Pechhulp zonder abonnement

Nu pechhulp nodig?

Pechhulp in de regio's Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, Amersfoort en Haarlem kost u nu:

€ 175,-
Bel nu 0900-0393
24/7 persoonlijk contact - 20 cent per gesprek
of
Online pechhulp regelen Online pechhulp regelen
vandaag is: zondag 18 november 2018 9:36

Waarom kiezen voor Bergnet?

  • Geen pech, geen kosten
  • Pechhulp zonder abonnement
  • 24/7 Persoonlijk contact

Home > Pechhulp

Pechhulp zonder abonnement, lidmaatschap of verzekering

Voor pechhulp van Bergnet heeft u geen abonnement, lidmaatschap of verzekering nodig. Bij ons betaalt u een vast bedrag per opdracht. U zit dus niet vast aan een abonnement of lidmaatschap en u weet precies waar u aan toe bent. Bel ons op 0900-0393 (20 cent per gesprek). Altijd direct persoonlijk contact. Of regel hulp online met onze Pechhulp app.

Hoe werkt pechhulp van Bergnet?

Bel ons 24/7. Onze medewerker zal u vragen naar uw locatie en uw contactgegevens. Ook krijgt u van ons de prijs en een indicatie van de wachttijd te horen. U kunt contant of per PIN betalen. Heeft u geen betaalmiddel op zak? Wij kunnen een betaallink e-mailen naar iemand, die voor u, in de gelegenheid is om online te betalen. Dit kan met iDEAL, PayPal of creditcard. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

Onze pechhulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Indien onze pechhulpmonteur uw auto niet kan repareren, kunnen wij u en uw auto direct meenemen. Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur.

Bergnet, de autohulpdienst die ménsen helpt

Misschien start uw auto niet of krijgt u te maken met een lege accu of lekke band. In al dit soort gevallen verleent Bergnet pechhulp. Meer dan 30 duizend keer per jaar helpen wij gestrande automobilisten weer op weg. Wij zijn de autohulpdienst die ménsen helpt.

Wij helpen iedereen met autopech: pechhulp voor de particulier die geen lidmaatschap heeft of niet verzekerd is voor hulp bij autopech, faciliteren van nooddiensten voor (merk)dealers en garagebedrijven en voor fleetowners.

Veelgestelde vragen over pechhulp

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 0900-0393
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.