Pechhulp zonder abonnement
150,-

Nu pechhulp nodig?

  • In regio's groot-Amsterdam, Haarlem, Flevoland, 't Gooi, Amersfoort.
  • Pechhulp niet geslaagd? dan recht op transport binnen 20 km.
  • Betaal per keer, lidmaatschap niet nodig.
Bel nu 088-888 11 00
24/7 persoonlijk contact - standaard tarief
Online pechhulp regelen Online pechhulp regelen
vandaag is: vrijdag 2 juni 2023 11:24

Waarom kiezen voor Bergnet?

  • Geen pech, geen kosten
  • Pechhulp zonder abonnement
  • 24/7 Persoonlijk contact

HomePechhulp

Pechhulp zonder abonnement, lidmaatschap of verzekering

Voor pechhulp van Bergnet heeft u geen abonnement, lidmaatschap of verzekering nodig. Bij ons betaalt u een vast bedrag per opdracht. U zit dus niet vast aan een abonnement of lidmaatschap en u weet precies waar u aan toe bent. Bel ons op 088-888 11 00 (standaard tarief). Altijd direct persoonlijk contact. Of regel hulp online met onze Pechhulp app.

Kapotte of lege accu?

Start uw auto niet vanwege een kapotte of lege accu? Bergnet helpt: wij bieden 24/7 starthulp voor uw auto. Desgewenst kunt u bij ons een nieuwe accu kopen. Ook op zondag.

Hoe werkt pechhulp van Bergnet?

Bel ons 24/7. Onze medewerker zal u vragen naar uw locatie en uw contactgegevens. Ook krijgt u van ons de prijs en een indicatie van de wachttijd te horen. U kunt contant of per PIN betalen. Heeft u geen betaalmiddel op zak? Wij kunnen een betaallink e-mailen naar iemand, die voor u, in de gelegenheid is om online te betalen. Dit kan met iDEAL, PayPal of creditcard. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

Onze pechhulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Indien onze pechhulpmonteur uw auto niet kan repareren, kunnen wij u en uw auto direct meenemen. Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur.

Bergnet, de autohulpdienst die ménsen helpt

Misschien start uw auto niet of krijgt u te maken met een lege accu of lekke band. In al dit soort gevallen verleent Bergnet pechhulp. Meer dan 30 duizend keer per jaar helpen wij gestrande automobilisten weer op weg. Wij zijn de autohulpdienst die ménsen helpt.

Wij helpen iedereen met autopech: pechhulp voor de particulier die geen lidmaatschap heeft of niet verzekerd is voor hulp bij autopech, faciliteren van nooddiensten voor (merk)dealers en garagebedrijven en voor fleetowners.

Veelgestelde vragen over pechhulp

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.