HomeAfleveradres auto

Afleveradres auto doorgeven

Staat uw auto bij ons op het depot? Dan ontvangen wij graag het afleveradres. Wij verzorgen dat uw auto naar het door u aangegeven adres wordt gebracht.

Wij transporteren uw auto doorgaans binnen twee werkdagen naar de opgegeven eindbestemming.

Heeft u schade gereden? Voor schade geldt dat, indien u minimaal WA-verzekerd bent, de bergings- en doortransportkosten worden vergoed door uw verzekering. Wij rekenen dit af met de alarmcentrale van uw verzekeringsmaatschappij. U hoeft niets voor te schieten. De kosten voor berging en doortransport hebben géén invloed op uw no-claim of eigen risico.

Tip: wanneer u het garage- of schadebedrijf op de hoogte stelt van de komst van uw auto, vraag dan gelijk of zij u bellen zodra de auto is afgeleverd.

Gegevens auto

Informeer bij de leasemaatschappij waar zij de auto willen laten repareren.

Gegevens afleveradres

Er moet worden getekend voor ontvangst, u moet bij aflevering dus op het huisadres aanwezig zijn. Het is helaas niet mogelijk om een afspraak te maken voor een tijdstip van aflevering.
Let op: uw verzekeringsmaatschappij vergoedt standaard slechts één transport. Transport naar uw huisadres wordt gezien als 1 transport. Wilt u daarna uw voertuig naar een ander adres laten transporteren, dan kunnen de kosten voor dat transport voor uw eigen rekening komen. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.
Wilt u afstand doen van uw auto? Dan hebben wij een schriftelijke bevestiging en alle delen van het kentekenbewijs nodig. U kunt hiervoor langskomen bij een van onze vestigingen. Zodra wij de auto hebben afgevoerd sturen wij de vrijwaring naar u op.
Wanneer uw auto schade heeft, laat uw auto dan niet zonder overleg naar uw dealer of garagebedrijf transporteren. Het kan zijn dat uw dealer of garagebedrijf zelf de schade niet kan repareren.

Uw gegevens

De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacyverklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.
 
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.