Pechhulp zonder abonnement
175,-

Nu pechhulp nodig?

  • In regio's groot-Amsterdam, Haarlem, Flevoland, 't Gooi, Amersfoort.
  • Pechhulp niet geslaagd? dan recht op transport binnen 20 km.
  • Betaal per keer, lidmaatschap niet nodig.
Bel nu 088-888 11 00
24/7 persoonlijk contact - standaard tarief
Online pechhulp regelen Online pechhulp regelen
vandaag is: vrijdag 29 september 2023 21:24

Waarom kiezen voor Bergnet?

  • Geen pech, geen kosten
  • Pechhulp zonder abonnement
  • 24/7 Persoonlijk contact

HomeAutopechElektrische auto met lege accu?

Elektrische auto met lege accu?

Daar staat u dan, stil langs de weg met uw elektrische auto. U had niet verwacht dat het mogelijk was, zo’n moderne auto die u langs de weg laat staan door een lege accu. Waarschijnlijk heeft u de afstand verkeerd ingeschat. Geen zorgen, dit komt regelmatig voor. Het accu lampje brandde misschien al wel maar de actieradius gaf aan dat u nog een aantal kilometers kon rijden zodat u nog net het geschikte laadpunt kon bereiken. Tevergeefs staat u nu stil met een accu zonder stroom. Misschien hoopte u een laadpunt tegen te komen die geschikt was voor uw laadpas of er was in de nabije omgeving helemaal geen laadpunt te vinden.

Gelukkig is Bergnet snel ter plaatse in zulke vervelende situaties. Bel de pechhulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief) of gebruik de online Pechhulp App voor een snelle hulp bij een lege accu van uw elektrische auto.

Bergnet helpt u weer op weg!

Wanneer uw elektrische auto er mee ophoudt is er geen andere mogelijkheid dan het bellen van een pechhulp. Natuurlijk kunt u lang wachten op een wegenwachtservice terwijl u langs de weg staat, maar u kunt ook even de online Pechhulp App van Bergnet gebruiken voor een snelle doelgerichte hulp. Wij komen bij dit soort gevallen direct naar u toe en zetten u met uw auto bij het meest dichtbijzijnde elektrisch laadpunt af, zodat u niet hoeft te wachten op een langzame wegenwachtservice. Vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Almere, Blaricum, Lelystad of Amersfoort zijn wij altijd snel ter plekken, waar u ook staat, door weer en wind.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.