HomeNieuwsNieuw in de vloot: Renault Trucks C 520 8x4 zwaar bergingsvoertuig

Nieuw in de vloot: Renault Trucks C 520 8x4 zwaar bergingsvoertuig

6-7-2020
Nieuw in de vloot: Renault Trucks C 520 8x4 zwaar bergingsvoertuig

AMERSFOORT - Bergnet heeft het wagenpark uitgebreid met een nieuw bergingsvoertuig. Onlangs nam directeur Sander Vlaar de sleutels in ontvangst van een C 520 8x4 van Renault Trucks.

Deze 4-assige truck is de eerste Renault-truck in de vloot van Bergnet en zal worden ingezet voor het bergen en transporteren van vrachtwagens, bussen en andere zware voertuigen.

De opbouw is een Omars Recovery 110 T en heeft aluminium op maat gemaakte kasten. De bovenzijde van de opbouw is volledig gesloten waardoor er nog meer opbergruimte is ontstaan.

De installatie is een echte krachtpatser, deze kan op 4,65 meter in het hart van de bril nog 8.700 kg tillen. Daarnaast is de installatie uitgerust met twee zware lieren.

De bergingsspecialist heeft de beschikking over een proportioneel radiografisch bedienbaar hydraulisch stuurventiel, voor optimale nauwkeurigheid bij de bediening op afstand. Rondom is omgevingsverlichting gemonteerd zodat het hele werkgebied verlicht is.

In plaats van zwaar luchtgereedschap heeft Bergnet gekozen voor professioneel accugereedschap, waarmee sneller gewerkt kan worden en waar meer bewegingsvrijheid mee mogelijk is. Het accugereedschap wordt altijd geladen. Zowel bij stilstand als tijdens het rijden. De zware omvormer zorgt ervoor dat er op locatie 220 Volt beschikbaar is.

Het nieuwe zware bergingsvoertuig van Bergnet is geleverd door Renault Trucks-dealer Volvo Group Truck Center en is opgebouwd door Omars in Cuneo Italië. Gebr. Ligthart heeft de opbouw afgebouwd en ingericht. Naar een ontwerp van Bergnet heeft Omnimark de huisstijl en overige striping op het bergingsvoertuig toegepast.

Bergnet is een van de grotere autohulpdiensten in Nederland en inzetbaar voor pechhulp, autotransport en berging van personenauto's en vrachtwagens. Bergnet heeft vestigingen in Almere, Amsterdam, Amersfoort, Blaricum, Haarlem en Lelystad.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.