Home > Zakelijk > Nooddienst

Pechhulpdienst voor dealers en garagebedrijven

U herkent het vast wel, alle monteurs in de werkplaats zijn druk en een trouwe klant belt dat hij/zij met autopech staat. Of u kunt komen helpen.

Speciaal voor deze gevallen heeft Bergnet een pechhulp-concept uitgewerkt met vaste tarieven. U kunt ons inschakelen om pechhulp te verlenen of om de auto van uw klant op te halen.

U kunt incidenteel van onze diensten gebruikmaken, maar u kunt ook kiezen voor een meer structurele assistentie bij uw nooddienst. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om overdag zelf de regie te houden en buiten uw openingstijden automatisch Bergnet in te schakelen. Ook het regelen van vervangend vervoer behoort tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende scenario's mogelijk.

Nooddienst-app in uw eigen huisstijl

Nooddienst voor dealers en garagebedrijven

Wilt u als dealer of garagebedrijf uw klanten ook buiten openingstijden optimaal bedienen? Met de Nooddienst-app van Bergnet bieden wij u de mogelijkheid om online, volledig in look & feel van uw bedrijf, een nooddienst te verlenen. U kunt een demo van de Nooddienst-app bekijken. Ga op uw smartphone naar: demodealer.nooddienst.nl.

Meer informatie over nooddienst

Wilt u meer weten over onze pechhulpdienst voor dealer en het garagebedrijf? Graag maken wij een afspraak om de voordelen van onnze nooddienst toe te lichten. Neem contact met ons op via 088-888 11 00 (lokaal tarief) of stuur een e-mail.


Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.