Autopech in Lelystad en nú pechhulp nodig? Bergnet helpt.

Staat u nú met autopech in Lelystad? Bel de Bergnet pechhulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief) of gebruik de online Pechhulp App. Neem nu contact met ons op en wij kunnen (in veel gevallen) binnen dertig minuten bij u ter plaatse zijn.

Pech in de omgeving van Lelystad

Stel u rijdt op de Houtribdreef en ineens begint uw auto te stotteren. Wat doet u dan? U zoekt een veilige plek om stil te staan, maakt de motorkap open en kijkt. Kijkt naar, ja naar wat eigenlijk?

Autopech!? En natuurlijk net op het meest ongunstige moment: op zondag. Wat zijn mijn mogelijkheden om zo snel mogelijk weer onderweg te zijn, denkt u. De dealer is op zondag dicht en uw pechhulp-lidmaatschap had u net stopgezet. Een familielid of vriend bellen?

Pechhulp van Bergnet

Bergnet helpt. Ook in Lelystad! Wij hebben een vestiging op de Kolkweg 35 in Lelystad. Neem contact met ons op via 088-888 11 00 (standaard tarief) of gebruik onze online Pechhulp App.

Over Lelystad

Lelystad heeft zijn naam te danken aan de geestelijk vader van de Zuiderzeewerken: Cornelis Lely, ingenieur en minister van Waterstaat. Lelystad is de provinciehoofdstad van Flevoland en is ingesteld in 1980. De stad ligt bijna 5 meter onder de zeespiegel.

De replica van het VOC-schip Batavia is een van de trekpleisters van Lelystad. Ook de Oostvaardersplassen, het Aviodrome luchtvaartmuseum op Lelystad Airport en de fashion outlets van Batavia Stad worden veel bezocht. Vanuit Lelystad bereik je via de snelweg A6 Almere en kan je richting Friesland. Via de N302 maak je de oversteek naar Enkhuizen en Hoorn.

Contactinformatie
Bergnet Lelystad
Kolkweg 35
8243 PN Lelystad
Bergnet Lelystad bevindt zich op bedrijventerrein Noordersluis.
Openingstijden

Bezoek alleen op afspraak. Inleveren vervangauto alleen op afspraak.

Diensten

Bij Bergnet Lelystad kun je terecht voor:

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Lelystad behoren onder andere de autosnelweg A6, de autowegen N302, N305, N307, N309, N701, N706, N710, N711, N720, Ketelbrug, Biddinghuizen, Dronten Lelystad en Swifterbant.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.