Pechhulp nodig in Swifterbant?

Net een dagje gewinkeld in Lelystad, of een bezoekje aan de braderie in Swifterbant. Eenmaal terug bij uw auto, ziet dat u een lekke band heeft. Dit zijn veel voorkomende onenigheden die wij in een mum van tijd verhelpen. Bergnet heeft de kennis en vakmanschap om u weer razendsnel op weg te helpen. Mocht u langs de A6 staat met pech, dan kunnen wij u nog sneller te hulp schieten. Naast een lekke band helpen wij u ook verder met een lege accu of als u verkeerd getankt heeft. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) voor directe pechhulp. U kunt ook gebruik maken van de Pechhulp App van Bergnet.

Autopech omgeving Swifterbant

Bergnet is 24/7 bereikbaar voor directe pechhulp service. Bergnet staat garant voor kwaliteit en snelle service. Voor alle onenigheden een hebben wij vlotte oplossing. Ook als u zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of een wegenwacht abonnement rijdt. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) voor directe pechhulp. Onze monteurs kunnen het probleem vaak ter plekke vaststellen en oplossen.

Pechhulp van Bergnet

Bij Bergnet bent u niet verplicht tot het afsluiten van spoedlidmaatschappen of andere dure abonnementen. Iedereen kan beroep doen op onze dienstverlening, wij maken geen onderscheid. U betaalt simpel per uitgevoerde opdracht. Betaling is mogelijk met pin, contant of achteraf via iDeal. Het is niet prettig om lang te wachten op hulp, wij streven er dan ook naar om binnen 30 minuten bij ter plekke te zijn. Dit kunnen wij verwezenlijken door onze tactisch gelegen vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Over Swifterbant

Swifterbant is rustig gelegen in de provincie Flevoland. Met name door de naastgelegen A6 is het goed bereikbaar. Swifterbant staat voor het gezellige dorpse sfeer met ruime natuur en diverse bezienswaardigheden. Swifterbant is gelegen aan het IJsselmeer waardoor er zomers genoeg waterpret te vinden is. Van kleine strandjes tot aan een zandeiland genaamd IJseloog dat onmisbaar is als je een rondje vaart in omgeving Swifterbant.

Contactinformatie
Bergnet Lelystad
Kolkweg 35
8243 PN Lelystad
Bergnet Lelystad bevindt zich op bedrijventerrein Noordersluis.
Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Inleveren vervangauto alleen op afspraak.

Diensten

Bij Bergnet Lelystad kun je terecht voor:

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Lelystad behoren onder andere de autosnelweg A6, de autowegen N302, N305, N307, N309, N701, N706, N710, N711, N720, Ketelbrug, Biddinghuizen, Dronten Lelystad en Swifterbant.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.