Pechhulp nodig in Aerdenhout? Bergnet helpt!

Staat u met een lege accu of een lekke band in de buurt van Aerdenhout? Dat is erg vervelend, maar geen nood. Bergnet helpt u graag zodat u weer snel op weg kunt naar uw bestemming. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) voor directe pechhulp. Ook kunt de Pechhulp App van Bergnet inschakelen wanneer u met autopech langs de weg staat.

Autopech omgeving Aerdenhout

De pechhulpverlening van Bergnet is 24/7 open en voor iedereen beschikbaar. Ook als u geen verzekering heeft, een mobiliteitsgarantie of een abonnement bij een pechhulpverlener. Bergnet helpt u te allen tijde. Wanneer u naar 088-888 11 00 belt (standaard tarief), staat er hoogstwaarschijnlijk binnen een uur een monteur bij u ter plekke om te helpen bij autopech.

Over Aerdenhout

De plaats Aerdenhout staat onder andere bekend om zijn riante villa’s. Het is onderdeel van de gemeente Bloemendaal en ligt in Noord-Holland ten westen van Haarlem. De villa’s in Aerdenhout liggen in het bos. De naam Aerdenhout komt van 'Den Anderen Hout': Aerdenhout was een andere 'hout' (een ander bosgebied) dan de Haarlemmerhout. Aerdenhout is een dorp met een agrarisch karakter en blijkt zelfs vroeger een melkerij te hebben gehad voor de plaatselijke boeren. Deze melkfabriek heette Melkerij Mariënbosch en lag aan de Boekenroodeweg. In de jaren zestig werd de melkboerderij afgebroken en ontston er voor lange tijd een braakliggend gebied. Uiteindelijk werd er de middelbare school: het Montessori gebouwd.

Pechhulp van Bergnet

De pechhulpservice van Bergnet is zeer flexibel. U heeft geen nare spoedlidmaatschappen of abonnementen nodig om een beroep te doen op onze dienstverlening. Bij ons betaalt u simpelweg per gegeven opdracht. Een betaling voldoen kan per pin, contant of achteraf via internetbankieren. De vestgingen van Bergnet zijn te vinden over heel Nederland, namelijk in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Contactinformatie
Bergnet Haarlem
Hulswitweg 18
2031 BG Haarlem
Bergnet Haarlem bevindt zich op bedrijventerrein Waarderpolder.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Haarlem gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Haarlem kunt u terecht voor:

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Haarlem behoren onder andere de autosnelweg A9, de autowegen N200, N201, N205, N208, N232, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Overveen, Santpoort, Spaarndam, en Zandvoort.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.