Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig? Bergnet helpt!

Staat u nú met autopech in groot-Amsterdam, Haarlem, Flevoland, 't Gooi of regio Amersfoort? Bel direct 0900-0393 (20 cent per gesprek). Dag en nacht bereikbaar voor persoonlijk contact.

Pechhulp zonder abonnement, lidmaatschap of verzekering

Voor pechhulp van Bergnet heeft u geen abonnement, lidmaatschap of verzekering nodig. Bij ons betaalt u een vast bedrag per opdracht. U zit dus niet aan een abonnement vast en u weet precies waar u aan toe bent. Bel ons op 0900-0393 (20 cent per gesprek), wij zijn altijd bereikbaar voor persoonlijk contact. Of regel het online met de Pechhulp app.

Hoe werkt pechhulp van Bergnet?

Bergnet pechhulpverlener

Bel ons 24/7. Onze medewerker zal u vragen naar uw huidige locatie en uw contactgegevens. Ook krijgt u van ons de prijs en een indicatie van de wachttijd te horen. U kunt contant of per PIN betalen. Heeft u geen betaalmiddel op zak? Dan kunnen wij een betaallink naar iemand e-mailen zodat de rekening met iDEAL, PayPal of creditcard kan worden voldaan. Vervolgens komen wij zo snel mogelijk naar u toe.

Onze pechhulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Indien onze pechhulpmonteur uw auto niet kan repareren, kunnen wij u en uw auto direct meenemen. Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur.

Bergnet, de autohulpdienst die ménsen helpt

Misschien start uw auto niet of krijgt u te maken met een lege accu of lekke band. In al dit soort gevallen verleent Bergnet pechhulp. Meer dan 15 duizend keer per jaar helpen wij gestrande automobilisten weer op weg. Wij zijn de autohulpdienst die ménsen helpt.

Wij helpen iedereen met autopech: pechhulp voor de particulier die geen lidmaatschap heeft of niet verzekerd is voor hulp bij autopech, faciliteren van nooddiensten voor (merk)dealers en garagebedrijven en voor Emergency Contact Centers (in English).