Pechhulp zonder abonnement

Pechhulp Hoogland

Net terug van de Sint-Paulus abdij in Hoogland, komt u met pech langs de A1 te staan. Of bent u ergens anders in omgeving Hoogland met autopech gestrand? Bergnet is er voor u. Met snelle service en hoge kwaliteit zorgen wij ervoor dat u uw weg binnen een mum van tijd kunt vervolgen. Ook zonder abonnement, lidmaatschap of wegenwacht service komt Bergnet u te hulp schieten. de pechhulp van Bergnet komt voor de de meest voorkomende pechproblemen: een lekke band, lege accu of verkeerde brandstof in de tank. Natuurlijk komen wij ook voor andere motorische problemen Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) voor directe pechhulp. Of maak gebruik van de Pechhulp App van Bergnet.

Autopech rondom Hoogland

Bergnet staat 24/7 paraat voor iedereen die pech heeft. Zelfs zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of abonnement helpen wij u snel op weg. Mocht het niet mogelijk zijn om het probleem ter plekke te verhelpen, wij slepen uw auto naar huis of de dichtstbijzijnde garage. De pechhulp service van Bergnet is zonder vervelende abonnementen of contracten waar u aan vast zit. U betaalt enkel voor de uitgevoerde opdracht. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief).

Pechhulp van Bergnet

Bergnet streeft er naar om binnen 30 minuten op uw pech locatie te arriveren. Mocht u niet contant kunnen betalen? Geen probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om contant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede door onze slimme ligging door heel Nederland in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

Over Hoogland

Hoogland is een voormalige gemeente gelegen aan de A1 nabij Amersfoort. Tegenwoordig is Hoogland alleen de benaming voor het dorp dat toebehoort aan de gemeente Amersfoort. Door de grote saamhorigheid, traditionele gewoonten en agrarische roots is het dorpskarakter grotendeels bewaard gebleven.

In eerste instantie is er een Hooglandse sportclub opgericht waarbij alle sporten aaneengesloten waren. Hedendaags bestaat dit alleen nog uit de voetbalclub VV Hoogland.

Contactinformatie
Bergnet Amersfoort
De Stuwdam 22
3815 KM Amersfoort
24/7 persoonlijk contact. Bergnet Amersfoort bevindt zich op Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef, gelegen nabij de snelwegen A1 en A28.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 12.00 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Amersfoort gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Amersfoort kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Amersfoort kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Drive On, Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Amersfoort behoren onder andere de autosnelwegen A1, A28, de autowegen N199 (Bunschoterstraat), N221 (Rondweg Zuid/ Stichtse Rotonde/ Daam Fockemalaan/ Barchman Wuytierslaan/ Birkstraat) N226 (Arnhemseweg), N227 (Doornseweg), N234 (Biltseweg), N237 (Amersfoortsestraat), Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Emminkhuizen, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hierden, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Koudhoorn, Leusden, Leusden-Zuid, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg en Zwartebroek.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.