Nú pechhulp nodig in Haarlem? Bergnet Helpt!

Staat u met autopech in omgeving Haarlem? Bel de pechhulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief) of bestel hulp online via onze Pechhulp App.

Heeft u net een bezoekje gebracht aan De Grote Markt? Of komt u net terug van de St. Bavokerk en ontdekt u een lekke band of een lege accu? Of komt u er zojuist achter dat u toevallig de sleutel in uw afgesloten auto heeft laten liggen? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar geen nood!

Autopech rondom Haarlem

Vanuit onze vestiging in de Waarderpolder kunnen wij gemiddeld binnen een half uur bij u ter plaatse zijn. U betaalt bij ons niet voor een abonnement of lidmaatschap maar per opdracht. U kunt online betalen maar ook cash en in sommige van onze auto's per PIN. Mochten deze opties niet voldoende zijn. Eventueel zouden wij een betaallink kunnen sturen zodat u toch ter plekke kunt betalen.

Pechhulp van Bergnet

Bergnet staat bekend om excellente service en hoge kwaliteit. Onze monteurs zijn experts in hun vakgebied en helpen u snel uw weg te vervolgen. Mocht het niet mogelijk zijn om de auto ter plekke ter plekke te repareren. Onze monteur brengt uw auto naar de dichtstbijzijnde garage. Bij Bergnet betaalt u alleen voor de pechhulp de uitgevoerde werkzaamheden. U nergens aan vast, geen onverwachtse kosten achteraf. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief).

Over Haarlem

Haarlem is een middelgrote stad in de provincie Noord-Holland, gelegen aan de rivieren de Spaarne in regio Kennermerland. Haarlem is goed bereikbaar via de A200, A9 en A20.

Na Amsterdam is Haarlem de grootste stad van Noord-Holland. De binnenstad is rijk aan geschiedenis en cultuur. Bijvoorbeeld in 1839 reed de aller eerste trein in Nederland. Dit was tussen Amsterdam en Haarlem. Mede door de gunstige ligging aan het Spaarne kon de stad zich vroeger snel ontwikkelen. De economie van de stad draaide in de 13e en 14e eeuw vooral op het brouwen van bier, scheepsbouw en lakennijverheid.

Contactinformatie
Bergnet Haarlem
Hulswitweg 18
2031 BG Haarlem
Bergnet Haarlem bevindt zich op bedrijventerrein Waarderpolder.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Haarlem gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Haarlem kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Haarlem kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Haarlem behoren onder andere de autosnelweg A9, de autowegen N200, N201, N205, N208, N232, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Overveen, Santpoort, Spaarndam, en Zandvoort.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.