Auto start niet?
Bergnet helpt

Nu pechhulp nodig?

Pechhulp in de regio's Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, Amersfoort en Haarlem kost u nu:

€ 150,-
Bel nu 088-888 11 00
24/7 persoonlijk contact - lokaal tarief
of
Online pechhulp regelen Online pechhulp regelen
vandaag is: dinsdag 18 februari 2020 6:23

Waarom kiezen voor Bergnet?

  • Geen pech, geen kosten
  • Pechhulp zonder abonnement
  • 24/7 Persoonlijk contact

HomeAutopechStarthulp geven

Starthulp nodig?

Uw auto start niet?

Wij staan u graag te woord. Bel ons en wij vertellen met hoeveel tijd wij bij u kunnen zijn. Bel de pechhulplijn 088-888 11 00 (lokaal tarief) of gebruik de online Pechhulp App om hulp bij startproblemen in te schakelen.

Bergnet kan u 24/7 helpen door starthulp te verlenen.

In veel gevallen zal het gaan om een lege accu omdat u bijvoorbeeld de (binnen) verlichting van uw auto heeft laten branden of uw autoradio aan heeft laten staan tijdens het wassen van uw auto. Ook kan ouderdom of de kou de boosdoener zijn.

Bergnet beschikt niet alleen over startkabels om uw auto op te starten maar ook over losse startaccu's, ook wel accupacks of powerpacks genoemd. Deze mobiele accu's zijn handig voor locaties waar wij moeilijk met ons hulpverleningsvoertuig met startkabels kunnen komen.

De accu van uw auto kan natuurlijk ook kapot zijn of uw accu laadt niet meer bij omdat de dynamo defect is. In deze gevallen kunnen wij u bij uw dealer brengen of u kunt een passende accu voor uw auto bij Bergnet kopen.

Accu-tip!

De capaciteit van een accu wordt met koud weer negatief beinvloed. Is de accu van uw auto al wat ouder en start uw auto niet meteen? Het is raadzaam om voor het koude weer aanbreekt de accu van uw auto te vervangen.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.