Pechhulp in Leusden nodig? Bel Bergnet

Dringend pechhulp nodig in Leusden? Aarzel geen seconde langer en neem contact op met het team van Bergnet. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 088-888 11 00 (standaard tarief) of via de Pechhulp App. Om een beroep te doen op onze dienstverlening heeft u geen mobiliteitsgarantie, verzekering of lidmaatschap nodig. Ons staat klaar voor iedereen, altijd.

Pechhulp A28 Leusden

Staat u met autopech langs de A28 ter hoogte van Leusden? Of heeft u een lekke band of een lege accu? Bergnet helpt u graag weer op weg. Onze flexibele pechhulpverlening is 24/7 bereikbaar en ons team van vriendelijke en gekwalificeerde monteurs is vaak binnen een half uur ter plaatse om u te helpen.

Pechhulp van Bergnet

De pechhulp van Bergnet is uniek in zijn vorm. U hoeft geen lidmaatschap bij ons af te sluiten voor die paar keer in uw leven dat u autopech heeft. Bij ons betaalt u simpelweg per keer dat u ons daadwerkelijk nodig heeft. Betalen kan dan ook contant, per pin of achteraf via internetbankieren. De vestigingen van Bergnet zijn te vinden in Amersfoort, Almere, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Over Leusden

Leusden is een gemeente en plaats in Utrecht en telt bijna 30.000 inwoners. Het ligt gedeeltelijk in de Gelderse Vallei en deels op de Utrechtse Heuvelrug. De Leusderheide bevindt zich op de Utrechtse Heuvelrug en is grotendeels militair terrein.

In 1999 werd Leusden bekroond tot groenste stad van Nederland en het daaropvolgende jaar tot groenste stad van Europa. Leusden ligt aan de oostzijde langs het Valleikanaal. De aan het kanaal gelegen dijk heet de Grebbeliniedijk.

Contactinformatie
Bergnet Amersfoort
De Stuwdam 22
3815 KM Amersfoort
24/7 persoonlijk contact. Bergnet Amersfoort bevindt zich op Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef, gelegen nabij de snelwegen A1 en A28.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 12.00 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Amersfoort gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Amersfoort kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Amersfoort kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Drive On, Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Amersfoort behoren onder andere de autosnelwegen A1, A28, de autowegen N199 (Bunschoterstraat), N221 (Rondweg Zuid/ Stichtse Rotonde/ Daam Fockemalaan/ Barchman Wuytierslaan/ Birkstraat) N226 (Arnhemseweg), N227 (Doornseweg), N234 (Biltseweg), N237 (Amersfoortsestraat), Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Emminkhuizen, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hierden, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Koudhoorn, Leusden, Leusden-Zuid, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg en Zwartebroek.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.