Pechhulp nodig in 's-Graveland? Bergnet helpt!

Staat u nu met autopech in 's-Graveland? Bel de pechhulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief).

Of u nu met autopech staat op de Leeuwenlaan of pechhulp nodig heeft op de Noordereinde, vanuit onze vestigingen kunnen onze pechhulpmonteurs in veel gevallen al binnen een half uur bij u aanwezig zijn. Meer dan tienduizend keer per jaar helpt Bergnet mensen met autopech.

Onze pechhulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide pechhulpgereedschapskit om alle pechoorzaken te kunnen verhelpen. De meest voorkomende autopech ontstaat door een lekke band, lege accu of andere motorische problemen. Indien wij uw auto niet kunnen repareren kunnen wij u en uw auto wel direct meenemen. Bel nu naar onze pechhulplijn of maak gebruik van onze handige app.

Autopech rondom s'-Graveland

Bergnet staat 24/7 paraat voor iedereen die pech heeft. Zelfs zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of abonnement helpen wij u snel op weg. Soms is het niet mogelijk om het probleem direct ter plekke te verhelpen. Geen nood, wij slepen uw auto gewoon naar huis of naar de dichtstbijzijnde garage. De pechhulp service van Bergnet is zonder verplichte lidmaatschappen of contracten waar u aan vast zit. U betaalt per uitgevoerde opdracht. Bel Bergnet op 088-888 11 00 (standaard tarief).

Directe pechhulp van Bergnet

Bergnet streeft er naar om binnen 30 minuten op uw pech locatie te arriveren. Mocht u niet contant kunnen betalen? Geen probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om contant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede door onze slimme ligging door heel Nederland in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik. Met Bergnet staat u nooit stil.

Over 's-Graveland

's-Gravenland is een woonwijk in het westen van Capelle aan den IJssel en grenst aan de wijken Middelwatering, Capelle-West, Fascinatio en aan de Rotterdamse wijken Kralingseveer en Prinsenland. De wijk ligt aan de Abram van Rijckelvorselweg, de Algeraweg en de rivier de Hollandse IJssel. Het vlakbijgelegen metrostation Capelsebrug is een knooppunt voor metro's en bussen en ligt op loopafstand van de wijk. In 1991 is men gestart met de bouw van deze wijk.

Contactinformatie
Bergnet Blaricum
Stichtseweg 2
1261 TA Blaricum
24/7 persoonlijk contact. Bergnet Blaricum bevindt zich nabij de wijk Bijvanck, gelegen aan de afrit 35 (Huizen) van de A27.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 12.00 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Blaricum gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Blaricum kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Blaricum kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen AVN (Auto Verhuur Nederland), Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Blaricum behoren onder andere de autosnelweg A1, A6, A27, de autowegen N201, N221, N234, N236, N403, N417, N415, N523, N524, N525, N526, N527, Ankeveen, Baarn, Blaricum, Bussum, Eemnes, 's-Graveland, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Lage Vuursche, Laren, Naarden, Nederhorst den Berg en Nieuw Walden.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.