HomeAfleveradres doorgeven

Afleveradres auto doorgeven

Staat je voertuig bij ons op het depot? Dan ontvangen wij graag het afleveradres. Wij verzorgen dat je voertuig naar het door jou aangegeven adres wordt gebracht.

Belangrijk: om te voorkomen dat je voertuig door het afleveradres wordt geweigerd, dien je zelf vooraf aan het afleveradres te vragen of je auto bij hen kan worden afgeleverd. Pas als je de toezegging van het afleveradres hebt ontvangen, geef je aan ons door waar je voertuig naartoe moet. Bergnet streeft er vervolgens naar om je voertuig binnen twee werkdagen af te leveren op het doorgegeven adres.

Heb je schade gereden? Voor schade geldt dat, indien je minimaal WA-verzekerd bent, de bergings- en doortransportkosten worden vergoed door je verzekering. Wij rekenen dit af met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij. Je hoeft niets voor te schieten. De kosten voor berging en doortransport hebben géén invloed op je no-claim of eigen risico. Je voertuig kan maximaal drie dagen bij ons op het depot blijven staan.

Gegevens auto

Informeer bij de leasemaatschappij waar zij de auto willen laten repareren.

Gegevens afleveradres

Er moet worden getekend voor ontvangst, je moet bij aflevering dus op het huisadres aanwezig zijn. Het is helaas niet mogelijk om een afspraak te maken voor een tijdstip van aflevering.
Let op: je verzekeringsmaatschappij vergoedt standaard slechts één transport. Transport naar je huisadres wordt gezien als 1 transport. Wil je daarna het voertuig naar een ander adres laten transporteren, dan kunnen de kosten voor dat transport voor je eigen rekening komen. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden.
Wil je afstand doen van je voertuig? Dan hebben wij een schriftelijke bevestiging en alle delen van het kentekenbewijs nodig. Hiervoor kun je langskomen bij een van onze vestigingen. Zodra wij de auto hebben afgevoerd sturen wij de vrijwaring naar je op.
Heeft je auto schade? Vraag dan eerst aan de dealer of het garagebedrijf of ze jouw auto willen ontvangen. Want het kan zijn dat je dealer of garagebedrijf de schade zelf niet kan repareren.
Om te voorkomen dat je voertuig door het afleveradres wordt geweigerd, dien je zelf vooraf aan het afleveradres te vragen of je auto bij hen kan worden afgeleverd. Pas als je de toezegging van het afleveradres hebt ontvangen, geef je aan ons door waar je voertuig naartoe moet.
 

Jouw gegevens

De gegevens die u verstrekt verwerken wij volgens onze privacyverklaring. Door op Versturen te drukken stemt u daarmee in.
 
De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.