HomeVideo'sWerken als Assistent planner / centralist meldkamer bij Bergnet

Werken als Assistent planner / centralist meldkamer bij Bergnet

15-3-2018

Ben jij op zoek naar een baan vol dynamiek? Ben jij een klantgerichte doorzetter? Kom dan werken als Assistent planner op de meldkamer van Bergnet.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons planningsteam hier in Amsterdam te komen versterken. Ben je flexibel, werk je nauwkeurig, ben je communicatief vaardig, dan zijn wij op zoek naar jou.

Als Assistent planner sta je stevig in je schoenen, je communiceert helder en je bent een echte self starter. Daarnaast kan jij je prima concentreren in een dynamische werkomgeving en kan je goed inspringen op de ad-hoc werkzaamheden.

Je ziet wel dat het behoorlijk hectisch kan zijn hier op de planning. De telefoon blijft constant gaan, er komen mensen aan de balie. Je bent echt een spin in het web tussen de klant die met schade of pech langs de weg staat en de chauffeur die onderweg is naar de klant. Snel schakelen is daarbij heel belangrijk.

Via verschillende kanalen komen de meldingen binnen. Van onder andere alarmcentrales, overheidsinstellingen maar ook garagebedrijven. Als Assistent planner houd je al deze kanalen in de gaten en verwerk je de melding tot een opdracht.

Je krijgt met allerlei soorten emoties te maken. Iedere situatie is weer anders. Het is de uitdaging om de klant zo snel en zo goed mogelijk weer op weg te helpen.

Het is belangrijk werk wat je doet. Want je zorgt ervoor dat de bergingsspecialist en de pechhulpmonteur zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. En daarmee help je de gestrande automobilist weer op weg.

Wil jij werken bij Bergnet? Word Assistent planner. Kijk voor meer informatie op bergnet.nl/vacatures


Meer video's?

Bekijk ons YouTube-kanaal en abonneer gratis.

Bergnet op YouTube

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.