Pechhulp nodig in Almere? Bergnet helpt!

Is dit je net overkomen? Onderweg naar winkelcentrum Doemere rij je op de Hogering een lekke band, het verkeer raast voorbij. Wat doe je? Je hebt geen lidmaatschap of verzekering en je weet dat je geen reserveband hebt!

Staat u nú met autopech in Almere? Bel de Bergnet pechhulplijn 088-888 11 00 (standaard tarief) of gebruik de online Pechhulp App.

Pechhulp rondom Almere

Bergnet heeft een vestiging in Almere en kan in veel gevallen al binnen een half uur bij u ter plaatse zijn.

Indien wij uw auto niet kunnen repareren krijgt u van ons zonder meerkosten een transport aangeboden van 25 kilometer vanaf uw strandingslocatie!

Over Almere

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland.

De gemeente Almere heeft 196.290 inwoners (1 mei 2014, bron: CBS) en grenst aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Bovendien ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. De stad ligt geheel onder zeeniveau (2 tot 5 meter).

Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw ontwikkeld als tweede grote stad in de provincie Flevoland. Inmiddels is het Lelystad, de hoofdstad van Flevoland, in inwonertal ruimschoots voorbijgestreefd en behoort Almere tot de 10 grootste gemeenten

Bergnet pechhulp

Meer dan twintigduizend keer per jaar helpt Bergnet mensen met autopech. Voorbeelden hiervan zijn: een auto die niet start, een lege accu, een lekke band, mensen die verkeerd getankt hebben of mensen die hun autosleutel in de auto hebben laten liggen.

Onze hulpverleningsvoertuigen zijn uitgerust met een uitgebreide toolkit om de meest voorkomende pechoorzaken te verhelpen. Kunnen wij uw auto niet ter plekke repareren? Afhankelijk van hoe de hulp tot stand is gekomen brengen wij uw auto naar de (merk)dealer of garage van uw voorkeur. Dit kan direct, maar ook kunnen wij uw auto veilig stellen op één van onze eigen locaties totdat u weet naar welke garage of dealer wij uw auto mogen brengen.

Contactinformatie
Bergnet Almere
Koningsbeltweg 32
1329 AG Almere
24/7 persoonlijk contact. Bergnet Almere bevindt zich op bedrijventerrein Het Atelier, gelegen nabij de snelwegen A6 en A27.
Openingstijden
Maandag 8.30 - 17.30 uur
Dinsdag 8.30 - 17.30 uur
Woensdag 8.30 - 17.30 uur
Donderdag 8.30 - 17.30 uur
Vrijdag 8.30 - 17.30 uur
Op feestdagen is het kantoor van Bergnet Almere gesloten. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar.
Diensten

Bij Bergnet Almere kunt u terecht voor:

Inleverpunt vervangend vervoer

Bij Bergnet Almere kunt u vervangauto's inleveren van de maatschappijen AVN (Auto Verhuur Nederland), Drive On en RentRunner.

Verzorgingsgebied

Tot het verzorgingsgebied van Bergnet Almere behoren onder andere de autosnelwegen A1, A6 en A27, de Stichtse Brug, Hollandse Brug, de knooppunten Almere en Muiderberg en de autowegen N305 (Waterlandseweg), N701 (Oostvaardersdijk), N702 (Hogering/ Buitenring), N704 (Eemmeerdijk), N706 (Vogelweg), Almere Haven, Almere Stad, Almere Buiten, Almere Poort, Almere Hout, Nobelhorst, Oosterwold en Zeewolde.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.