HomeVideo'sErnst zoekt collega's - Werken als Bergingschauffeur bij Bergnet

Ernst zoekt collega's - Werken als Bergingschauffeur bij Bergnet

24-9-2018

Dit is Ernst. Ernst is bergingsspecialist bij Bergnet. En hij is op zoek naar collega's. Ernst, wat voor soort collega zoek je?

We zoeken mensen die het echt leuk vinden, gemotiveerd zijn en graag bij ons aan de slag willen. In een superleuk, enerverend bedrijf en in een ongelooflijk mooi vak.

Uiteraard is ervaring in de bergingswereld mooi meegenomen. Beheers je het bergingsvak nog niet, maar ben je gemotiveerd om de beste te worden? Leer het dan in de praktijk.

We hebben ook ons eigen oefenmateriaal en een team met hele leuke werkbegeleiders die jou helpen en trainen om zo goed mogelijk in je vak te worden. We leren je hier ook omgaan met: hoe gebruik ik mijn lier, hoe gebruik ik mijn kraan. Zodat je onderweg als onervaren medewerker niet voor verrassingen komt te staan.

Na je opleiding ga je zelfstandig op pad. Als pechhulpspecialist en bergingschauffeur zal je merken dat geen dag hetzelfde is.

Lijkt het jou nou ook leuk om in de bergingswereld te komen werken? Ben je creatief? Heb je enig verstand van autotechniek? En ben je bereid om iedere dag weer wat nieuws te leren? Kom dan bij Bergnet.

Wij zoeken mensen in bezit van een C-rijbewijs en hun Code 95. Je krijgt een mooie gedegen opleiding, zowel intern als extern. Je komt terecht in een leuk team met enthousiaste mensen, die ook bereid zijn om jou iedere dag wat te kunnen leren. En wij ook van jou. Leeftijd is niet belangrijk, we zoeken mensen die gemotiveerd zijn en toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Collega worden van Ernst? Solliciteer als Bergingschauffeur bij Bergnet.


Meer video's?

Bekijk ons YouTube-kanaal en abonneer gratis.

Bergnet op YouTube

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.