Home > Bergnet ervaringen

Bergnet ervaringen

Elke keer weer doen wij ons best om zo goed mogelijk te helpen. Bent u ook door ons geholpen? Beoordeel onze dienstverlening! Lees de beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Meer dan 98% van de mensen die Bergnet hebben beoordeeld, beveelt Bergnet aan! Wij zijn trots op de goede recensies.

Beoordeel ons

Feedback Company

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening van Bergnet. Wilt u ons beoordelen? Schrijf een review!


 

Totaalbeoordeling

9.7/10
Op basis van 1017 beoordelingen | 98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.
Was de aanrijdtijd acceptabel?
9.1/10
Was de medewerker beleefd?
9.8/10
Was de medewerker kundig?
9.7/10
Was het voertuig netjes?
9.6/10
Was de hulp naar tevredenheid?
9.8/10

Perfect behulpzaam

Geschreven door Sewbaran op 19-3-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
8/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De service

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker kundig?
8/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
8/10

👍

Geschreven door Richard van der Wal op 18-3-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10
Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top!

Geschreven door Thecla op 11-3-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Christiaan heeft me top geholpen, 2 gaatjes in mn achterband door een krammetje. In de snijdende kou top en snel geholpen, ik kan weer op pad 👍

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Top hulp uit onverwachte hoek :)

Geschreven door N van Esch op 9-3-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Ik stond met pech op een gevaarlijke locatie met de motor. Loek kwam 'toevallig' aanrijden en stopte meteen voor me. Nadat hij inzag dat mijn locatie nogal gevaarlijk was ben ik naar het pompstation gereden met hem. Erg fijn dat Loek langskwam en zo ontzettend aardig heeft geholpen!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Erik Poort is een hele gezellige man, heb Erik vaak gehad voor de hulp hij is vrolijk aardig en netjes.

Geschreven door Sharon femer smolenaars op 24-2-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Jullie doen geweldig werk en ik ben heel blij dat jullie er zijn anders waren de mensen nergens zonder jullie, top werk! Ga zo door!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Super! Erik Poort, redder in nood!

Geschreven door Anoniem op 21-2-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Super aardige meneer. Die fijn mee schakelde in mijn verhaal. Ik was toch best moe na mijn vlucht.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Nee hoor, aan deze meneer hoeft niets aangevuld of verbeterd te worden. Aardig, vrolijk, geduldig en wat was mijn reserve band er in een top tempo op en weer op druk. Ook gaf hij goed aan dat het alleen de ventiel van de band was en er dus niet onnodige kosten in rekening zou moeten worden gebracht door de garage waar ik mijn band naar toe zal gaan brengen. (rare zin maar u snapt hopelijk wat ik bedoel?) Ook uw telefoon team was aller vriendelijkst. Mijn complimenten!!!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
8/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Helemaal top! Erik Poort is geweldig

Geschreven door Alex de Graaf op 21-2-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Alles was top. Geen verbeter punten.

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Aardige man! Snel en goed geholpen

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Goed geholpen bij een ongeval!

Geschreven door Marlous op 19-2-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Geen verbeteringen!

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

De man die mijn auto weg heeft gesleept, was erg vriendelijk en gaf mij echt heel goed advies. Zeer tevreden over de geboden service!

Was de aanrijdtijd acceptabel?
8/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10

Ontzettend slecht !!!! Vreselijke service, bergnet heeft schade gereden aan de auto moeten hun 3maanden bellen voor ze überhaupt hun verzekering in schakelen. Wij bellen elke dag, verzekering en schade expert bellen hun regelmatig. Degene is nooit aanwezig en "belt zogenaamd terug na een terug bel verzoek wat vervolgens niet gebeurd!!! Nog steeds hebben ze de stukken niet ingestuurd en zitten we sinds augustus met een stukke auto!! 6 maanden verder en nog steeds zijn we geen stap verder. Ik raad ten zeerste af gebruik te maken van bergnet !!!

Geschreven door Uiterst ontevreden klant op 8-2-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Nee
1/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Echt helemaal niets!!! Vreselijk bergbedrijf grote schade aan onze auto en zijn super laks nemen niet op en zijn echt onacceptabel laks met inleveren van de documenten die de schade expert van hun nodig heeft.

Wat kunnen wij doen om onze dienstverlening te verbeteren?

Jullie kunnen de documenten inleveren bij de schade expert. Contact opnemen zoals beloofd. Geen schades rijden aan auto's die jullie bergen. Niet zo laks zijn met alles wat jullie moeten doen!! Echt rond uit belachelijk hoe jullie hiermee omgaan.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
1/10
Was de medewerker kundig?
1/10
Was het voertuig netjes?
1/10
Was de hulp naar tevredenheid?
1/10

Geweldig, ik ben erg blij met de hulp van Gabriel Awad!

Geschreven door SA Steenkamp op 6-2-2019 | Beveelt u dit bedrijf aan: Ja
10/10

Wat vond u goed aan onze dienstverlening?

Gabriel Awad dacht mee, was oplossingsgericht en super vriendelijk. Hij hielp met humor en was betrokken en toegewijd.

Was de aanrijdtijd acceptabel?
10/10
Was de medewerker kundig?
10/10
Was het voertuig netjes?
10/10
Was de hulp naar tevredenheid?
10/10
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.