Autopech in Cruquius en omgeving? Bel Bergnet!

Heeft u net een bezoekje gebracht aan de meubelboulevard Cruquius? En komt u bij uw auto tot de ontdekking dat u uw lichten heeft laten branden? Of loopt u net even lekker in het winkelcentrum Cruquius Plaza rond en ziet u op het moment dat u weer in uw auto stapt dat u een lekke band heeft? Erg vervelend natuurlijk, maar geen nood. Bel Bergnet. Binnen 30 minuten is een van onze specialisten ter plekke.

Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) of maak gebruik van onze handige Pechhulp App om online direct hulp in te kunnen schakelen. U zit nergens verplicht aan vast. Bergnet helpt voor een vast bedrag per opdracht. Vanuit vestigingen door heel Nederland hebben wij altijd snel een specialist bij u ter plaatse.

Autopech rondom Cruquius

24/7 staat Bergnet paraat om u te voorzien van pechhulp. Zelfs zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of abonnement helpen wij u snel op weg. Mocht het niet mogelijk zijn om het probleem ter plekke te verhelpen, wij slepen uw auto naar uw huis of de dichtstbijzijnde garage. De pechhulp service van Bergnet is zonder vervelende abonnementen of contracten waar u aan vast zit. U betaalt per uitgevoerde opdracht. Bel nu snel naar 088-888 11 00 (standaard tarief).

Directe pechhulp van Bergnet

Bergnet streeft er naar om binnen 30 minuten op uw pech locatie te arriveren. Mocht u niet contant kunnen betalen? Geen probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede door onze slimme ligging door heel Nederland in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

Over Curquius

Cruquius is een dorp in de gemeente en polder van Haarlemmermeer. Curquius is gelegen in de provincie Noord-Holland en heeft een inwonersaantal van 873 personen. Het dorp ligt tegenover Heemstede aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder.

Vlak bij de brug over de Ringvaart ligt het voormalige stoomgemaal De Cruquius. Hier is het dorp naar vernoemd. Het gemaal is weer vernoemd naar een van de initiatiefnemers van de drooglegging van de Haarlemmermeer. Zijn naam was Nicolaus Samuelis Cruquius. Het gemaal is nu een poldermuseum geworden en kan bezichtigd worden.

Bij het dorp Cruquius is een meubelboulevard gevestigd waar tal van meubelwinkels zijn te bezoeken. Het winkelcomplex Cruquius Plaza en het epilepsiecentrum Cruquiushoeve zijn bekende en gezellige winkel plekken in Cruquius.

Contactinformatie
Bergnet Haarlem
Hulswitweg 18
2031 BG Haarlem
Bergnet Haarlem bevindt zich op bedrijventerrein Waarderpolder.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Haarlem gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Haarlem kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Haarlem kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Haarlem behoren onder andere de autosnelweg A9, de autowegen N200, N201, N205, N208, N232, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Overveen, Santpoort, Spaarndam, en Zandvoort.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.