Heeft u nú pechhulp nodig in Utrecht? Bergnet Helpt!

Staat u nu met autopech in Utrecht? Bel Bergnet 088-888 11 00 (standaard tarief) voor hulp bij pech of gebruik de online Pechhulp App.

  • Bergnet helpt 24/7 bij pech onderweg.
  • Eenmalig contant betalen, online of met PIN.
  • Geen contract.
  • Geen lidmaatschap.

Pechhulp in de buurt van Utrecht

Voorbeeld: u heeft uw auto op P+R Westraven aan de rand van Utrecht neergezet en gaat met de tram de binnenstad in. Lekker browsen in Hoog Catharijne, de Domtoren beklimmen en tot slot uitrusten op een terrasje aan de Oude Gracht. U neemt de tram terug naar de parkeergarage.

U stapt in uw auto en start, maar er gebeurt niks. Zou het een lege accu zijn? Of de dynamo? Daar staat u dan, aan de rand van Utrecht en u kunt niet weg. Gelukkig kan Bergnet u starthulp geven. U kunt 24 uur per dag bij ons terecht voor hulp bij autopech. Zonder lidmaatschap.

Pechhulp service van Bergnet

Vaak zijn onze monteurs binnen een half uur ter plekke.
Heeft u geen contant geld op zak? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om contant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. U zit hierdoor ook nooit verplicht vast aan een lidmaatschap. U kunt makkelijk beroep doen op eenmalige pechhulp service van Bergnet. Mede dankzij onze verdeelde ligging door heel Nederland zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

Over Utrecht

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 330.772 inwoners (1 mei 2014; bron: CBS) is Utrecht de vierde stad van Nederland naar inwonertal. Het stadsgewest Utrecht, de agglomeratie die samenvalt met het BRU, omvat ruim 640.000 inwoners.

De gemeente Utrecht valt samen met de stad en is ingedeeld in 10 wijken. De stad bevindt zich in de Randstad en is centraal gelegen op een knooppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen, waardoor het een toonaangevende beurzen- en conferentiestad is en het hardst groeiende economische centrum - vooral in de dienstensector - van zowel de Randstad als Nederland.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.