Nu pechhulp nodig in Santpoort?

Heeft u net een dagje genoten van de hervormde bezienswaardigheden in Santpoort. Eenmaal aangekomen bij de auto, komt u tot de ontdekking dat uw band lek is. Bergnet lost dit als geen ander op. Binnen 30 minuten is er een monteur ter plaatse die binnen een mum van tijd uw lekke band of andere motorische problemen oplost. Voor u het weet kunt u de weg naar uw eindbestemming vervolgen. Aarzel niet en bel 088-888 11 00 (standaard tarief) voor directe pechhulp. Of maak gebruik van de Pechhulp App van Bergnet.

Autopech omgeving Santpoort

Bergnet staat 24/7 paraat om u ten alle tijden van dienst te zijn, ongeacht het tijdstip. Wij staan garant voor snelle service en goede kwaliteit. Rijdt u rond zonder verzekering, zonder mobiliteitsgarantie of zonder een wegenwacht abonnement. Dat is geen enkel probleem wij helpen iedereen op weg. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief). Onze monteurs zijn zo snel mogelijk aanwezig. Mocht het langer duren dan verwacht, belt u naar ons service nummer en wij zullen de locatie van de dichtstbijzijnde monteur uitlichten, zodat u weet waar u aan toe bent.

Pechhulp van Bergnet

Ook zonder abonnement, simpel betalen per opdracht. De betaling voldoen kan met de pin of contant. Mocht u geen contant geld bij uw hebben dan kunt u gewoon achteraf betalen via ideal. Het is nooit fijn om pech te hebben al helemaal niet als u lang op hulp moet wachten. Bergnet zorgt ervoor dat binnen 30 minuten een monteur bij u ter plekke is. Door onze tactisch gelegen vestigingen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad kunnen wij u snel van dienst zijn.

Over Santpoort

Het opgesplitste dorp Santpoort, dat in de gemeente Velsen ligt, bestaat tegenwoordig uit Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid. In het centrum van het karakteristieke dorpje zijn hervormde rijksmonumenten en bezienswaardigheden te bezichtigen. Binnen Santpoort is er genoeg voorziening met betrekking sportverenigingen, winkels en evenementen.

Contactinformatie
Bergnet Haarlem
Hulswitweg 18
2031 BG Haarlem
Bergnet Haarlem bevindt zich op bedrijventerrein Waarderpolder.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Haarlem gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Haarlem kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Haarlem kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Haarlem behoren onder andere de autosnelweg A9, de autowegen N200, N201, N205, N208, N232, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Overveen, Santpoort, Spaarndam, en Zandvoort.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.