Pechhulp nodig in Zeewolde?

Stil komen te staan met een lege accu of een lekke band in de buurt van Zeewolde? Bergnet zorgt er voor dat u de rit weer snel kan vervolgen. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) voor directe pechhulp. Of maak gebruik van de Pechhulp App van Bergnet voor directe hulp.

Autopech omgeving Zeewolde

Bergnet verleent 24/7 pechhulp voor elk type auto. Zelfs als u geen verzekering, een mobiliteitsgarantie of een wegenwacht abonnement heeft. Bergnet staat altijd voor u klaar. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) en hoogstwaarschijnlijk staat er binnen een half uur een monteur uw auto weer rijklaar te maken.

Pechhulp van Bergnet

De pechhulpservice van Bergnet staat garant voor snelle en kwaliteitsservice. U bent niet verplicht tot het afsluiten van vervelende spoedlidmaatschappen of abonnementen nodig om een beroep te doen op onze dienstverlening. Bij ons betaald u per uitgevoerde opdracht. Een betaling voldoen kan per pin, contant of achteraf via ideal. Bergnet is gevestigd door heel Nederland, namelijk in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Over Zeewolde

Zeewolde behoort tot een van de zes gemeenten van de Nederlandse provincie Flevoland. De gemeente telt 21.888 inwoners en heeft een landoppervlakte van 248,76 km². De eerste inwoners van Zeewolde bestonden vooral uit veehouders en akkerbouwers.

In de loop der jaren is door de sterke bevolkingsgroei van Zeewolde een terugloop aan agrariërs ontstaan. Wel is het nog steeds een relatief vlak gebied, vol met natuur en landbouw.

Contactinformatie
Bergnet Amersfoort
De Stuwdam 22
3815 KM Amersfoort
24/7 persoonlijk contact. Bergnet Amersfoort bevindt zich op Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef, gelegen nabij de snelwegen A1 en A28.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 12.00 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Amersfoort gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Amersfoort kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Amersfoort kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Drive On, Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Amersfoort behoren onder andere de autosnelwegen A1, A28, de autowegen N199 (Bunschoterstraat), N221 (Rondweg Zuid/ Stichtse Rotonde/ Daam Fockemalaan/ Barchman Wuytierslaan/ Birkstraat) N226 (Arnhemseweg), N227 (Doornseweg), N234 (Biltseweg), N237 (Amersfoortsestraat), Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Emminkhuizen, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hierden, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Koudhoorn, Leusden, Leusden-Zuid, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg en Zwartebroek.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.