HomeNieuwsNieuw in de vloot: Isuzu D-Max pechhulp- en parkeergaragevoertuig

Nieuw in de vloot: Isuzu D-Max pechhulp- en parkeergaragevoertuig

28-7-2016
Nieuw in de vloot: Isuzu D-Max pechhulp- en parkeergaragevoertuig

AMSTERDAM - Voor het eenvoudiger kunnen bergen van voertuigen op lastig bereikbare locaties, heeft Bergnet een Isuzu D-Max Double Cab pechhulp- en parkeergaragevoertuig aangeschaft.

De Isuzu is kort, laag en wendbaar. Met een hoogte van 1,8 meter rijdt hij met gemak de kleinste parkeergarages in. De uitschuifbare lepel is voorzien van variabel instelbare armen voor grote en kleine wieldiameters. Met de draaibare lierkatrol is het mogelijk om zijdelings en laag te lieren. Op deze manier zijn we uitermate flexibel in de manier waarop we een voertuig kunnen bergen.

Dit pechhulp- en parkeergaragevoertuig is vierwiel aangedreven en kan offroad worden ingezet. Uiteraard is dit hulpverleningsvoertuig ingericht volgens onze laatste richtlijnen, de ruimte in de dubbele cabine is uitgerust met onder andere starthulp, werklampen en diverse soorten gereedschap zoals een luchtsleutel. De auto zit zó vol hulpmiddelen dat het knap is dat het past.

Bergnet is een van de grotere autohulpdiensten in Nederland en is altijd bereikbaar voor pechhulp, autotransport en berging van personenauto's en vrachtwagens. Bergnet heeft vestigingen in Almere, Amsterdam, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

Isuzu D-Max Double Cab autobergingsvoertuig

Isuzu D-Max Double Cab autobergingsvoertuig

Isuzu D-Max Double Cab autobergingsvoertuig

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.