Heeft u nú pechhulp nodig in Zandvoort? Bergnet Helpt!

Staat u nu met autopech in Zandvoort? Bel Bergnet 088-888 11 00 (standaard tarief) voor hulp bij pech of gebruik de online Pechhulp App.

  • Bergnet helpt 24/7 bij pech onderweg.
  • Eenmalig contant betalen, online of met PIN.
  • Geen contract.
  • Geen lidmaatschap.

Pechhulp in en rondom Zandvoort

Zandvoort, dé plek om lekker uit te waaien of te zonnebaden.
Stelt u zich eens voor: na een heerlijke dag strandplezier in Zandvoort komt u terug bij uw auto. U klopt het zand uit uw schoenen, stapt in en rijdt weg. U heeft het parkeerterrein bij het Watertorenplein nog maar net achter u gelaten, of u hoort een raar geluid. U zet uw auto half op de stoep en gaat kijken: een lekke band! Het plezier van een dagje Zandvoort komt abrupt tot een einde.

Direct gebruik maken van Bergnet

Meteen belt u met Bergnet, de autohulpdienst die ménsen helpt. Het telefoonnummer 088-888 11 00 (standaard tarief) wordt snel opgenomen, u hoort dat de autoberger met zijn gele trucks binnen een half uur in Zandvoort kan zijn. U geeft door dat u van de gelegenheid gebruik maakt om nog even het centrum van Zandvoort in te gaan. Zo gezegd, zo gedaan. U zet uw auto in een parkeerhaven en loopt snel even naar de Kerkstraat en Kosterstraat voor wat laatste boodschappen en loopt via de Duinstraat terug naar de Hogeweg. Op hetzelfde moment arriveert Bergnet.

Over Zandvoort

Zandvoort is één van de bekendste en populairste badplaatsen van Nederland. Zodra het strandweer wordt, rijden we met z'n allen naar Zandvoort om te zonnebaden. Maar ook in de herfst en winter is Zandvoort een heerlijke plek om te zijn. Uitwaaien kan je er als de beste. Een wandeling van Bloemendaal aan Zee naar Zandvoort, over het strand, is voor veel mensen een geweldige ervaring. Al dan niet met een tussenstop in strandpaviljoen Parnassia.

Zandvoort is natuurlijk ook bekend van het Circuit Park Zandvoort, waar allerlei race-evenementen worden gehouden. Drommen mensen komen af op de brullende motoren en piepende banden. Een leuke dagafsluiting is het bezoeken van een terrasje en het kopen van een souvenir in het gezellige centrum van Zandvoort.

Contactinformatie
Bergnet Haarlem
Hulswitweg 18
2031 BG Haarlem
Bergnet Haarlem bevindt zich op bedrijventerrein Waarderpolder.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Haarlem gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Haarlem kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Haarlem kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Haarlem behoren onder andere de autosnelweg A9, de autowegen N200, N201, N205, N208, N232, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Overveen, Santpoort, Spaarndam, en Zandvoort.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.