Pechhulp in Heemstede

Staat u met autopech in Heemstede of in de buurt daarvan? Bel dan gerust Bergnet voor pechhulp. U kunt ons 24/7 bereiken op 088-888 11 00 (standaard tarief) of maak gebruik van onze handige Pechhulp App. Komt u net terug van een dagje winkelen in de Raadhuisstraat of de Binnenweg in Heemstede? Eenmaal terug gekomen bij uw auto merkt u op dat u een lekke band heeft? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar nog geen nood. Bel Bergnet, want met Bergnet staat u nooit lang stil.

Autopech rondom Heemstede

Heeft u een dagje gewinkeld op de Binnenweg of op terrasjes gezeten, maar heeft uw auto het nu begeven? Bergnet kan u verder helpen met veel voorkomende problemen als een lege accu, lekke band en nog veel meer. Klik hier voor alle informatie over pechhulp door Bergnet.

Over Heemstede

Heemstede is een plaats en gemeente in Noord-Holland en kent een mogelijk verbasterde plaats in de staat New York in Amerika, genaamd Hempstead. Net als Haarlem, Spaarndam en Velsen ligt Heemstede op een vroege strandwal. Ook staat er het Oude Slot van Heemstede wat in de 13e eeuw is gebouwd.

Verzorgingsgebied Bergnet

Bergnet heeft zes strategisch gelegen vestigingen in Nederland. De vestigingen zitten in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Hierdoor kunnen onze monteurs vaak al binnen 30 minuten bij u zijn om te helpen bij een lekke band, lege accu of andere problemen.

Contactinformatie
Bergnet Haarlem
Hulswitweg 18
2031 BG Haarlem
Bergnet Haarlem bevindt zich op bedrijventerrein Waarderpolder.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Haarlem gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Haarlem kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Haarlem kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Haarlem behoren onder andere de autosnelweg A9, de autowegen N200, N201, N205, N208, N232, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Overveen, Santpoort, Spaarndam, en Zandvoort.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.