HomeNieuwsBergnet gecertificeerd Erkend Hybride & EV Specialist

Bergnet gecertificeerd Erkend Hybride & EV Specialist

9-11-2020
Bergnet gecertificeerd Erkend Hybride & EV Specialist

AMSTERDAM - De elektrificatie van het Nederlandse wagenpark neemt jaarlijks toe. Bij het aanschaffen van een nieuwe auto of het vernieuwen van een leasecontract, kiezen meer mensen voor een voertuig dat deels of volledig elektrisch wordt aangedreven.

Van de gemiddeld 20.000 takels en pechverplaatsingen die Bergnet jaarlijks uitvoert, wordt het aandeel elektrische en hybride auto's steeds groter. Dat betekent ook dat onze bergingsspecialisten en pechhulpmonteurs vaker te maken krijgen met elektrische en hybride voertuigen met autopech.

Veilig werken volgens NEN 9140 normering

Bergnet is Erkend Hybride & EV Specialist. De specialisten van Bergnet beschikken over de benodigde theoretische en praktische kennis om storingen aan hybrides en EV's vakkundig op te lossen. Bovendien kennen onze monteurs de risico's van werken rondom hoogvoltagesystemen.

Wanneer een bestuurder van een hybride of elektrische auto stil komt te staan, bijvoorbeeld als gevolg van een lege accu of een mankement aan een van de (hoogspannings)systemen, dan weten de EV-specialisten van Bergnet hoe veilig te handelen.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.