem heel hoog in het vaandel ik wil Erik ook ontzettend bedanken voor zijn hulp!

Was de aanrijtijd acceptabel?
6/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

SNEL en heel goed

Geschreven door Mw. J.A.M. Gijtenbeek op 15-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
9/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Zou niet weten wat....

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel en zeer goed geholpen

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
9/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Bergen van voertuig geen probleem, verdere procedure was voor mij als niet frequente particuliere klant niet geheel duidelijk.

Geschreven door Private op 13-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
8/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Particuliere klant benaderen over verdere verloop van de procedure.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Inschrijven via website.

Was de aanrijtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
8/10
Was de medewerker kundig?
8/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
8/10

De service was onwijs goed, voor dat ik het door had stonden zij al klaar om mij weg te slepen. Super snelle service en super vriendelijke mensen. Ben al met al erg goed en snel geholpen. Loek je was een topper! Hartelijk dank. Willem

Geschreven door Willem van Voorthuysen op 11-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Super vriendelijke snelle hulp, erg ervaren personeel.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Absoluut niets, was super

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Perfect

Geschreven door Anoniem op 10-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Snel, vriendelijk, deskundig, goed advies

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Alles perfect

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top service

Geschreven door Hartger a Den besten op 8-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Heel goed! Aardig, snel en zeker hulpvaardig.

Geschreven door Anoniem op 4-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De chauffeur was heel goed en schakelde snel met garage voor vervangend vervoer. En wat zeker helpt bij pech: hij had ook humor.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Niets, het was heel goed

Was de aanrijtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zeer tevreden over de snelle en goede hulpverlening!

Geschreven door Anoniem op 3-5-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Zeer snel geholpen vandaag door een aardige medewerker die mij en mijn zoontjes in veiligheid heeft gebracht toen we met autopech op de vluchtstrook stonden. Een dikke tien voor deze held!

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top bedrijf monteur was heel snel ter plaatse. was eerst bang dat ze geen goede monteurs hadden en na even kijken je direct naar een garage slepen. Maar de man die kwam een lange man uit huizen was echt geweldig. Hij had ook een computer bij zich en was binnen vijf minuten klaar. Hele kundige monteur . Ik was zo opgelucht. Mijn Nissan service dienst had me er na drie jaar uitgegooid omdat ik 3 dagen te laat was met de onderhoudsbeurt. Maar die is toch slecht. Niet eens telefonisch bereikbaar nou ik kan gelukkig weer rijden. Ik ben blij met bergnet.

Geschreven door Henk Buijs op 26-4-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Jullie hoeven niets te doen gewoon perfect ben zo blij nadat ik door Nissan in de steek ben gelaten.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

snel en heel deskundig ook een specifiek computerprobleem opgelost.

Was de aanrijtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.