HomePechhulpPechhulp verzorgingsgebiedPechhulp Bunschoten-Spakenburg

Autopech in Bunschoten-Spakenburg en omgeving? Bergnet biedt u pechhulp!

Bent u in het weekend even gaan kijken bij een van de locale voetbalclubs, V.V. IJsselmeervogels of S.V. Spakenburg? Eenmaal teruggekomen bij uw auto komt u tot de ontdekking dat u uw lichten heeft laten branden? Of loopt u net even lekker een middagje in het vissersdorpje rond en ziet u op het moment dat u in uw auto stapt dat u een lekke band heeft? In dit soort gevallen kunt u de hulp van Bergnet juist goed gebruiken. Maar, ook met andere soorten autopech weet Bergnet altijd raad.

Autopech rondom Bunschoten-Spakenburg

Bergnet staat 24/7 paraat voor iedereen die pech heeft. Zelfs zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of abonnement helpen wij u snel op weg. Mocht het niet mogelijk zijn om het probleem ter plekke te verhelpen, wij slepen uw auto naar huis of de dichtstbijzijnde garage. De pechhulpservice van Bergnet is zonder vervelende abonnementen of contracten waar u aan vast zit. U betaalt per uitgevoerde opdracht. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief).


Pechhulp van Bergnet

Bergnet streeft er naar om binnen 30 minuten op uw pech locatie te arriveren. Mocht u niet contant kunnen betalen? Geen probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om conant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede door onze slimme ligging door heel Nederland in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

Over Bunschoten-Spakenburg

Spakenburg is een voormalig vissersdorp gelegen aan de Zuiderzee. Tegenwoordig maakt het samen met de buurtschappen Eemdijk en Zevenhuizen deel uit van de gemeente Bunschoten, in de provincie Utrecht. Het dorp is gelegen ten noorden van Amersfoort en ligt aan het Eemmeer. Via de A1 is het dorp te bereiken.

Bunschoten (Bunschoots: Bunsjoten) is een gemeente en stad in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 20.827 inwoners en heeft een oppervlakte van 35,58 km².

Bunschoten en Spakenburg zijn door diverse nieuwbouwwijken aan elkaar gegroeid zodat, op de oude kernen van de twee plaatsen na, er tegenwoordig geen onderscheid meer wordt gemaakt tussen de twee dorpen. Voor de post liggen alle adressen in Bunschoten-Spakenburg. Het karakter van de twee plaatsen verschilt toch redelijk sterk. Bunschoten was altijd een boerendorp maar heeft wel altijd stadsrechten gehad. Spakenburg is altijd een echt vissersdorpje geweest.

Contactinformatie
Bergnet Amersfoort
De Stuwdam 22
3815 KM Amersfoort
24/7 persoonlijk contact. Bergnet Amersfoort bevindt zich op Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef, gelegen nabij de snelwegen A1 en A28.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 12.00 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Amersfoort gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Amersfoort kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Amersfoort kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Drive On, Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Amersfoort behoren onder andere de autosnelwegen A1, A28, de autowegen N199 (Bunschoterstraat), N221 (Rondweg Zuid/ Stichtse Rotonde/ Daam Fockemalaan/ Barchman Wuytierslaan/ Birkstraat) N226 (Arnhemseweg), N227 (Doornseweg), N234 (Biltseweg), N237 (Amersfoortsestraat), Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Emminkhuizen, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hierden, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Koudhoorn, Leusden, Leusden-Zuid, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg en Zwartebroek.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.