Pech in Dronten? Bel Bergnet!

Loopt u net na het winkelen De Noord op waar uw auto geparkeerd staat en merkt u op dat uw auto een lekke band heeft? Of heeft u net gewinkeld of boodschappen gedaan bij de Albert Heijn of de Jumbo en valt u op dat u de lichten van uw auto aan heeft laten staan? Bel Bergnet en een van onze specialisten staat binnen 30 minuten bij u en uw auto.

Bel snel 088-888 11 00 (standaard tarief) of maak gebruik van onze handige Pechhulp App om meteen hulp in te schakelen. Bij Bergnet zit u nergens verplicht aan vast. Bergnet helpt voor een vast bedrag per opdracht. Dus een lidmaatschap is niet noodzakelijk. Vanuit vestigingen door heel Nederland hebben wij altijd en snel een specialist bij u ter plaatse.

Autopech rondom Dronten

24/7 staan onze monteurs paraat om u direct te kunnen voorzien van pechhulp. Zelfs zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of abonnement helpen wij u snel op weg. Mocht het niet mogelijk zijn om het probleem ter plekke te verhelpen, wij slepen uw auto gewoon naar uw huis of naar onze dichtstbijzijnde garage. De pechhulp service van Bergnet is zonder vervelende abonnementen of contracten waar u aan vast zit. U betaalt per uitgevoerde opdracht. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) voor pechhulp zonder grenzen.

Bergnet biedt directe pechhulp

De monteurs van Bergnet zijn binnen 30 minuten op locatie. Natuurlijk kan het zo zijn dat u niet contant kunnen betalen. Maar dat is geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om contant, per pin of via internetbankieren af te rekenen. Dankzij ons filiaal onder andere in Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik voor pechhulp verlening in de buurt van Dronten.

Over Dronten

De naam Dronten is voortgekomen uit de polder en verdwenen buurtschap Dronthen, ten westen van Kampen. Dronten is één van de drie kernen waar de gemeente Dronten uit bestaat. In 1962 werden de eerste paar huizen in 'Dronten' opgeleverd. De gemeente Dronten werd 3 januari 1972 als gemeente ingesteld. Jaarlijks viert de hele gemeente op deze dag haar verjaardag.

Dronten werd aanvankelijk ingedeeld in de vier windrichtingen. Dit waren uiteraard De Noord, De West, De Zuid en De Oost. In de loop der jaren zijn er verscheidene moderne woongebieden bij gekomen zoals De Munten en De Gilden. Het gebied Hanzekwartier wordt tegenwoordig ontwikkeld tot studie, werk en woonomgeving met een station aan de Hanzelijn. Naast Biddinghuizen en Swifterbant heeft de gemeente ook het watersportgebied met jachthaven, Ketelhaven.

Contactinformatie
Bergnet Lelystad
Kolkweg 35
8243 PN Lelystad
Bergnet Lelystad bevindt zich op bedrijventerrein Noordersluis.
Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Inleveren vervangauto alleen op afspraak.

Diensten

Bij Bergnet Lelystad kunt u terecht voor:

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Lelystad behoren onder andere de autosnelweg A6, de autowegen N302, N305, N307, N309, N701, N706, N710, N711, N720, Ketelbrug, Biddinghuizen, Dronten Lelystad en Swifterbant.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.