Nu pechhulp nodig?

Voor hulp bij autopech in groot Amsterdam, Flevoland, 't Gooi, regio Amersfoort & Haarlem betaalt u nu:

€ 150,-

Bel nu 0900-0393

Online Hulp

Pechhulp nodig in Loenersloot? Bergnet helpt!

Het kan weleens gebeuren dat u autopech krijgt. Voor die enkele keer dat het mocht gebeuren, kunt u gebruikmaken van de pechhulp van Bergnet. Bij Bergnet hoeft u namelijk geen lidmaatschap af te sluiten. U betaalt gewoon per keer dat u ons écht nodig heeft! U kunt ons 24/7 bereiken op 0900-0393 of via de praktische Pechhulp App. Betalen kan contant, per pin of achteraf via internetbankieren.

Pechhulp omgeving Loenersloot

Een lekke band of lege accu komt eigenlijk nooit gelegen. U bent namelijk altijd onderweg ergens naar toe of u staat op het punt om te vertrekken. Bergnet helpt u graag zo snel mogelijk weer op weg. Onze monteurs zijn daarom vaak binnen een half uur ter plekke om pechhulp te verlenen.

Bergnet haar pechhulpverlening

De pechhulpverlening van Bergnet is zeer flexibel. U kunt ons te allen tijde bereiken. Met altijd bedoelen wij ook echt altijd. 24 uur per dag, 7 dagen per week, geen uitzonderingen. Bel 0900-0393 voor directe pechhulp. De vestigingen van Bergnet zijn te vinden in Amersfoort, Almere, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. U heeft bij Bergnet geen lidmaatschap, verzekering of mobiliteitsgarantie nodig.

Bel nu 0900-0393 Online Pechhulp App

* 20 cent per gesprek

 

Over Loenersloot

Loenersloot is een dorp van bescheiden formaat in de provincie Utrecht. Het is onderdeel van de zonovergoten provincie Stichtse Vecht. Loenersloot ligt aan de Angstel en staat bekend om Kasteel Loenersloot, waarvan de slotgracht een geheel vormt met de Angstel. Het dorp wordt gescheiden door de zeer N201. Hierdoor bestaat Loenersloot uit Oud-Loenersloot en Nieuw-Loenersloot. Ook het Amsterdam-Rijnkanaal en de spoorlijn Amsterdam-Utrecht scheidt het dorp van de rest van die vier Loenense kernen.