HomeNieuwsOpen-sollicitatiedag Amersfoort zaterdag 11 mei 2019

Open-sollicitatiedag Amersfoort zaterdag 11 mei 2019

19-4-2019
Open-sollicitatiedag Amersfoort zaterdag 11 mei 2019

AMERSFOORT - Op zaterdag 11 mei 2019 organiseert Bergnet een open-sollicitatiedag in Amersfoort, voor mensen die willen werken als bergingschauffeur of pechhulpmonteur.

Bergnet is op zoek naar enthousiaste mensen. Mensen waarbij hulpverlening in het bloed zit. De open-sollicitatiedag wordt georganiseerd voor ervaren bergers en pechhulpspecialisten. Maar ook voor automonteurs en vrachtwagenchauffeurs zonder ervaring, die op zoek zijn naar meer uitdaging en afwisseling.

"Ik nodig je van harte uit om te komen kijken", aldus Sander Vlaar, directeur/ eigenaar van Bergnet. "Oók als je nu chauffeur bent en het vak wilt leren. Wie weet is het bergingsvak iets voor jou."

"Speed solliciteren"

Tijdens de open-sollicitatiedag is het mogelijk om te "speed solliciteren". Deze vorm van solliciteren geeft direct duidelijkheid over de mogelijkheden en kansen. De sollicitant heeft gegarandeerd een eerste sollicitatiegesprek. Als er een match is, krijgt de kandidaat direct een uitnodiging voor een tweede gesprek.

Het hebben van affiniteit met autotechniek en het in bezit zijn van de benodigde rijbewijzen, spelen natuurlijk een rol. Maar we willen ook de passie voor het vak in iemands ogen zien. Vlaar: "Dus als je het in je hebt om bergingschauffeur of pechhulpspecialist te worden, dan zie ik je graag op 11 mei in Amersfoort."

De open-sollicitatiedag is op zaterdag 11 mei 2019 van 10.00 tot 15.00 uur bij Bergnet op De Stuwdam 22 in Amersfoort.

Wat: open-sollicitatiedag
Waar: Bergnet Amersfoort, De Stuwdam 22
Wanneer: zaterdag 11 mei 2019 van 10.00 tot 15.00 uur
Voor wie: iedereen met een rijbewijs C en code 95 (bergingschauffeur) of rijbewijs B en kennis van autotechniek (pechhulpspecialist).

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.