• Takelwagens

Einde praatpaal in zicht

donderdag 8 juni 2017

Einde praatpaal in zicht

Voordat ze volledig onder het mos verdwijnen worden de 3.300 praatpalen die nog langs de Nederlandse snelwegen staan, uitgeschakeld en gefaseerd verwijderd. Want wanneer heeft u voor het laatst gebruik gemaakt van een praatpaal? Precies...

Meer

Nieuwe verkeersborden per 1 juli 2017

woensdag 24 mei 2017

Op 1 juli aanstaande worden er nieuwe verkeersborden ingevoerd. De veertien gebodsborden moeten deelnemers aan het verkeer meer duidelijkheid verschaffen over onder andere uitwijkmogelijkheden bij smalle wegen en speciale doelgroepstroken voor vrachtauto's en lijnbussen.

Meer

Landelijke IM Wegbeheerdersdagen 2017 van start

dinsdag 11 april 2017

Landelijke IM Wegbeheerdersdagen 2017 van start

Bij Bergnet in Almere is vandaag het startsein gegeven van de Landelijke IM Wegbeheerdersdagen 2017. Deze dagen worden jaarlijks geörganiseerd ter bevordering van de kennis en vaardigheden op het gebied van Incident Management.

Weginspecteurs, bergers en andere operationeel betrokkenen namen op deze eerste dag deel aan diverse workshops, die werden gegeven door vertegenwoordigers uit de praktijk.

Meer

A10 gevaarlijkste snelweg van Nederland

woensdag 12 oktober 2016

A10 gevaarlijkste snelweg van Nederland

Uit cijfers van de VID (VerkeersInformatieDienst) bleek begin dit jaar al dat de ringweg A10 rond Amsterdam de gevaarlijkste snelweg van Nederland is. Met bijna 29 ongelukken per kilometer asfalt gebeuren op de A10 de meeste ongelukken. De VID telde vorig jaar in totaal 900 ongelukken op de A10.

Meer

Stilstaan op de vluchtstrook levensgevaarlijk

dinsdag 11 oktober 2016

Stilstaan op de vluchtstrook levensgevaarlijk

Waar de vluchtstrook jaren geleden nog een plek was om pechhulp te verlenen of voor de automobilist om zelf zijn/haar lekke band te verwisselen is dit nu een plek waar je niet moet willen stilstaan.

Sinds vluchtstroken ook als spitsstrook worden ingezet en het gebruik van social media in het verkeer toeneemt, ben je je leven niet zeker op de vluchtstrook. De vluchtstrook is natuurlijk nooit een veilige plek geweest, maar tegenwoordig is het er levensgevaarlijk. Als je de keuze hebt om op de vluchtstrook stil te staan of nog een klein stukje door te rijden naar een afrit of tankstation, kies dan voor het laatste. Stop nooit onnodig op de vluchtstrook.

Meer

Bergnet uitgegroeid tot grote organisatie

dinsdag 23 augustus 2016

Nicole Vlaar-Dorrestijn en Sander Vlaar, oprichters en eigenaren Bergnet

Oprichters en eigenaren Nicole Vlaar-Dorrestijn en Sander Vlaar vertellen in het BELNieuws hoe Bergnet van een "papa-en-mamabedrijf" is uitgegroeid naar een organisatie met 6 vestigingen. Vooral op klantvriendelijkheid zet Bergnet in. "We zijn een mensenbedrijf. Een autohulpdienst die mensen helpt. Dat moeten we ook uitstralen. Al vanaf het eerste moment dat iemand ons belt om hulp."

Meer

Delen

 
 
 
 

Categorieën

Vacatures

Bergnet is op zoek naar:

Senior HR medewerker

Blaricum

Assistent planner / centralist meldkamer (starter)

Amsterdam Zuidoost

Pechhulpmonteur Groot Amsterdam
Bergingschauffeur Groot Amsterdam
Terreinmeester Amsterdam Zuidoost
Bergingschauffeur (oproep) Amsterdam, Almere, Blaricum