Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Nu pechhulp nodig in Soesterberg?

Komt u vol trots terug van uw overwinning op de golfbaan in Soesterberg, eenmaal terug bij uw auto ontdekt u dat de lichten van uw auto nog aanstaan. Of staat u stil langs de N237 omdat uw auto het begeven heeft. Voor Bergnet zijn deze kleine onenigheden als een lege accu en andere motorische problemen zo opgelost. Wij hebben de kennis en vakmanschap om u uw weg zo snel mogelijk te laten vervolgen. Naast een lege accu helpen wij u ook verder met een lekke band andere motorische problemen. Aarzel niet en bel 0900-0393. Of maak gebruik van de Pechhulp App van Bergnet.


Autopech omgeving Soesterberg

Bergnet staat bekend om de goede kwaliteit en snelle service die wij leveren. Doordat wij 24/7 paraat staan bent u binnen een mum van tijd weer de weg op geholpen, ongeacht het tijdstip. Rijdt u zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of een wegenwacht abonnement. Geen enkel probleem wij maken geen onderscheid. Bel 0900-0393 voor directe pechhulp. Onze monteurs kunnen het probleem vaak ter plekke vaststellen en oplossen.


Pechhulp van Bergnet

U bent bij ons nergens toe verplicht. Geen spoedlidmaatschappen of andere dure abonnementen waar u jarenlang aan vast zit. Wij helpen iedereen die pechhulp nodig heeft. Bij Bergnet betaalt u per opdracht. U kunt ervoor kiezen om te betalen met de pin, contant of achteraf via ideal. Het is niet prettig om lang te wachten op hulp, wij streven er dan ook naar om binnen 30 minuten bij ter plekke te zijn. Dit kunnen wij verwezenlijken door onze tactisch gelegen vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Soesterberg

Het karakteristieke  dorpje met een eigen vliegbasis. Omringd door natuur en goed bereikbaar met de A28 of de N237.Soesterberg heeft een rustige omgeving en ligt tussen Utrecht en Amersfoort. Van bezienswaardigheden als het Nationaal Militair Musuem tot aan de sfeervolle restaurants in het dorp.