HomeVideo'sWord bergingschauffeur bij Bergnet

Word bergingschauffeur bij Bergnet

6-12-2017

Werken bij Bergnet.

Bergnet bestaat sinds 2002 en is uitgegroeid tot een bergingsbedrijf met 6 vestigingen en zo’n 100 gemotiveerde medewerkers.

En ik durf te stellen dat Bergnet het leukste autobergingsbedrijf is om voor te werken.

Maar wat is er dan zo leuk?

Nou, dat begint al bij ons vak. Bij Bergnet werken allemaal hulpverleners. Een hulpverlener zijn is een dankbaar vak. Iedereen die door onze medewerkers wordt geholpen, is blij met onze hulp. En dat geeft onze medewerkers weer veel voldoening.

Ja, het is heel divers. Het is iedere keer, ja het is gewoon eigenlijk een afwisseling. De ene keer dan heb je een lekke band. Dan sluit iemand zich weer buiten, dat de sleutels in het voertuig liggen. Dan heb je weer een ongeval. Het is heel divers.

Bergnet wil een mensen-mens bedrijf zijn.

De aanleiding van onze komst mag dan een defect zijn aan de auto, maar op de eerste plaats komen wij voor de bestuurder en de passagiers. Wij vinden het onze taak om te ontzorgen en mensen die met pech of schade staan, op zo'n plezierig mogelijke manier weer op weg te helpen.

Iedereen is vrolijk om je te zien. En je ziet ook bij mensen een soort geruststelling. Dat als ze jouw vrachtwagen de straat in zien komen rijden, al sta je op een paaltje, al is het bij een ongeval, dan zijn ze gewoon gerustgesteld.

Niet voor niets luidt onze pay-off de autohulpdienst die mensen helpt.

Zo zie je, de ene dag ben je aan het bergen en de andere dag ben je aan het transporteren. Alle voertuigen die bij ons binnenkomen moeten uiteindelijk ook getransporteerd worden. Dus dat is ook leuk, nu gaan we een rondje Nederland maken. En dan zorgen we dat alle auto's bij de garages of schadebedrijven komen.

Helaas schijnt niet elke dag de zon.

Wat we van belang vinden als je hier wilt komen werken, is niet alleen dat jij hier graag wilt werken, maar dat het thuisfront er ook achter staat. Je werkt immers onregelmatig, soms werk je op feestdagen, soms in het weekend. Daar moet het thuisfront wel mee om kunnen gaan.

Berging is 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dus op het moment dat jij lekker ligt te slapen kan het zomaar zijn dat iemand jouw hulp nodig heeft. En dan is het belangrijk dat je meteen naast je bed kan staan en dat je er voor de mensen bent.

Onregelmatig werken brengt ook heel veel voordelen met zich mee. Juist omdat je onregelmatig werkt kun je de ene week 's avonds werken waardoor je 's morgens je kinderen naar school kunt brengen. Of 's middags uit school kunt halen omdat je 's morgens vroeg hebt gewerkt.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken.

Heb je goede kennis van autotechniek, wel of geen opleiding doet eigenlijk niet heel veel ter zake, maar het is wel belangrijk dat je wilt leren. Want ook in ons bedrijf kan je heel veel leren.

Mensen die bij Bergnet komen werken kunnen rekenen op een goed salaris, een mooi wagenpark, opleidingsmogelijkheden en heldere afspraken.

Bij Bergnet is het zeer fijn dat wij mooi materiaal hebben. Goed gereedschap is het halve werk.

Wil jij graag een uitdagende baan en een afwisselende baan? Dan raad ik je aan om bij ons te solliciteren.

Wil jij werken als bergingschauffeur of pechhulpspecialist? Ga naar bergnet.nl/vacatures.

Lijkt het je leuk om voor Bergnet te werken, maar heb je nu een leuke baan en vind je het spannend om de overstap te wagen, kom dan een dagje met ons meedraaien. Stuur je cv met motivatie op en rij een dag mee. En kom proeven hoe het er hier aan toe gaat.


Meer video's?

Bekijk ons YouTube-kanaal en abonneer gratis.

Bergnet op YouTube

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.