Staat u met autopech in Bloemendaal?

Gestrand met autopech in Bloemendaal? Bergnet helpt u graag weer verder op weg. Ook als u niet beschikt over een lidmaatschap bij een pechhulpdienst. Wij helpen u altijd. Bel nu de pechhulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief) of maak gebruik van de handige Pechhulp App.

Pechhulp in omgeving Bloemendaal

Autopech kan een leuke dag snel verpesten. Of u nu een dagje aan het strand van Bloemendaal aan Zee heeft doorgebracht of terugkomt van een hockeywedstrijd bij HC Bloemendaal. Daarom helpen de vriendelijke en gekwalificeerde monteurs van Bergnet u snel weer op weg. Onze monteurs kunnen vaak binnen 30 minuten op de plaats van bestemming zijn.

Over Bloemendaal

Bloemendaal is een plaats en gemeente in Noord-Holland. De plaats is vooral bekend wegens haar befaamde hockeyclub HC Bloemendaal, waarvan het herenteam al vele kampioenschappen heeft mogen winnen. Ook kunt u in Bloemendaal aan Zee een fijn dagje aan het strand doorbrengen en 's avonds dansen in de bekende strandclub Bloomingdale.

Verzorgingsgebied Bergnet

De vestigingen van Bergnet bevinden zich op zes locaties verdeeld over Nederland, namelijk in Haarlem, Amersfoort, Blaricum, Almere, Amsterdam en Lelystad. Op deze manier kunnen onze monteurs snel ter plekke zijn om u te assisteren bij bijvoorbeeld een lekke band of een lege accu.

Contactinformatie
Bergnet Haarlem
Hulswitweg 18
2031 BG Haarlem
Bergnet Haarlem bevindt zich op bedrijventerrein Waarderpolder.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Haarlem gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Haarlem kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Haarlem kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Haarlem behoren onder andere de autosnelweg A9, de autowegen N200, N201, N205, N208, N232, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Overveen, Santpoort, Spaarndam, en Zandvoort.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.