Autopech in Hoevelaken en omgeving? Bel Bergnet!

Rijdt u net bij het bekende knooppunt Hoevelaken en uw auto stopt ermee? Of loopt u net even lekker over het Landgoed Hoevelaken rond en ziet u op het moment dat u weer in uw auto stapt dat u een lekke band heeft? Erg vervelend natuurlijk, maar geen reden voor paniek. Bel Bergnet en binnen 30 minuten is een van onze specialisten ter plekke.

Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) of maak gebruik van onze handige Pechhulp App om online direct hulp in te kunnen schakelen. U bent niet verplicht u zelf te verbinden aan een lidmaatschap. Bergnet helpt voor een vast bedrag per opdracht. Dankzij onze vestigingen door heel Nederland hebben wij altijd snel een specialist bij u ter plaatse.

Autopech in de buurt van Hoevelaken

Bergnet staat 24/7 paraat om u van pechhulp te voorzien. Zelfs zonder verzekering, mobiliteitsgarantie of abonnement helpen wij u snel op weg. Mocht uw auto sleephulp nodig hebben dan is dat geen enkel punt. De sleepdiensten van Bergnet slepen uw auto naar uw huis of naar onze dichtstbijzijnde garage. U kunt zelfs zonder lidmaatschap beroep doen op de diensten van Bergnet. U zit dus nooit verplicht vast aan onze diensten. U betaalt gewoon per uitgevoerde opdracht. Bel Bergnet op 088-888 11 00 (standaard tarief).

Pechhulp van Bergnet

Onze monteurs zijn vaak binnen een half uur ter plekke. Wij laten u nooit lang wachten. Mocht u nou tevergeefs niet contant kunnen betalen? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om contant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede dankzij onze verdeelde ligging door heel Nederland onder andere in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

Over Hoevelaken

Hoevelaken is een plaatsje in de Gelderse Vallei met ongeveer 10.000 inwoners. Hoevelaken valt onder de gemeente Nijkerk, nog net aan in de Nederlandse provincie Gelderland. Tot het jaar 2000 was Hoevelaken nog een zelfstandige gemeente. De grens tussen de voormalige gemeenten Hoevelaken en Hoogland werd bij de wet van 18 december 1824 vastgesteld. Hoevelaken is vooral bekend van het beroemde knooppunt die naar het dorp is vernoemd, "Knooppunt Hoevelaken".

Hoevelaken heeft een gezellig en klein centrum met winkels en een aantal restaurants dat in 2003 door de gemeente is opgeknapt. Door het centrum loopt de Westerdorpsstraat met aan de noordzijde het dorpsplein De Brink en aan de zuidzijde de Wiekslag.

Op sportgebied bezit Hoevelaken een voetbalvereniging (SC Hoevelaken), en een tennis-, hockey- en korfbalveld (KV Telstar), twee sporthallen en een zwembad.

Contactinformatie
Bergnet Amersfoort
De Stuwdam 22
3815 KM Amersfoort
24/7 persoonlijk contact. Bergnet Amersfoort bevindt zich op Bedrijvenpark De Wieken-Vinkenhoef, gelegen nabij de snelwegen A1 en A28.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Zaterdag 9.00 - 12.00 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Amersfoort gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Amersfoort kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Amersfoort kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Drive On, Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Amersfoort behoren onder andere de autosnelwegen A1, A28, de autowegen N199 (Bunschoterstraat), N221 (Rondweg Zuid/ Stichtse Rotonde/ Daam Fockemalaan/ Barchman Wuytierslaan/ Birkstraat) N226 (Arnhemseweg), N227 (Doornseweg), N234 (Biltseweg), N237 (Amersfoortsestraat), Achterveld, Amersfoort, Barneveld, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Emminkhuizen, Ermelo, Garderen, Harderwijk, Hierden, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Koudhoorn, Leusden, Leusden-Zuid, Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Woudenberg en Zwartebroek.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.