Autopech in Biddinghuizen

Verkeerd getankt, lege accu of een lekke band in de buurt van Biddinghuizen? Bergnet helpt u graag verder. Vanuit onze vestiging kunnen onze monteurs snel ter plekke zijn om bijvoorbeeld starthulp te verlenen. Twijfel niet en bel naar 088-888 11 00 (standaard tarief) of gebruik onze handige Pechhulp App.

Pechhulp omgeving Biddinghuizen

Autopech na een dagje shoppen? Of komt u net vanuit de recreatieve strook van de Flevopolder langs het Veluwemeer van een camping, jachthaven of het strand af en u merkt autopech op of misschien wel een lekke band? Dat kan natuurlijk de beste overkomen. Bergnet helpt u graag snel weer op weg, zodat uw dagje uit niet wordt verpest door pech.

Vestigingen Bergnet

De vestigingen van Bergnet zijn gelegen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Door de gespreide ligging van onze vestigingen zijn onze monteurs vaak binnen slechts 30 minuten aanwezig zijn om u op weg te helpen.

Over Biddinghuizen

Het hart van Biddinghuizen wordt gevormd door kerkelijk centrum met de naam "De Voorhof", de plek van de protestantse kerk en de R.K. Bonifatiusparochie. Tegenover de kerk zijn diverse winkels gevestigd die in het dagelijks levensonderhoud voorzien. Een gestileerde afbeelding van een ijsvogel vormt het logo van het Flevolandse dorp.

In de omgeving van Biddinghuizen zijn Zweefvliegclub Flevo, Golfclub Dorhout Mees en Flevonice (sinds 2007 de langste ijsbaan van Nederland) gevestigd. Het grote publiek kent het dorp vooral van de Flevohof, wat later Six Flags Holland werd en tegenwoordig Walibi Holland is.

Contactinformatie
Bergnet Lelystad
Kolkweg 35
8243 PN Lelystad
Bergnet Lelystad bevindt zich op bedrijventerrein Noordersluis.
Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Inleveren vervangauto alleen op afspraak.

Diensten

Bij Bergnet Lelystad kun je terecht voor:

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Lelystad behoren onder andere de autosnelweg A6, de autowegen N302, N305, N307, N309, N701, N706, N710, N711, N720, Ketelbrug, Biddinghuizen, Dronten Lelystad en Swifterbant.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.