De autohulpdienst die ménsen helpt
Bergnet

HomeVeelgestelde vragenDiversenMijn auto is weggesleept, wat nu?

Mijn auto is weggesleept, wat nu?

Is uw auto weggesleept? Het is mogelijk dat Bergnet in opdracht van de gemeente uw voertuig heeft weggesleept. Voor diverse gemeenten voeren wij de wegsleepregeling uit.

Waar is mijn voertuig naartoe gesleept?

Wilt u weten naar welk depot uw voertuig is afgesleept? Dan kunt u ons bellen op 088-888 11 00 (standaard tarief). Houd uw kenteken bij de hand.

Hoe kan ik mijn voertuig afhalen?

Is uw auto, motor, brommer of ander voertuig weggesleept en wilt u het afhalen? Dan geldt een afhaalprocedure.

Voor de gemeenten Almere, Blaricum, Bussum, Eemnes, Huizen, Laren, Muiden en Naarden geldt:

  1. Bel ons om te vragen naar welk depot het voertuig is afgesleept.
  2. U kunt uw voertuig tijdens openingstijden bij Bergnet afhalen. Neem een geldig identiteitsbewijs mee. Zonder identiteitsbewijs kunt u uw voertuig niet afhalen.
  3. U tekent het afhaalformulier waarmee u bevestigt dat het voertuig in dezelfde conditie is terug verkregen zoals achtergelaten. Op het afhaalformulier worden de NAW-gegevens genoteerd, het kenteken en datum/ tijdstip van afhalen.
  4. De kosten voor het wegslepen zullen door de betreffende gemeente aan u worden doorbelast.
  5. Ophalen buiten openingstijden kan soms ook, maar moet in overleg en heeft een meerprijs van ca. € 50 (dit varieert per gemeente).

Voor de gemeenten Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Leusden, Nijkerk en Scherpenzeel geldt:

  1. U kunt uw voertuig tijdens openingstijden bij Bergnet Amersfoort afhalen. Neem een geldig identiteitsbewijs mee. Zonder identiteitsbewijs kunt u uw voertuig niet afhalen.
  2. U tekent het afhaalformulier waarmee u bevestigt dat het voertuig in dezelfde conditie is terug verkregen zoals achtergelaten. Op het afhaalformulier worden de NAW-gegevens genoteerd, het kenteken en datum/ tijdstip van afhalen.
  3. De kosten voor het wegslepen moet u bij Bergnet in Amersfoort voldoen, in plaats van bij de gemeente zelf. U kunt pinnen of contant (gepast) betalen.
  4. Ophalen buiten openingstijden kan soms ook, maar moet in overleg en heeft een meerprijs van ca. € 50 (dit varieert per gemeente).

Andere veelgestelde vragen

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.