Staat u nú met autopech in IJmuiden? Bergnet helpt!

Heeft u pechhulp nodig in IJmuiden? Bergnet biedt 24/7 hulp bij autopech. Bel 088-888 11 00 (standaard tarief) of maak gebruik van onze online Pechhulp App. U betaalt bij ons alleen voor de hulp ter plaatse. U hoeft bij ons niet eerst lid te worden. Betalen doet u bij ons online, contant of met PIN.

Autopech rondom IJmuiden

Bent u gestrand aan de haven van IJmuiden of staat u met pech aan de A22? Bergnet helpt weer snel op weg. Binnen 30 minuten is een van onze monteurs ter plaatse. Mocht u niet contant kunnen betalen? Geen probleem, bij Bergnet heeft u de mogelijkheid om te pinnen of zelfs ter plekke via internetbankieren te betalen. Indien het probleem niet direct te verhelpen is, brengt bergnet uw auto naar de dichtstbijzijnde garage. Bel Bergnet voor directe pechhulp zonder verdere verplichtingen.

Over IJmuiden

IJmuiden is een havenstad in de gemeente Velsen, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het Noordzeekanaal is daar via de sluizen met de Noordzee verbonden. In de havenmond ligt het Forteiland, onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

IJmuiden heeft vier havens, de Vissershaven (lettercode van de schepen IJM) en een visafslag, de haringhaven, de IJmondhaven en Seaport Marina IJmuiden, een haven voor de recreatievaart. IJmuiden is hiermee de derde haven van het land. Alleen de havens van Rotterdam en Amsterdam zijn groter. IJmuiden is tevens de grootste vissershaven van Nederland. Vanuit de vissershaven van IJmuiden vaart ook een veerboot ofwel ferry op Newcastle.

Contactinformatie
Bergnet Haarlem
Hulswitweg 18
2031 BG Haarlem
Bergnet Haarlem bevindt zich op bedrijventerrein Waarderpolder.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Haarlem gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Haarlem kun je terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Haarlem kun je vervangauto's inleveren van de maatschappijen Logicx en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Haarlem behoren onder andere de autosnelweg A9, de autowegen N200, N201, N205, N208, N232, Aerdenhout, Bentveld, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemstede, Overveen, Santpoort, Spaarndam, en Zandvoort.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.