HomeNieuwsKom naar de open-sollicitatiedag op 16 december 2017

Kom naar de open-sollicitatiedag op 16 december 2017

12-12-2017
Kom naar de open-sollicitatiedag op 16 december 2017

Op zaterdag 16 december 2017 organiseert Bergnet de open-sollicitatiedag. Iedereen die wil werken als bergingschauffeur of pechhulpmonteur is hiervoor van harte uitgenodigd.

"Ik nodig je van harte uit om te komen kijken", aldus Sander Vlaar, directeur/ eigenaar van Bergnet. "Oók als je nu chauffeur bent en het vak wilt leren. Wie weet is het bergingsvak iets voor jou."

Bergnet is voor alle vestigingen op zoek naar enthousiaste mensen. Mensen waarbij hulpverlening in het bloed zit. De open-sollicitatiedag wordt georganiseerd voor bergers, automonteurs en mensen die willen weten of het bergingsvak bij ze past en willen ervaren hoe het eraan toe gaat in een professioneel bergingsbedrijf. Men kan zien hoe de afdelingen met elkaar samenwerken en wat voor soort hulpverleningsvoertuigen er worden ingezet.

Vlaar: "Lijkt het je leuk om bergingschauffeur te worden, maar heb je nu een leuke baan en vind je het spannend om de overstap te wagen? Kom dan gewoon een dagje met ons meedraaien. Dan kan je in de praktijk ervaren of het bij je past."

"Speed solliciteren"

Tijdens de open-sollicitatiedag krijgt men de mogelijkheid om te "speed solliciteren". Deze vorm van solliciteren geeft beide partijen direct duidelijkheid over de mogelijkheden en kansen. Als er een match is, krijgt de kandidaat direct een uitnodiging voor een tweede gesprek.

"Zo krijgen chauffeurs die niet uitblinken in het schrijven van een sollicitatiebrief, de kans om zich te presenteren" zegt Sander Vlaar enthousiast. "We willen de passie voor het vak in iemands ogen zien. Dat is, naast de benodigde rijbewijzen en kennis van autotechniek, een belangrijke graadmeter voor ons om te bepalen of iemand het in zich heeft om topberger te worden of niet."

Wanneer

De open-sollicitatiedag wordt gehouden op zaterdag 16 december 2017 van 10.00 tot 15.00 uur, bij Bergnet Amsterdam aan de Schepenbergweg 3-5. Van harte welkom!

Wat: open-sollicitatiedag
Waar: Bergnet Amsterdam, Schepenbergweg 3-5
Wanneer: zaterdag 16 december 2017 van 10.00 tot 15.00 uur
Voor wie: iedereen met een rijbewijs C en code 95 (bergingschauffeur) of rijbewijs B en kennis van autotechniek (pechhulpspecialist).
Laat je vrienden weten dat je gaat! En nodig anderen uit: Facebook evenement

Bergnet zoekt regelmatig bergingschauffeurs, pechhulpmonteurs en planners. Bekijk de vacatures.

De autohulpdienst die ménsen helpt
Bel nu 088-888 11 00
Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.