Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 953 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.8/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.7/10

Heel goed geholpen door Frank

Geschreven door Anoniem op 12-07-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Proffessioneel

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
8/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Top! Na ongeveer een half uur ter plaatse om om mij te helpen met een lekke band. Dat gebeurde voortvarend, zodat ik mijn reis kon voortzetten.

Geschreven door AnoniemNissan op 11-07-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Hooguit bellen om nog concreter aan te geven wanneer de hulp komt. Het wachten op hulp vond ik het vervelendst, maar daar kan Bergnet niets aan doen.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Ik ben geholpen door Frank (Smink Autotransport). Zeer hulpvaardig, vriendelijk en omgevingsbewust. Toen ik aanbood een fooi over te maken, verzocht hij mij een bijdrage over maken naar Kika. dat spreekt mij aan en ga ik doen.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super geholpen.Na een aanrijding op weg naar schiphol veilig en snel door onze afsleep chauffeur op schiphol afgezet.Toch nog optijd onze vlucht gehaald.Top.

Geschreven door M op 03-07-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Veilig ,snel en vriendelijk geholpen.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

In één woord: voortreffelijk.

Geschreven door Anoniem op 30-06-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Alle opties werden door Loek van de Kamp à la minute in beeld gebracht, zelfs het ter plaatse (vluchtstrook!) rijklaar maken. Dat was iets te optimistisch maar een groots gebaar.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Één centrale plek op het internet van alle reviewmogelijkheden?

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Erg goed. Aanrij tijd van ruim een half uur (viel mij mee) en zeer vriendelijk personeel. Alleen wat lange wachttijd bij het regelen voor vervangend vervoer ivm drukte maar dat kan gebeuren.

Geschreven door Anoniem op 30-06-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Tony is een hele vriendelijke man met een warme hart!Toppp!!!!! Tony

Geschreven door Anoniem op 19-06-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Meer mensen aanemen net als Tony top jongen

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Ik werd ter plaatse geholpen,en kon weer verder met mijn eigen auto dankzij tony.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

De hulpverlening was uitstekend. Binnen 25 minuten was meneer Duwel al aanwezig. Hij was erg vriendelijk en werkte netjes!

Geschreven door Anoniem op 14-06-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Prima dienstverlening. Ook erg fijn dat we tegen betaling een andere plek in amsterdam noord konden aanwijzen om de auto naar toe te brengen, Ik hoop deze service niet meer nodig te hebben natuurlijk. Maar ik was hier zeer over te spreken.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen suggesties

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Zo fijn dat de chauffeur er om zo snel was. Twee dames midden in de nacht...

Geschreven door Elizabeth op 13-06-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Het duurde wat langer voordat het huurformulier aanwezig was, maar ook daar is dan begrip voor. De berger vond het vervelender dan ik.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De berger was goed op de hoogte, wist snel het probleem te vinden en was bijzonder vriendelijk

Was de aanrijdtijd acceptabel?
9/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
7/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9/10

Geweldig

Geschreven door Anoniem op 12-06-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

John in dienst houden

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Hele aardige meneer! John!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Afgelopen donderdagavond 7 juni 2018 heeft een collegamonteur van u mij weer op weg geholpen nadat ik met een lekke band op het parkeerterrein was geland van Mc Donalds op de Muntbergweg, Amsterdam zuidoost. Ik heb ongeveer maar een kwartiertje gewacht. Er werd meteen aangepakt en gekeken naar de oorzaak. Een gescheurd ventiel. Deze monteur heeft meteen een nieuw ventiel bevestigd en ik ben diezelfde avond nog veilig in Eindhoven gekomen. Ik waardeer het bijzonder dat hij "deed wat hij kon", meedacht en een stuk verantwoording nam. ik moet zeggen dat dit nu de de 7de keer was in 7 jaar dat een autohulpdienst, die in dienst is van de verzekeringsmaatschappij Allianz mij op een zeer prettige wijze geholpen heeft. Twee keer was het een lege accu, een keer een geroeste uitlaat, die het begaf en drie keer een lekke band. Wel valt me op dat de laatste twee keer de telefoon zeer laat werd opgenomen door pechthulp Allianz... het duurde wel een half uur. Maar ik begrijp dat dit niet met de betreffende autohulpdiensten te maken heeft.

Geschreven door Helma Woerdeman op 10-06-2018 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

lees het bovenstaand commentaar

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

nvt

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker beleefd?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.