Autopech in Harderwijk? Bergnet helpt!

Bent u in Harderwijk of omgeving en heeft u pechhulp nodig?
Bel de pechhulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief) of gebruik de online Pechhulp App van Bergnet.
Bergnet kan in ca. 30 minuten bij u in Harderwijk ter plaatse zijn om pechhulp te verlenen.

Pechhulp rondom Harderwijk

Voorbeeld: u heeft de dag doorgebracht in het Dolfinarium Harderwijk. Het is gezellig en u besluit om in de binnenstad van Harderwijk nog even een hapje te gaan eten. Na afloop verlaat u het restaurant aan de Vischmarkt en stapt in uw auto om naar huis te rijden. De indicator geeft aan dat u net voldoende brandstof heeft om thuis te komen, maar u besluit het risico niet te nemen en tankt hem nog even vol bij het tankstation aan de Verkeersweg in Harderwijk. In uw haast vult u de tank per ongeluk met benzine in plaats van diesel. Wat moet u doen?

Start de auto niet, zet zelfs het contact niet aan. Zo voorkomt u dat de benzine de dieselmotor wordt ingepompt. Bel de pechhulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief). Bergnet pompt de brandstoftank weer leeg.

Bergnet pechhulp

Onze monteurs zijn vaak binnen een half uur ter plekke. Wij laten u nooit lang wachten. Mocht u nou tevergeefs niet contant kunnen betalen? Dan is dat geen enkel probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om contant, met de pin of via internetbankieren af te rekenen. Mede dankzij onze verdeelde ligging door heel Nederland onder andere in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad zijn onze monteurs altijd binnen handbereik.

Over Harderwijk

Harderwijk is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 45.435 inwoners (1 mei 2014, bron: CBS) en een oppervlakte van 48,27 km², waarvan 9,81 km² water. Het totale aantal woningen in de gemeente Harderwijk per 01-01-2009 is 17.301. De stad Harderwijk zelf kent ongeveer 42.500 inwoners, het overige deel woont in het buitengebied, waarvan ongeveer 3000 in het dorp Hierden.

Harderwijk is een Hanze- en vestingstad die ligt aan de rand van de Veluwe en aan het Wolderwijd, ongeveer halverwege tussen Zwolle en Amersfoort. Het is het regionale verzorgingscentrum voor de Noordwest-Veluwe.

Contactinformatie
Bergnet Lelystad
Kolkweg 35
8243 PN Lelystad
Bergnet Lelystad bevindt zich op bedrijventerrein Noordersluis.
Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Inleveren vervangauto alleen op afspraak.

Diensten

Bij Bergnet Lelystad kun je terecht voor:

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Lelystad behoren onder andere de autosnelweg A6, de autowegen N302, N305, N307, N309, N701, N706, N710, N711, N720, Ketelbrug, Biddinghuizen, Dronten Lelystad en Swifterbant.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.