Autopech?
Bergnet helpt

HomePechhulpOnze hulp bij autopech

Autopech, wat staat u te wachten?

Eigen veiligheid eerst!

Denk eerst om uw eigen veiligheid. Staat u langs de snelweg of een drukke N weg? Wacht niet in de auto maar ga achter de vangrails staan of op een andere veilige plek. 

Zorg dat u bereikbaar bent

Bergnet is onderweg om u te helpen. Wilt u zorgen dat u bereikbaar bent op het telefoonnummer wat wij van u hebben gekregen. Mochten wij u niet kunnen vinden of wij hebben meer tijd nodig om bij u op locatie te komen dan is het prettig als u bereikbaar bent.

Snel ter plaatse

Wij doen ons uiterste best om binnen een half uur bij u ter plaatse te zijn. Maar het kan ook zijn dat wij een tijdafspraak met u maken. Afhankelijk van de drukte in het verkeer en het tijdstip van de dag (spits) kan dit soms langer duren. Schroom niet om ons te bellen als u het lang vindt duren. 

Wat voor een pechhulp voertuig

Afhankelijk van de aard van de pech en de pechlocatie komen wij met een pechhulp motorfiets, een pechhulp busje of met een vrachtwagen met een complete pechhulp uitrusting. 

Wij (nood)repareren uw auto

In >70% van de pechgevallen kunnen wij de pech verhelpen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Band wisselen/repareren, starthulp verlenen of een auto openmaken als de sleutels er nog in liggen. Ons doel is om te zorgen dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. De reparatie kan een enkele keer een noodoplossing zijn. In geval van een noodreparatie adviseren wij u om aansluitend een bezoek aan de dealer/ garage te brengen.

Wat als wij uw auto niet kunnen repareren?

Als wij er niet in slagen om uw auto te repareren zullen wij uw auto naar een dealer- of garagebedrijf brengen. Afhankelijk van het tijdstip van de dag en hoe de hulp tot stand is gekomen gebeurt dit rechtstreeks of in een later stadium. U en indien van toepasing uw passagiers kunnen altijd met ons mee rijden naar de dealer/ garage of naar één van onze vestigingen. Ondertussen zullen wij samen bekijken hoe u uw weg gaat vervolgen.

Bij Bergnet op de vestiging

Wij hebben vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Op deze locaties wordt u keurig opgevangen en staat er een kopje koffie of thee voor u klaar. U kunt gebruik maken van onze gratis WiFi, uw mobiele telefoon opladen en gebruikmaken van een schoon toilet.

Vervangend vervoer

Wanneer u recht heeft op vervangend vervoer kunnen wij dit in de meeste gevallen voor u regelen. Op onze vestigingen staan verschillende categoriën huurauto's klaar om in te zetten. Indien u recht heeft op een gelijkwaardige vervangauto en deze is niet voor handen wordt dit in een later stadium voor u geregeld. De vervangauto die u bij ons krijgt is om te zorgen dat u direct weer mobiel bent.

Naar welk garage-, dealerbedrijf brengen wij uw auto?

Afhankelijk hoe de hulp tot stand komt wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde merkendealer gebracht of naar de dealer van uw keuze. Is de hulp via het automerk of de leasemaatschappij tot stand gekomen dan gaat de auto in de meeste gevallen naar de dichtstbijzijnde merkendealer. Wij brengen uw auto op dezelfde doch uiterlijk de eerstvolgende werkdag, na bekend is waar de auto naar toe mag, naar het garage-, of dealerbedrijf.

*Onze uitleg is voor >99% van toepassing maar blijft indicatief. U kunt geen rechten ontlenen aan deze uitleg.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.