Lege accu in Diemen?

Is uw accu veroudert en wilt uw auto niet meer starten? De monteurs van Bergnet zijn zeer bekwaam en helpen u graag weer op weg. Voor pechhulp kunt u bellen naar 088-888 11 00 (standaard tarief) of gebruik maken van de Pechhulp App van Bergnet.

Autopech in Diemen

Heeft u een dag doorgebracht in Amsterdam, maar stopt uw auto ermee op de A1 of A10 in de buurt van Diemen? Bergnet schiet u te allen tijde te hulp als u hulp nodig heeft met uw auto. Ook wanneer u geen mobiliteitsgarantie, verzekering of lidmaatschap bij een pechhulpdienst heeft. Voor de kleinste dingen als een lekke band of als u sleutel nog in de auto zit, kunt u de hulp van Bergnet inschakelen.

Over Diemen

Diemen is een plaats en gemeente in Noord-Holland en ligt ten oosten van Duivendrecht. Veel mensen vanuit Diemen werken in Amsterdam. Ten noorden van de gemeente ligt het IJmeer. De naam Diemen vindt zijn oorsprong in het riviertje de Diem die een verbinding vormde met de ruige Zuiderzee.

Locaties Bergnet

Bergnet heeft zes vestigingen in Nederland liggen. Op deze manier kunnen onze monteurs vaak binnen 30 minuten zijn om te helpen. Wij zijn te vinden in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Contactinformatie
Bergnet Amsterdam
Schepenbergweg 3
1105 AS Amsterdam Zuidoost
24/7 persoonlijk contact. Bergnet Amsterdam bevindt zich op bedrijventerrein Amstel III/Bullewijk, gelegen nabij de snelwegen A2 en A9.
Openingstijden
Maandag 8.00 - 20.00 uur
Dinsdag 8.00 - 20.00 uur
Woensdag 8.00 - 20.00 uur
Donderdag 8.00 - 20.00 uur
Vrijdag 8.00 - 20.00 uur
Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 18.00 uur
Bergnet Amsterdam is ook op feestdagen geopend.
Diensten

Bij Bergnet Amsterdam kun je terecht voor:

Werken bij Bergnet?

Oriëntatieochtend

Is het bergingsvak iets voor jou? - Bergnet Oriëntatieochtend

Je bent iedere zaterdagochtend van harte welkom bij Bergnet in Amsterdam. Loop bij ons binnen zonder afspraak en kom sfeerproeven, stel al je vragen en schuif aan voor een persoonlijk gesprek.

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Amsterdam kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen AVN (Auto Verhuur Nederland), Drive On, Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Amsterdam behoren onder andere de autosnelwegen A1, A2, A6, A9, A10 de autowegen N196 (Kruisweg/ Burgemeester Kasteleinweg/ Koningin Maximalaan), N201 (Provincialeweg), N231 (Bosrandweg/ Legmeerdijk), N232 (Fokkerweg/ Schipholdijk/ Schipholweg), N236 (Provincialeweg/ Gooilandseweg/ Loodijk/ Franse Kampweg), N522 (Burgemeester Stramanweg/ Oranjebaan/ Burgemeester Boersweg), Aalsmeer, Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Amsterdam Zuidoost, Baambrugge, Baambrugse Zuwe, De Kwakel, Diemen, Diemen-Zuid, Driemond, Duivendrecht, Kudelstaart, Lijnden, Muiden, Muiderberg, Nigtevecht, Ouder-Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, Schiphol Airport, Stokkelaarsbrug, Uithoorn, Vinkeveen, Waver, Weesp.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.