HomeNieuwsUitbreiding wagenpark met DAF LF sleepwagens

Uitbreiding wagenpark met DAF LF sleepwagens

24-10-2018
Uitbreiding wagenpark met DAF LF sleepwagens

AMSTERDAM - Bergnet heeft nieuwe sleepwagens aan het wagenpark toegevoegd. Onlangs nam directeur Sander Vlaar de sleutels in ontvangst van drie DAF's LF. Deze lepelauto's zullen onder andere worden ingezet voor de uitvoering van de wegsleepregeling.

Door diverse aanpassingen zijn de LF's zo'n 20 centimeter smaller dan andere vrachtwagens van dit kaliber. Door een extreem korte wielbasis is de gunstige draaicirkel, waar DAF toch al bekend om staat, nóg kleiner.

De opbouw is een Wrecker DGT5000W lepelsysteem van De Groot Techniek, met hydraulische bril en lier. Uitermate geschikt voor het afslepen van foutparkeerders.

Veiligheid

Goed zicht rondom de sleepwagen is van essentieel belang om veilig door drukke binnensteden te manoeuvreren. Bergnet zet in op maximale "stadsveiligheid" door de montage van een camerasysteem dat de dode hoeken voor en naast de takelauto in beeld brengt. De dodehoekcamera geeft een zichtveld van 270 graden, in HD-kwaliteit.

Ook aan de leefbaarheid in de stad is gedacht. Deze moderne LF's, die zijn voorzien van Euro 6 motoren, stoten minder uit en hebben een lager geluidsniveau dan hun voorgangers.

Specialist afslepen foutparkeerders

Bergnet wordt door diverse gemeenten ingeschakeld voor de uitvoering van de wegsleepregeling foutparkeerders. Wij slepen foutgeparkeerde auto's af in bijvoorbeeld winkelgebieden, van festivalterreinen en uit parkeergarages.

Daarnaast biedt Bergnet pechhulp zonder abonnement en verzorgen wij autotransport. Voor particulieren, bedrijven en overheden.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.